Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat te koken op zondag zodat u de rest van de week gezond kunt eten

15. Camera's

 1. In de hoop dit najaar gezonder te maken, verzamelen we recepten om te koken op zondag die ons zullen helpen de hele week gezond te eten. Omdat wanneer je heerlijke huisgemaakte maaltijden eet voor ontbijt, lunch en diner, het een stuk eenvoudiger is om drie nachten achter elkaar geen pizza te bestellen. We hebben vorige week de eerste aflevering van deze serie gelanceerd - bekijk het voor een aantal geweldige ideeën - en we hebben nog meer geweldige recepten die je dit weekend kunt proberen.

 2. We hebben kersengranolabars gevonden (ahem, als ze zelfgemaakt zijn, kun je bepalen hoeveel suiker erin gaat) en eiwitrijke quinoa parfaits voor het ontbijt; een boerenkool- en linzensalade die een paar geweldige lunches of als bijgerecht serveert (boerenkool blijft echt goed wanneer gekleed, in tegenstelling tot spinazie of andere zachte groenten); stoofvlees en eenvoudige gevulde paprika's voor snel opwarmbare diners en geweldige lunchpakketten. Plus, een rucola-pesto die snel kan worden omgezet in een pastadiner of op een eenvoudige sandwich kan worden gesmeerd om het heerlijk te maken, en een pompoen hummus die elke salade zal upgraden of een geweldige, gezonde snack is.

 3. Mensen, doe het werk deze zondag - en pluk de hele week de vruchten.

 4. In de hoop dit najaar gezonder te maken, verzamelen we recepten om te koken op zondag die ons zullen helpen de hele week gezond te eten. Omdat wanneer je heerlijke huisgemaakte maaltijden eet voor ontbijt, lunch en diner, het een stuk eenvoudiger is om drie nachten achter elkaar geen pizza te bestellen. We hebben vorige week de eerste aflevering van deze serie gelanceerd - bekijk het voor een aantal geweldige ideeën - en we hebben nog meer geweldige recepten die je dit weekend kunt proberen.

 5. We hebben kersengranolabars gevonden (ahem, als ze zelfgemaakt zijn, kun je bepalen hoeveel suiker erin gaat) en eiwitrijke quinoa parfaits voor het ontbijt; een boerenkool- en linzensalade die een paar geweldige lunches of als bijgerecht serveert (boerenkool blijft echt goed wanneer gekleed, in tegenstelling tot spinazie of andere zachte groenten); stoofvlees en eenvoudige gevulde paprika's voor snel opwarmbare diners en geweldige lunchpakketten. Plus, een rucola-pesto die snel kan worden omgezet in een pastadiner of op een eenvoudige sandwich kan worden gesmeerd om het heerlijk te maken, en een pompoen hummus die elke salade zal upgraden of een geweldige, gezonde snack is.

 6. Mensen, doe het werk deze zondag - en pluk de hele week de vruchten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407