Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zomercocktails voor moeders

# 6 Clean Home

 1. De Rosie Melons Een van mijn favoriete plekken op aarde is de Top of the Standard (voorheen bekend als de Boom Boom Room), in het Standard Hotel in de Meatpacking-wijk van NYC. Alleen al door die grote dubbele deuren naar de chique woonkamer van glas en leer en fluweel worden geleid, voel ik me beter over mijn middelmatige leven. En nippen aan een cocktail van $ 14 doet me geloven dat mijn leven misschien echt verdomd fantastisch is, omdat ik blijkbaar zo'n decadente plengoffer kan betalen. Helaas, volgens mijn bronnen (ik belde en vroeg de gastvrouw), zijn de Rosie Melons van het menu gehaald. Maar ik heb uren in mijn laboratorium doorgebracht om voor jou de drank te maken die exclusief voor de standaard is gemaakt door mixoloog en zelfbenoemde cocktail-architect Yusef Austin. (Eigenlijk heb ik de geweldige tutorials die hij geeft voor het mixen van drankjes op zijn website bekeken en aangepast met de juiste ingrediënten. En toen, net toen ik de code bijna kraakte, via een vriend van een vriend op Scarsdale10583.com , Ik kreeg het eigenlijke recept van de Beverage Director van The Standard. Phew!) En nu deel ik de Rosie Melons met jou. Lach je om de naam? Zou je misschien kunnen stoppen? Omdat dit drankje serieus is, mensen. Het bevat rozemarijn.

 2. Dus prima, deze heeft een geavanceerde planning nodig. Alsof je aquavit moet kopen en de aquavit vervolgens een paar dagen met rozemarijntakjes moet infuseren. En je moet een meloen pureren en eenvoudige siroop maken. Het goede nieuws is dat je tegen de tijd dat je het hebt gemaakt echt een drankje nodig hebt. Summer Berry Spritzer Als u op zoek bent naar een leuke, niet-alcoholische zomeropfrisser, hoeft u niet verder te zoeken dan de bessen spritzer van Martha Stewart. Ik geniet persoonlijk van de bessen spritzer bij Eli Zabar's E.A.T. aan de Upper East Side van NYC, maar toen ik daar belde voor het recept, waren ze verdacht en vijandig. "Hoe weet ik dat je het recept niet gaat stelen?" Een man van het keukenpersoneel vroeg me wanneer ik via de telefoon met hem was verbonden. "Nou, dat is eigenlijk het punt van het afdrukken van je recept in een online krant." Ik zei. "Ik vraag het te stelen ten behoeve van de massa." "Bessen en seltzer," zei hij. "Hoeveel frambozen?" Ik vroeg. "En, wil je ze fijnstampen? Zodat ze niet verstrikt raken in het stro?"

 3. Plaats bramen, frambozen, eenvoudige siroop, druivensap en citroensap in de pot van een blender; puree tot een gladde massa. Zeef het mengsel door een fijne zeef en gooi de vaste stoffen weg. Vul 8 Collins-glazen met ijs, indien gebruikt. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de glazen; top met seltzer of wijn en serveer onmiddellijk gegarneerd met fruitspiesjes, indien gewenst.

 4. Wij moeders hebben het moeilijk in mei en juni. De sociale kalender die we het hele jaar door gebruiken, explodeert vrijwel voor het voorjaar, met afstudeerfeesten en verjaardagsfeestjes en klasfeesten en eindexamens en proms en koekjes om te bakken en brownies om te bakken en leraren om te bedanken en jaarboeken om te verspreiden en te kamperen trunks om in te pakken en rugzakken uit te pakken en uit te vullen formulieren en brieven om naar het kamp en Vaderdag te sturen om play-offs te plannen en te spelen en finale recitals en bandconcerten en ongeveer een miljoen andere verplichtingen die ons doen draaien. Tot nu. Omdat we nu Nirvana hebben bereikt. We hebben eind juni bereikt. Ah. Zeg het met mij. Eind juni. Adem nu uit. Eind juni, en tot ver in juli en augustus, heeft mama een cocktail nodig - nee, mama verdient het. Hier zijn enkele van mijn persoonlijke zomerfavorieten.

