Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


3 Thanksgiving Gezondheidstips om gewichtstoename te voorkomen

Recepten havermeel

 1. [!Hieronder staat mijn transcriptie van mijn video over gezondheidstips voor Thanksgiving en hoe ik de pond niet moet pakken tijdens Thanksgiving, samen met aanvullende informatie over het onderwerp.

 2. Vandaag wil ik mijn Thanksgiving-gezondheidstips met u delen, met name over hoe u geen 10 pond kunt verdienen op Thanksgiving!

 3. Heeft iemand ooit echt 10 pond gewonnen op Thanksgiving? Ik betwijfel het, maar weet je, er zijn nogal wat mensen geweest die dichtbij zijn geweest, dus ik wil vandaag mijn geheim met je delen over hoe je niet veel aan kunt komen op deze feestelijke donderdag.

 4. Hoewel ik nog niemand heb gezien die specifiek 10 pond won op Thanksgiving Day, heb ik gezien dat mensen 10 pond wonnen gedurende een periode van 30 dagen tussen Thanksgiving en Kerstmis! Je wilt die persoon niet zijn, dus laat me mijn topgeheimen en tips met je delen om geen vakantiegewicht te bereiken.

3 Belangrijke gezondheidstips voor Thanksgiving

 1. Als u die drie dingen doet, gaat u niet op gewicht wegen. Als je een beetje te veel eet, is dat prima - ga gewoon terug op je paard op vrijdag of maandag.

 2. Je zou denken dat een lekkende darm alleen het spijsverteringsstelsel beïnvloedt, maar in werkelijkheid kan het meer beïnvloeden. Omdat Leaky Gut zo gewoon is en zo'n raadsel, Ik bied een gratis webinar aan over alle dingen die lekken. Klik hier voor meer informatie over het webinar.

 3. 1. Word actief

 4. De nr. 1 Thanksgiving gezondheidstip die ik je zou aanraden, is het eerste wat Thanksgiving-ochtend is, naar buiten gaan en actief worden. Zelfs als het in uw omgeving sneeuwt, is 20 minuten naar buiten gaan geweldig - of als u dat niet kunt, doe dan een Burst-training van 20 minuten.

 5. Als u geen 20 minuten hebt, kunnen zelfs vijf minuten u helpen dat gewicht weg te houden. Zorg er dus voor dat je op Thanksgivingochtend wakker wordt en actief wordt, of dat nu een wandeling buiten is of een BurstFit-routine van 20 minuten. Dat gaat je helpen af ​​te vallen Thanksgiving-ochtend.

 6. Ga naast je ochtendtraining naar buiten en doe overdag iets actiefs. Een van de dingen die we jaren in mijn familie hebben gedaan, is dat we uitstappen en een klein beetje 3-op-3 of 5-op-5 voetbal spelen voor een uur of zo, zowel mannen als vrouwen. We doen het graag. Naar buiten gaan en zo'n leuke familietraditie creëren - misschien wat achtertuinvoetbal - is een geweldige manier om veel plezier te hebben, een geweldige traditie te volgen en tegelijkertijd te werken om niet in te pakken op de kilo's van die extra calorieën die je waarschijnlijk op Thanksgiving eet.

 7. 2. Focus op Proteïne

 8. Nog een van mijn Thanksgiving-gezondheidstips wanneer je probeert af te vallen of gewoon af te blijven tijdens deze vakantie, is om je te concentreren op meer goede, hoogwaardige eiwitvoeding.

 9. Turkije is geweldig. Het zit vol met tryptofaan, eiwitten en andere aminozuren die je immuunsysteem echt kunnen ondersteunen, wat je humeur kan helpen verbeteren. Er zijn veel gezonde voordelen van kalkoen, dus pak de kalkoen wanneer je die plaat Thanksgiving Day laadt. Bijvoorbeeld, naast het verstrekken van eiwitten met minder calorieën en minder vet dan rundvlees en de tryptofaan die het lichaam helpt om niacine en serotonine te maken - wat je humeur helpt - bevat Turkije selenium, fosfor en B-vitamines. (1, 2)

 10. Voordelen van selenium zijn onder meer de rol van krachtige antioxidant die het metabolisme en de voortplanting van schildklierhormoon reguleert. (3) Met bijna de helft van de dagelijkse aanbevolen waarde van selenium in een portie, is Turkije een uitstekende seleniumbron. Als voedsel met veel fosfor helpt kalkoen ook het lichaam om eiwitten te maken en koolhydraten en vetten te gebruiken, waardoor gewichtstoename wordt voorkomen. (4) Gooi het heilzame B-vitaminegehalte - namelijk niacine, vitamine B6 en riboflavine - en kalkoen ook ten goede aan de spijsvertering, hersenontwikkeling, immuniteit, metabolisme en rode bloedcelproductie. (5, 6)

 11. Dus laat de kalkoen hoog opstapelen, doe het rustig aan met de jus, doe het rustig aan de vulling en voeg veel kalkoen en dan veel goede groenten toe aan je Thanksgiving-bord. Als je er wat goed eiwit in kunt krijgen - zelfs dingen zoals deviled eieren die je als gezondere opties kunt maken - dat is een van de beste gezondheidstips voor Thanksgiving die ik kan bieden.

 12. Dus nogmaals, ik raad ten zeerste aan om de kalkoen te laden als je hier op Thanksgiving wilt blijven. Bovendien kun je als extra voordeel zoveel gezonde, heerlijke kalkoenrecepten maken die de gewichtstoename beperken en voorkomen dat die broek te strak wordt!

 13. 3. Monitor uw maaltijden

 14. Last but not least op de lijst met gezondheidstips voor Thanksgiving, houd uw maaltijden in de gaten als u echt gewicht wilt verliezen op Thanksgiving Day. Pompoentaart is prima, net als een klein beetje cranberrysaus - zoals mijn cranberrysaus met pecannotenrecept - maar probeer het overdag echt aan één stuk te houden.

 15. Word ook op Thanksgiving-ochtend wakker en consumeer een superfoodshake. Je gaat waarschijnlijk te veel eten bij die grote Thanksgiving-maaltijd - en misschien zelfs met de restjes die avond - maar als je nog steeds wakker kunt worden en een goed, gezond, kwaliteitsontbijt kunt krijgen, zal dat je helpen om op gewicht te blijven .

 16. Eet 's ochtends niet veel koolhydraten - u zult waarschijnlijk' s middags meer koolhydraten krijgen. In plaats daarvan adviseer ik een gezond smoothierecept met een goede, hoogwaardige eiwitpoeder, wat kokosmelk en misschien een halve kop bessen - maar beperk je koolhydraten 's ochtends echt. Daardoor kan je lichaam later op de dag meer koolhydraten verbranden.

 17. Heb een gezegende Thanksgiving.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407