Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Witte rijstsmaak gezond maken

Kalium

 1. Witte rijst is een zacht smakende korrel. Je kunt de smaak en gezondheidsvoordelen verbeteren door smaakvolle ingrediënten toe te voegen. Een aantal specerijen, bouillons, groenten en kruiden werken goed om witte rijst de smaak te geven die het mist. Aangezien witte rijst een geraffineerde korrel is waar de zemelen en kiemen van zijn ontdaan, gebruik verrijkte witte rijst, omdat dit type rijst de vitamines en mineralen erin heeft teruggezet. Stoom de rijst en toegevoegde ingrediënten om ze gezond te maken, want deze kookmethode helpt voedingsstoffen vast te houden.

 2. Stoom witte rijst in natriumarme kippenbouillon of vetvrije groentebouillon om zijn smaak en gezondheidseigenschappen te verbeteren. Gebruik organische bouillon voor gezondere gestoomde witte rijst. Voeg 1/8 theelepel toe. van saffraan tot witte rijst gekookt in groentebouillon. U kunt ook rijst in water stomen en op smaak brengen met geraspte gember, sojasaus en teriyakisaus. Citroensap en citroenschil zijn andere ingrediënten die u kunt toevoegen.

 3. Voeg verse champignons gebakken in olijfolie toe aan witte rijst. Champignons bevatten veel antioxidanten. Knoflook en uien zijn ook smaakvolle antioxiderende voedingsmiddelen, dus overweeg om deze voedingsmiddelen te sauteren en toe te voegen aan witte rijst. Meng de lente-uitjes, snij de wortels en erwten in witte rijst. Ze bevatten vitamine A en C en calcium. Gebakken groene paprika's en tomaten smaken goed gemengd in witte rijst waaraan chilipoeder en knoflookpoeder is toegevoegd.

 4. Verbeter witte rijst door er verse dille en gesmolten lichte margarine aan toe te voegen. Dille bevat calcium, kalium en vitamine A en C. Je kunt ook wat tzatziki-saus mengen in gekookte witte rijst om het goed te laten smaken en gezond te zijn.

 5. Witte rijst is een zacht smakende korrel. Je kunt de smaak en gezondheidsvoordelen verbeteren door smaakvolle ingrediënten toe te voegen. Een aantal specerijen, bouillons, groenten en kruiden werken goed om witte rijst de smaak te geven die het mist. Aangezien witte rijst een geraffineerde korrel is waar de zemelen en kiemen van zijn ontdaan, gebruik verrijkte witte rijst, omdat dit type rijst de vitamines en mineralen erin heeft teruggezet. Stoom de rijst en toegevoegde ingrediënten om ze gezond te maken, want deze kookmethode helpt voedingsstoffen vast te houden.

 6. Stoom witte rijst in natriumarme kippenbouillon of vetvrije groentebouillon om zijn smaak en gezondheidseigenschappen te verbeteren. Gebruik organische bouillon voor gezondere gestoomde witte rijst. Voeg 1/8 theelepel toe. van saffraan tot witte rijst gekookt in groentebouillon. U kunt ook rijst in water stomen en op smaak brengen met geraspte gember, sojasaus en teriyakisaus. Citroensap en citroenschil zijn andere ingrediënten die u kunt toevoegen.

 7. Voeg verse champignons gebakken in olijfolie toe aan witte rijst. Champignons bevatten veel antioxidanten. Knoflook en uien zijn ook smaakvolle antioxiderende voedingsmiddelen, dus overweeg om deze voedingsmiddelen te sauteren en toe te voegen aan witte rijst. Meng de lente-uitjes, snij de wortels en erwten in witte rijst. Ze bevatten vitamine A en C en calcium. Gebakken groene paprika's en tomaten smaken goed gemengd in witte rijst waaraan chilipoeder en knoflookpoeder is toegevoegd.

 8. Verbeter witte rijst door er verse dille en gesmolten lichte margarine aan toe te voegen. Dille bevat calcium, kalium en vitamine A en C. Je kunt ook wat tzatziki-saus mengen in gekookte witte rijst om het goed te laten smaken en gezond te zijn.Donate - BNB: bnb16ghhqcjctncdczjpawnl36jduaddx5l4eysm5c