Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zijn de feestdagen het juiste moment om een ​​dieetbestand te bellen?

Gebakken weegbree salade

 1. Vakantie vieren tijdens een dieet tijdens de vakantie heeft voordelen die verder gaan dan het eten van een keer per jaar delicatessen en zich overgeven aan extra slaap in plaats van naar de sportschool te gaan. Het test uw vermogen om uw gewichtsverlies te handhaven in het midden van het echte leven. En een dieetbestand biedt u ook de mogelijkheid om te genieten van een authentieke hogere kwaliteit van leven, zij het in een kleiner formaat.

 2. "Verwacht niet dat ik aan het afslankprogramma blijf. Ik kom tijdens de vakantie altijd aan en dit jaar is geen uitzondering."

 3. Deze vrijwilliger in een programma voor gewichtsverlies dat het hele jaar door duurde, was vastberaden om een ​​pauze te nemen van een dieet vanaf Thanksgiving tot Nieuwjaarsdag. Toen ik vroeg hoe ze het zou kunnen rechtvaardigen om weer aan te komen, had ze zo hard geprobeerd af te vallen, ze haalde haar schouders op en zei dat vakantiefeesten en familiediners belangrijker waren dan kijken wat ze at en tijd nemen om te sporten. [! 5968 => 1140 = 1!

 4. Op dieet zijn tijdens de feestdagen is moeilijk. Het is moeilijk om je hoofd te schudden en elke keer dat je iets lekkers wordt aangeboden om te eten of drinken aangeboden te krijgen gedurende de zes weken tussen Thanksgiving en het einde van het jaar. Het is een uitdaging om:

 5. * Ga naar een Chanoeka-feest en kondig aan de persoon die het bord met knetterende aardappelpannenkoeken vasthoudt aan dat je geen koolhydraten eet;

 6. * Beperk jezelf tot selderstokjes en seltzerwater tijdens het kerstfeest van je kerk;

 7. * Drink niet eens de zelfgemaakte glogg van je oom of neem een ​​hap van de speciale ricotta-cheesecake van je tante tijdens een familievakantiebijeenkomst;

 8. * Dwing jezelf na een late nacht op te staan ​​bij het krieken van de dag, want je moet naar je 6:30 uur spin-les gaan;

 9. * Leg de peperkoekman die uw kleuter voor u heeft gemaakt in een lade, zodat u niet in de verleiding komt om van de voet af te bijten; of

 10. * Weiger de kerstham of het borststuk van Chanoeka omdat u alleen rauw voedsel eet.

 11. Het leven interfereert meestal met diëten, maar tijdens de vakantie kan het dieet uw leven verstoren. Er is een middenweg tussen het strikt volgen van het dieetprogramma en het opgeven van alle inspanningen om eerder gewichtsverlies te handhaven. Geef het een nieuwe wapenstilstand, een tijd waarin je niet zult afvallen maar meer dan een verwaarloosbare gewichtstoename probeert te voorkomen, en het is niet zo moeilijk om te doen.

 12. Er zijn slechts twee regels te volgen: let op wat u eet en wat u drinkt. Niemand zal je suikerkoekjes geforceerd voeren of vloeistoffen onthouden totdat je bereid bent om een ​​liter eierpunch te drinken. U moet echter wel goed weten wat u eet en drinkt. Neem elke keer dat je een hapje neemt op een feestje, een drankje aan, of pak een handvol noten of chocolaatjes, een paar milliseconden om te kijken wat je calorie-inname is. Tijdelijk geheugenverlies over wat u verbruikt, zorgt er niet voor dat de calorieën verdwijnen.

 13. Eet wat je echt wilt eten, drink wat je wilt drinken, maar vul jezelf niet, want over twee weken ga je weer op dieet. Eten en drinken worden niet lekkerder of wenselijker naarmate meer en meer wordt geconsumeerd. Het tegendeel is het geval. Tweede of derde porties smaken zelden zo goed als de eerste hap. Alcohol heeft meer negatieve dan positieve effecten, omdat een of twee drankjes tot meer leiden. Bovendien ga je niet in winterslaap, alleen op dieet.

 14. Trainingen kunnen worden aangepast om meer tijd te vieren met feesten, familieleden, reizen en entertainment, maar ze moeten niet worden verlaten. Korte periodes van oefening geven spanning en stress vrij, verbeteren de slaap en zelfs de cognitieve functie (zodat u de namen van uw familieleden kunt onthouden). En oefen natuurlijk het gebruik van enkele van de extra calorieën die u verbruikt. Maak afspraken met jezelf om te oefenen, zodat je piept of gealarmeerd wordt wanneer het tijd is om te gaan wandelen of wat rekoefeningen te doen.

 15. Dit is een bestand met diëten, geen complete oorlog tegen uw vorige gewichtsverlies. Let op wat je consumeert en volhard in het doen van wat lichamelijke activiteit en je gewicht moet onbeschadigd tevoorschijn komen nadat de dieetvakantie voorbij is.

 16. Voor meer van Judith J. Wurtman, Ph.D., klik hier.

 17. Klik hier voor meer informatie over gewichtsverlies.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407