Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Weinig bekende investeringsmogelijkheden waarvan u zou moeten profiteren

Basisopties voor aandelen Haal het meeste uit uw voordelen Nu oorspronkelijk verschenen op de Financial Planner LA-blog.

 1. Kleinschalige beleggers zijn niet beperkt tot een handvol bekende opties. Tegenwoordig bieden online platforms particulieren de kans om in dezelfde financiële arena te stappen als de grootste wereldwijde financiers. Hier zijn vijf aantrekkelijke investeringsmogelijkheden die u kunt verkennen.

 2. 1. Real Estate Investment Trusts

 3. Als belegger in een onroerendgoedbeleggingstrust (REIT), kunt u profiteren van stijgende onroerendgoedprijzen terwijl u uw belegging liquide houdt. (Een liquide investering is er een die relatief gemakkelijk te verkopen is.) Uw gekochte kantoorgebouw kan in waarde stijgen, maar de verkoop ervan zou ingewikkeld en tijdrovend zijn als u uw geld moet opnemen. REIT's zijn effecten die eigenaar zijn van of beleggen in commercieel onroerend goed; u kunt aandelen erin kopen en verkopen, zoals aandelen op de belangrijkste beurzen. Sommige REIT's betalen dividenden aan hun beleggers, meestal om de drie maanden. Er zijn veel soorten REIT's beschikbaar, dus het is belangrijk om je huiswerk te maken voordat je investeert.

 4. 2. DRIP (Dividend Reinvestment Plans)

 5. Deze plannen, rechtstreeks aangeboden door bedrijven, stellen beleggers in staat hun stockdividend onmiddellijk toe te passen voor de aankoop van extra aandelen. Deze herbeleggingsaankopen worden doorgaans aangeboden met een korting op de normale aandelenkoers van de aandelen van de onderneming; kopers betalen ook geen commissie voor de transactie. U moet elke aankoop van aandelen zorgvuldig onderzoeken en ervoor zorgen dat u vertrouwen hebt in de financiële toekomst van het bedrijf, maar vergeet niet dat uw potentieel herinvesteringsplan voor dividenden unieke voordelen biedt. Dividenden worden automatisch afgeleid om meer aandelen te kopen, dus aankopen zijn niet afhankelijk van uw emotionele reacties op de kortetermijnvolatiliteit van de markt. Bovendien kunt u met dit soort programma fracties van aandelen kopen, wat u niet op de open markt kunt doen.

 6. 3. Exchange-Traded Debt (ETD)

 7. ETD's, aanvullende investeringsopties in particuliere bedrijven, zijn beschikbaar voor aankoop op de belangrijkste beurzen. Bovendien worden ze aangeboden in stappen van $ 25, waardoor ze zelfs voor de kleinste beleggers toegankelijk zijn. Gestructureerd zoals bankbiljetten en obligaties betalen ETD's driemaandelijks rentebetalingen. Deze betalingen worden meestal vastgesteld op een hoger tarief dan de opbrengst van de gewone aandelen van het bedrijf; tussen 6 en 7 procent jaarlijkse tarieven zijn typisch. Er zijn een paar lastige details om te leren voordat je ETD's koopt: ze duren meestal tussen de 10 en 30 jaar om te rijpen en ze kunnen vroeg worden "gebeld" door de uitgevende onderneming. Dit betekent dat uw investering en de toekomstige rente die u verwachtte kunnen verdwijnen, en dat u uw oorspronkelijke startbedrag blijft overhouden.

 8. 4. Belastingvrije obligaties

 9. Belastingvrije obligaties worden aangeboden door openbare entiteiten (staten, provincies, steden, schooldistricten, luchthavens, enz.) Die geld moeten inzamelen voor speciale projecten. Omdat ze minder risico inhouden dan aandelen en bedrijfsobligaties, betalen gemeentelijke obligaties ook een lagere rente. Deze rentevoet is echter hoger dan u zou beseffen van CD's en spaarrekeningen, en het belangrijkste voordeel is dat alle rente die u verdient met gemeentelijke obligaties is vrijgesteld van federale inkomstenbelasting. In sommige gevallen is de rente ook vrijgesteld van inkomstenbelasting van de staat. Dit soort obligaties kan op elk moment gemakkelijk worden verhandeld en door deze liquiditeit kunnen kleine beleggers veilig deelnemen aan deze markt.

 10. 5. Commodities

 11. Als u van risico en avontuur houdt, kunt u misschien een klein deel van uw beschikbare middelen onderbrengen in grondstoffen. Het woord "grondstoffen" verwijst naar ruwe producten van de aarde: metalen, gewassen, vee, aardolieproducten, enzovoort. Om dit soort investeringen te doen, moet u een effectenrekening openen en vervolgens beleggen in een "futures-contract". Dit is een overeenkomst om een ​​bepaalde hoeveelheid van deze grondstoffen voor een vaste prijs op een toekomstige datum te kopen of verkopen. Het is duidelijk dat er wat studie nodig is voordat je deze arena binnengaat. Het is belangrijk om te weten dat verschuivingen in vraag en aanbod ertoe kunnen leiden dat u uw investering vrijwel meteen verliest of verdubbelt. Zelfs doorgewinterde beleggers raden aan om grondstoffeninvesteringen af ​​te sluiten op ongeveer 5 procent van uw portefeuille vanwege het risico.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407