 5. De Literati Ik heb dit drankje voor het eerst geproefd tijdens een vergadering van mijn boekenclub en heb het daarom ter ere van de gelegenheid naar behoren genoemd. Dank aan mijn vriend Emily voor het opdienen in prachtig elegant glaswerk en me speciaal laten voelen, ook al had ik het boek niet gelezen.

 6. 1/3 Prosecco 1/3 St. Germain 1/3 San Pellegrino

 7. "Dus het is een arme champagnecocktail," zei mijn vriendin Amy. "Nee, het is The Literati," legde ik uit. "En als je gek wilt worden, probeer dit."

 8. The Crazy Literati 2/3 Prosecco 1/3 St. Germain Naar de hel met de San Pellegrino

 9. Dit is hoe Emily het diende en, ik moet zeggen, het is nogal deeelish. Met dank aan Alex Javadi, Senior Wine Consultant bij Zachy's, voor het oorspronkelijk delen met Emily dit brouwsel, dat vergelijkbaar is met de St. Germain-cocktail op de website van die drank.

 10. Als u St. Germain nog nooit hebt gehad, is het een vlierbloesemlikeur die een heerlijk aroma aan het drankje geeft. Misschien ruikt het zo fris omdat, zoals de website van St. Germain beweert: "Na voorzichtig de wilde bloesems in zakken te hebben ingelegd en de heuvel af te zijn afgedaald, zullen een paar van de mannen die bloesems voor je cocktail verzamelen, op een fiets stappen en voorzichtig op de paraplu's rijden van sterrige witte bloem naar een verzameldepot. Vraiment. " Werkelijk! Ze doen dit allemaal voor ons!

 11. De Chat Punch De Chat Punch is het soort kleverige zoete drank die doet denken aan een drankcruise uit de late jaren 1980, wat misschien de reden is waarom ik er meteen verliefd op werd. Dit is het drankje dat mijn vrienden Gaby, Allison en ik vorige zomer bij Chat American Grill hebben gedronken, voordat ze lieve Gaby naar haar nieuwe huis in St Louis, MO stuurden. Toen we een paar weken geleden op dezelfde plek herenigden, bestelden we meteen een rondje Chat Punches, om te ontdekken dat het drankje uit het menu was verwijderd.

 12. "Hoe konden ze?" Vroeg ik me hardop af. Maar toen besefte ik dat, als mensen zoals ik zijn en het maar eenmaal per jaar bestellen, het misschien niet hun bestseller is.

 13. "De barman gaat het toch voor ons maken!" Zei Gaby. We hebben hoera.

 14. En toen begon ik opnieuw hoera toen de algemeen directeur van de bar het recept met mij deelde.

 15. 1 oz. Absolut Apeach 1 oz. Absolut Mandarijn 2 oz. sinaasappelsap 1 oz. cranberrysap een scheutje perzik schnapps een scheutje ananassap serveer met ijs in groot glas en garneer met een sinaasappelschijfje slok door een rietje

 16. Waarschuwing: dit gaat niet goed samen met spinazie en artisjokkendip.

 17. 2 oz wodka 1/2 oz rozemarijn doordrenkt aquavit 2 oz. meloenpuree 1/2 oz. vers limoensap 1/2 oz. eenvoudige siroopmix en goed schudden met ijs serveer met een rozemarijngarnituur

 18. En toen hing hij aan mij op. Je zult er dus heen moeten gaan om er één te krijgen voor $ 8 of Martha's te maken, hieronder.

 19. 3 kopjes bramen 1 kop frambozen 1/2 kop eenvoudige siroop 1/2 kop witte druivensap 1/3 kop vers geperst citroensap ijsseltzer (of mousserende wijn, als u alcohol wilt )

 20. Optioneel: u kunt voor 4 juli patriottische frambozen- en bosbessenspiesjes toevoegen als u Martha trots wilt maken.

 21. Breng ten slotte SPF aan en ontspan. Dus, moeders, laten we proosten op de zomer! Wat zijn je favoriete plengoffers bij warm weer? Vertel!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407