Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn Penny Stocks?

Wat te doen als uw 401 (k) ondanks Trump's tweets anders geld heeft verloren

 1. Als je ooit hebt overwogen om te dabbelen op de aandelenmarkt, heb je misschien gehoord over centaandelen. Velen die al bekend zijn met de aandelenmarkt hebben gemengde meningen over penny-aandelen. Sommigen zeggen dat ze het gewoon niet waard zijn om in te investeren, terwijl anderen het heel goed hebben gedaan met alleen penny-aandelen en een klein fortuin vergaren als de markt gunstig is. Wat zijn Penny Stocks?

 2. Eenvoudig gezegd, centvoorraden zijn aandelen die eigenlijk geen cent per aandeel kosten - maar misschien ook niet veel meer. Doorgaans is een penny stock een aandeel dat is geprijsd op $ 5 of lager per aandeel. Het merendeel van de penny-aandelen is meestal onder $ 1 per aandeel geprijsd.

 3. Penny-aandelen worden door sommige beleggers begunstigd omdat ze niet zo'n groot risico inhouden als aandelen met een hogere waarde, tenzij u duizenden zou beleggen zonder een substantiële winst te zien. Als u echter de juiste aandelen kiest en een groot bedrag investeert, kunt u uw belegging binnen enkele dagen of zelfs enkele uren zien verdubbelen, verdrievoudigen en zelfs verviervoudigen. Timing is alles met centaandelen, en daarom geloven sommige beleggers dat ze eigenlijk het grootste risico van allemaal dragen.

 4. Penny Stocks kopen

 5. Hoewel penny-aandelen niet als waardevol genoeg worden beschouwd om op de belangrijkste beurzen te worden genoteerd, kunt u ze toch via een effectenmakelaar of een handelssite online kopen. Voordat u besluit om een ​​bepaalde centvoorraad te kopen, moet u proberen zoveel mogelijk te weten te komen over de voorraad en het bedrijf. Dit kan vaak moeilijk zijn, omdat de meeste bedrijven die centvoorraden aanbieden niet veel informatie in financiële zin hebben om op te leveren, omdat de bedrijven geen aangifte hoeven te doen bij de SEC wanneer hun voorraad zo laag wordt gewaardeerd.

 6. U kunt vaak penny-aandelen vinden die te riskant zijn om in te beleggen door bepaalde waarschuwingssignalen te ontdekken, bijvoorbeeld of ze over de toonbank (OTC) of via een reguliere marktbeurs worden verhandeld. OTC-aandelen zijn niet onderworpen aan hetzelfde toezicht als aandelen op de markt, waardoor ze riskanter zijn. Bovendien, als de voorraadgeschiedenis een gestage daling vertoont, kan dit een teken zijn dat het bedrijf bijna failliet is. Ten slotte zijn penny-aandelen die worden gehyped door derden vaak een duidelijk teken dat de voorraad geen waardevolle investering is.

 7. Neem de tijd om meer te weten te komen over penny-aandelen voordat u besluit te beleggen. Als u eenmaal weet dat u goed begrijpt hoe u in penny-aandelen kunt beleggen, kunt u de sprong voorwaarts maken en op het beste hopen. Veel beleggers houden ervan hun financiën op centaandelen te riskeren omdat de beloningen snel kunnen komen en groot kunnen worden. Een cent kan binnen 10 weken van 10 cent per aandeel naar $ 10 per aandeel springen, wat een grote beloning voor de belegger betekent.

 8. Winsten kunnen nog groter zijn, maar het vinden van die perfecte centvoorraad is niet altijd een gemakkelijke taak. Zelfs als u het in het begin veilig speelt en slechts een beetje investeert, als de aandelen niet naar verwachting presteren, kunt u achterblijven op veel waardeloze aandelen die niemand wil kopen, en vervolgens kunt u uw initiële investering.

 9. Kortom, voordat u groot belegt in de aandelenmarkt, wilt u misschien eerst de centen proberen. Maar de belangrijkste regel is om zo mogelijk op de hoogte te zijn voordat u op een aandeel springt en niet op lange termijn belegd te blijven. Als een aandeel niet naar verwachting presteert, moet u overstappen naar een ander voordat u een aandeel overhoudt dat u niet kunt verkopen. Hopelijk raad je het goed - en ontvang je een grote beloning voor je inspanningen. Top Penny Stock online handelaren

 10. Als u hulp nodig hebt bij het kiezen van een online handelssite om te beginnen met penny stock, zijn hier enkele suggesties van ons:

 11. Beste algemeen: TradeKing

 12. Bottomline: TradeKing heeft een aantal van de laagste kosten die er zijn als het gaat om handelen, wat betekent dat u meer geld kunt verhandelen. Het heeft ook een breed scala aan beleggingsopties, zodat u al uw investeringen op één plaats kunt bewaren, inclusief uw IRA. Hier is een goede uitsplitsing van wat TradeKing biedt en wat de kosten zijn.

 13. Minimaal bedrag aan vergoedingen: OptionsHouseDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407