Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Winnaar loterij? 6 dingen om te doen voordat u de prijs claimt

Gebakken weegbree salade

 1. Wat moet u doen als u de loterij wint? Als iemand die een nationale reputatie heeft ontwikkeld voor het werken met plotselinge ontvangers van rijkdom - of als een klant onlangs opmerkte, een "loterij-financieel adviseur" - zijn er talloze financiële, fiscale en juridische strategieën die u kunt nemen om het meeste uit uw plotseling geld. Maar niet zo snel! Het winnen van de loterij is een unieke plotselinge rijkdom-gebeurtenis die een aantal onmiddellijke beslissingen vereist. Hier zijn zes dingen die u moet doen voordat u uw loterijprijs claimt:

 2. 1. Teken het ticket. U wilt ervoor zorgen dat u het winnende loterijticket onmiddellijk tekent. Loten zijn "instrumenten aan toonder". Dit betekent dat degene die het kaartje bezit de winnaar is. Ik stel ook voor dat je een foto en video van jezelf maakt met het ticket. Als er iets onvoorziens gebeurt, kunnen deze stappen een lange weg afleggen om te bewijzen dat u de winnaar bent.

 3. 2. Zorg voor jezelf. Deze stap heeft niets te maken met uw loterijprijs en alles met u en uw gezondheid. Hoewel iedereen anders met deze dingen omgaat, is het niet ongewoon om angst, paranoia of zelfs een vreemd gevoel buiten het lichaam te ervaren. Voor sommigen zijn deze gevoelens vluchtig, maar voor anderen kunnen ze aanhouden en het moeilijk maken om te slapen, te functioneren en logische beslissingen te nemen. Dus zorg er allereerst voor dat je goed voor jezelf zorgt. Zoek indien nodig professionele hulp.

 4. 3. Bepaal of u een forfaitaire som of een lijfrente wilt. Met een grote loterijwinst, hebt u vaak de optie om een ​​forfaitaire uitbetaling te doen of om de uitbetaling na verloop van tijd te ontvangen. Dit zal een van de belangrijkste beslissingen zijn die u zult nemen. Hoewel een grote meerderheid van de loterijwinnaars ervoor kiest om een ​​forfaitaire betaling te ontvangen, zijn er zeker enkele voordelen (en nadelen) bij het nemen van de uitbetaling in de tijd. U wilt dat uw accountant en financieel adviseur beide opties doornemen en de voor- en nadelen van beide bespreken. Het grote voordeel om het geld in de loop van de tijd te nemen, is dat het u een 'doe-over'-kaart biedt. We hebben allemaal de verhalen gehoord van loterijwinnaars die het allemaal in een paar korte jaren hebben verloren. Door het geld na verloop van tijd te krijgen, zelfs als het het eerste jaar slecht gaat, heb je 29 extra kansen om het goed te krijgen. Het is zeker iets om eerder over te denken in plaats van later, want in sommige staten, terwijl je misschien 180 dagen de tijd hebt om de prijs op te eisen, heb je misschien slechts 60 dagen als je een forfaitaire cheque wilt. Ook moet je op de dag dat je de prijs opeist, je beslissing nemen, dus je wilt je team samengesteld hebben zodat ze de cijfers voor je kunnen bepalen.

 5. 4. Stel je team samen. Wanneer je een grote loterij wint, wil je ervoor zorgen dat je een fantastisch team hebt dat je kan helpen de beste beslissingen te nemen. U wilt een advocaat - eigenlijk zult u ongetwijfeld veel advocaten gebruiken (bijv. Zaken, belasting, trusts en landgoed), maar maak u geen zorgen over het vinden van iedereen op de eerste dag. Zoek een goede advocaat om u door de eerste stappen te begeleiden en die u indien nodig aan anderen kan voorstellen. En op zijn minst wilt u ook een CPA en een gecertificeerde financiële planner die ervaring hebben met het begeleiden van klanten die plotseling geld hebben ontvangen.

 6. 5. Maak een publiciteitsplan. In veel staten heb je niet de mogelijkheid om anoniem te blijven als je de loterij wint. Zodra je de prijs claimt, zal de hele wereld je naam kennen. Journalisten en tv-verslaggevers komen van heinde en verre en willen allemaal met je praten. De beste aanpak is om een ​​public relations-strategie te ontwikkelen voordat u de prijs claimt. Bepaal wat je wilt delen, wanneer je het wilt delen en of je je eigen woordvoerder bent of als je iemand anders namens jou wilt laten spreken.

 7. 6. Verlies jezelf niet. Loterijwinnaars klagen vaak dat na het winnen van hun leven op hun kop staan ​​en dat ze een nieuw leven worden ingeslagen. Het is moeilijk om dingen precies hetzelfde te houden als je een cheque krijgt voor miljoenen dollars, maar tegelijkertijd wil je niet de aspecten van je leven verliezen die je nu koestert. Stap even uit de gekte van de situatie en maak een lijst van wie en wat je leuk vindt aan je leven dat je niet wilt veranderen. Geld is het beste als je het gebruikt om je leven te verbeteren, niet noodzakelijkerwijs om het te veranderen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407