Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zelfgemaakte Chocolade Body Wrap

Antioxidanten

 1. Bodywraps zijn ontworpen om de huid te hydrateren en te verzachten door het gebruik van hydraterende ingrediënten. Ze kunnen ook het lichaam versterken en zorgen voor een tijdelijke vermindering van inches als gevolg van gewichtsverlies door water nadat de huid is verstevigd. Bodywraps zorgen voor ontspanning, terwijl bodywraps van chocolade aangenaam kunnen ruiken en tegelijkertijd een heerlijke traktatie zijn. Omdat deze wraps duur kunnen zijn in salons en spa's, kun je ervoor kiezen om jezelf een chocolade body wrap te geven in het comfort van je eigen huis en met je eigen ingrediënten.

 2. Plaats de chocoladeschilfers in een glazen magnetronbestendige schaal. Plaats de schaal in de magnetron en verwarm de chocolade gedurende twee minuten op middelhoog vuur, of totdat de chips volledig gesmolten en glad zijn.

 3. Voeg 5 aardbeien, 1/2 kop champagne en 1/3 kop honing in een blender toe. Blend tot het mengsel glad en romig is.

 4. Meng het gepureerde mengsel en de gesmolten chocolade tot een pasta. Laat het mengsel afkoelen zodat het nog warm is, maar comfortabel aan te raken.

 5. Scrub je huid met een scrub of borstel terwijl je wacht tot de pasta is afgekoeld. Dit verwijdert dode cellen van het huidoppervlak en levert betere resultaten op uit de lichaamspakking.

 6. Breng de lichaamspakking aan op uw huid met een schone kwast. Begin bij je voeten en werk je weg naar je nek.

 7. Spuit op een waternevel en wikkel uw lichaam goed en volledig in met een thermische spa-afdekking of plastic huishoudfolie.

 8. Laat de lichaamspakking en bekleding 15 minuten zitten. Indien nodig, spritz of mist je lichaam met water om de pasta vochtig te houden en gemakkelijker te verwijderen.

 9. Verwijder de lichaamspakking door de chocoladepasta af te spoelen en te schrobben.

 10. Bodywraps zijn ontworpen om de huid te hydrateren en te verzachten door het gebruik van hydraterende ingrediënten. Ze kunnen ook het lichaam versterken en zorgen voor een tijdelijke vermindering van inches als gevolg van gewichtsverlies door water nadat de huid is verstevigd. Bodywraps zorgen voor ontspanning, terwijl bodywraps van chocolade aangenaam kunnen ruiken en tegelijkertijd een heerlijke traktatie zijn. Omdat deze wraps duur kunnen zijn in salons en spa's, kun je ervoor kiezen om jezelf een chocolade body wrap te geven in het comfort van je eigen huis en met je eigen ingrediënten.

 11. Plaats de chocoladeschilfers in een glazen magnetronbestendige schaal. Plaats de schaal in de magnetron en verwarm de chocolade gedurende twee minuten op middelhoog vuur, of totdat de chips volledig gesmolten en glad zijn.

 12. Voeg 5 aardbeien, 1/2 kop champagne en 1/3 kop honing in een blender toe. Blend tot het mengsel glad en romig is.

 13. Meng het gepureerde mengsel en de gesmolten chocolade tot een pasta. Laat het mengsel afkoelen zodat het nog warm is, maar comfortabel aan te raken.

 14. Scrub je huid met een scrub of borstel terwijl je wacht tot de pasta is afgekoeld. Dit verwijdert dode cellen van het huidoppervlak en levert betere resultaten op uit de lichaamspakking.

 15. Breng de lichaamspakking aan op uw huid met een schone kwast. Begin bij je voeten en werk je weg naar je nek.

 16. Spuit op een waternevel en wikkel uw lichaam goed en volledig in met een thermische spa-afdekking of plastic huishoudfolie.

 17. Laat de lichaamspakking en bekleding 15 minuten zitten. Indien nodig, spritz of mist je lichaam met water om de pasta vochtig te houden en gemakkelijker te verwijderen.

 18. Verwijder de lichaamspakking door de chocoladepasta af te spoelen en te schrobben.Donate - BNB: bnb16ghhqcjctncdczjpawnl36jduaddx5l4eysm5c