Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


30 Days of Thankfulness Challenge

Gewichtsbeheer

 1. Waar ben je vandaag dankbaar voor? Vrienden, familie, werk, gezondheid, een huis, huisdieren, kinderen - dat zijn allemaal geweldige dingen om mee te beginnen. Of wat dacht u van herfstbladeren, hete saus, sanitair binnenshuis en een gezellige trui? Kijk maar eens om je heen - we hebben veel om dankbaar voor te zijn.

 2. Al die dankbaarheid produceert niet alleen een warm, wazig gevoel, het is eigenlijk goed voor uw gezondheid! In een onderzoek uit 2013, gepubliceerd in Personality and Individual Differences, ontdekten onderzoekers dat dankbare mensen minder pijnen ervaren en melden dat ze zich gezonder voelen dan anderen.

 3. Een studie uit 2011 gepubliceerd in Applied Psychology: Health and Well-Being ontdekte dat mensen die 15 minuten lang journalisten over waar ze dankbaar voor waren beter sliepen dan degenen die niet journalisten.

 4. En onderzoekers van UC Davis Emmons Lab hebben ontdekt dat mensen die dankbaarheidsjournalen bijhouden:

Hoe de uitdaging aan te gaan

 1. 1. Begin aandacht te schenken.

 2. Was je lunch vandaag bijzonder goed? Heb je tijdens het autorijden naar een van je favoriete nummers geluisterd? Waren de wolken aan de hemel in een prachtig patroon? Je kunt dankbaarheid en dankbaarheid vinden in alles - groot of klein.

 3. 2. Schrijf het op.

 4. Schrijf elke dag een ding op waar u dankbaar voor bent. U kunt de dagelijkse kalender afdrukken die we hebben gemaakt.

 5. 3. Deel uw voortgang.

 6. Het opnemen van uw dankbaarheid kost u slechts één tot vijf minuten per dag. Dit is zo weinig tijd om aan iets te besteden dat je enorm veel geluk en gezondheidsvoordelen kan opleveren.

 7. Klik hier om de grotere versie te krijgen voor afdrukken.

Wat vindt u ervan?

 1. Heb je deze uitdaging vorig jaar geprobeerd? Zo ja, hoe was je ervaring? Heb je ooit geprobeerd een dankbaarheidsdagboek bij te houden? Wat zijn enkele tips voor iemand die net begint? Ga jij dit jaar de uitdaging aan? Deel uw mening in de reacties!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407