Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 geweldige voordelen van biologisch ijs

7 geweldige voordelen van biologisch ijs

 1. Door Sonal Patil laatst bijgewerkt - 09 november 2018

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is biologisch ijs?

 1. Organisch ijs verwijst naar het type ijs dat volgens organische methoden wordt vervaardigd. Nu kan dit op veel manieren verschillen, weet u. Probiotisch organisch ijs met nuttige bacteriesoorten melkzuur die nuttig zijn voor het handhaven van een evenwichtige darmflora en de spijsvertering wint aan populariteit vanwege het neutrale pH-gehalte. Laten we eerst het scenario bekijken waarin biologische melk wordt gebruikt in plaats van normale melk. Het tweede scenario is dat melk van vee volledig wordt verwijderd en vervangen door sojamelk. Sojamelk heeft, zoals u weet, veel voordelen en minder gezondheidsproblemen in vergelijking met normale melk.

 2. In beide gevallen gebeurt de productie van de melk met goed toezicht zodat er geen pesticiden, hormonen, chemische katalysatoren of boosters worden gebruikt. Het punt is dat het eindproduct volledig veilig is om te consumeren. In het geval van biologische melk, krijg je alle voordelen van melk wanneer je biologisch ijs consumeert. Het blijkt dat er veel voordelen zijn van biologisch ijs dat je moet weten. Dat wil zeggen, als u biologisch ijs verkiest boven normaal ijs, doet u eigenlijk meer dan de bovengenoemde positieve trend versterken.

Voordelen van biologisch ijs

 1. De markt voor organisch ijs is het afgelopen decennium omhooggeschoten en zal naar verwachting USD 1,2 miljard bereiken tegen 2024, volgens een rapport van Global Market Insights. In dit artikel hebben we de 7 belangrijkste voordelen van het consumeren van biologisch ijs op een rijtje gezet.

 2. Weet u dat normaal ijs dat u consumeert ernstige pesticiden en chemicaliën kan bevatten? Nou, zelfs als ze niet opzettelijk worden toegevoegd, belanden ze in de primeur. Dit komt door de soorten ingrediënten die worden gebruikt om normaal ijs te maken. De meeste van deze ingrediënten worden gekweekt met behulp van niet-natuurlijke methoden om voedsel te produceren. Anderzijds maakt organisch ijs gebruik van natuurlijke ingrediënten zonder veel chemicaliën of veel pesticiden. Vanuit gezondheidsoogpunt kan biologisch ijs ook een van de beste manieren zijn om veilig te blijven, weet u. Veel normale ijsjes worden gemaakt met algemeen onbekende voedseladditieven die ons lichaam niet aan kan, zoals:

 3. En vele anderen die op welke manier dan ook door de FDA worden beperkt, maar nog steeds als ingrediënt in de ijsproductie worden gebruikt.

 4. Nu begrijpt u dit voordeel misschien niet zo gemakkelijk. Onze tongen zijn geconditioneerd om te geloven dat de voedingsmiddelen die pesticiden en chemicaliën bevatten zo normaal zijn. Als je echter een tijdje organisch ijs blijft eten, zul je het verschil merken, weet je. Er zijn bepaalde gebieden waar de biologische tegenhanger van ijs meer luxueus kan zijn dan je denkt. De voorwaarde dat alleen organische elementen mogen worden gebruikt, verhindert niet dat organisch ijs lekkerder is of het waard is elke dag aan te bevelen. Je zou echter wat tijd moeten geven.

 5. IJs, ongeacht het type, is een geweldige bron van mineralen en vitamines. Dit wordt verbeterd als het gaat om organisch ijs. Dit is wat er in de meeste gevallen gebeurt: er zijn veel vitamines en mineralen in een heleboel ingrediënten van ijs. Omdat in het normale proces veel chemicaliën worden toegevoegd, kunnen deze vitamines in de prullenbak terechtkomen. Met het organische proces van ijsbereiding gebeurt dit echter niet eens. Bovendien krijgt u waarschijnlijk ook wat extra minerale waarden. Dit is op elk moment een aanvulling op het lichaamssysteem.

 6. Nu is dit echt. Wanneer u biologisch ijs verkiest boven normaal ijs, doet u meer dan alleen een eenvoudige keuze. Wanneer je biologisch ijs eet, zet je een stap die de totale CO2-voetafdruk op de campus zou verminderen. Wist je dat veel materialen die normaal worden gebruikt voor het maken van normaal ijs, veel koolstofdioxide in de atmosfeer uitstoten? Nou, gelukkig gebeurt hetzelfde niet als het gaat om organisch ijs, waar de methoden zijn geoptimaliseerd om milieuvriendelijk te zijn. Al met al, als u maatregelen neemt om CO2 onder controle te houden, zou de verschuiving naar organisch ijs zeer merkbaar zijn.

 7. Als u van koken houdt, kunt u het biologische ijs op zeer creatieve manieren gebruiken, zoals:

Afronden

 1. Dit zijn blijkbaar enkele dingen die u moet weten over het kopen, maken of eten van biologisch ijs in plaats van het vette, normale ijs dat u vroeger had. Er zijn meerdere voordelen voor zowel uw lichaam als de hele omgeving waarin u woont. Maar biologisch ijs doet ook geen afbreuk aan de smaak. Aan het einde van de dag kun je dezelfde geweldige smaak hebben, terwijl je een indrukwekkend alternatief biedt voor koolstofemissies en ijsjes die rijk zijn als het gaat om chemische inhoud en toegevoegde conserveermiddelen.

 2. Sonal is een analist bij MarketResearch.Biz en een schrijfliefhebber. Als ze niet werkt, verandert ze in een nomade die het hele universum wil zien en een fijnproever die graag elk eetcafe om haar heen uitprobeert.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407