Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


9 Natuurlijke testosteronboosters voor meer energie, betere slaap + meer

6 manieren om de symptomen van Raynaud te verminderen of te voorkomen zijn:

 1. Wist je dat de gemiddelde 100-jarige Okinowan-man veel hogere testosteronniveaus heeft dan de gemiddelde Amerikaanse man die 30 jaar jonger is! Tegenwoordig groeit het lage testosteron bij mannen snel. Ik zal de beste strategieën behandelen om op natuurlijke wijze testosteron te verhogen en snel menselijk groeihormoon (HGH) te stimuleren.

 2. Het juiste niveau van testosteron handhaven kan vandaag lastig zijn. En ik praat hier niet alleen met jongens! Gezonde vrouwen maken dagelijks tot 300 microgram testosteron in hun eierstokken en bijnieren aan.

 3. Net als mannen ervaren vrouwen met lage testosteronniveaus vaak chronische vermoeidheid, een stunt in hun libido en een verminderd gevoel van welzijn. Dus dit is een hormoon dat iedereen in de gaten moet houden!

 4. Laag testosteron bij mannen is vandaag echter vooral een groot gezondheidsprobleem geworden en ik zal uitleggen waarom en hoe u dit kunt verhelpen.

 5. Als u weinig testosteron heeft, zoals veel mannen, zullen deze natuurlijke behandelingen (maar geen testosteronsupplementen!) U absoluut helpen het sneller te overwinnen. Als je dit proces implementeert, zul je waarschijnlijk veranderingen binnen 24 tot 48 uur opmerken - zo snel.

Testosteron komt op veel manieren het lichaam ten goede

 1. Je bent waarschijnlijk het meest bekend met testosteron als het geslachtshormoon dat verantwoordelijk is voor het definiëren van 'mannelijkheid'. En ja, inderdaad. De juiste niveaus van dit belangrijke hormoon zijn echter ook nodig om seksueel verlangen te stimuleren, het libido te verhogen, opwinding te verhogen en seksuele voldoening te garanderen voor zowel mannen als vrouwen. Het is ook nodig om het volgende te handhaven:

 2. Naarmate mannen en vrouwen ouder worden, dalen hun T-niveaus vanzelf, maar dit kan sneller versnellen dan normaal door de typische Amerikaanse levensstijl:

 3. Al deze risicofactoren putten de normale immuunrespons uit, leiden tot obesitas en diabetes, belasten het lichaam en verlagen het metabolisme. Dit, mijn vrienden, is het recept voor lage T-niveaus en de meeste mensen zitten vast aan het gerbilwiel wanhopig op zoek naar een kaartje om van de rit af te komen.

 4. Laag testosteron is zo'n probleem geworden dat tot 40 procent van de mannen ouder dan 45 jaar getroffen is! (1) Niemand kent de prevalentie van vrouwen met lage T-waarden tot nu toe, maar een artikel in Wall Street Journal suggereert dat de pijnepidemie waar veel vrouwen mee worstelen mogelijk verband houdt met onbalanshormonen, waaronder testosteron. (2)

 5. Geen wonder dat mannen en vrouwen racen om winkels aan te vullen om geïmproviseerde testosterontherapie te bemachtigen!

 6. Supplementbedrijven richten zich de afgelopen jaren zwaar op mensen met een verminderde zin in seks, een veranderde stemming en concentratieproblemen en mentale stimulatie. Dit is een reden waarom T-therapie tegenwoordig relatief gewoon is geworden.

 7. Wetende dat het onderzoek en de bijwerkingen uit het verleden van andere synthetische hormoonbehandelingen - waarvan is aangetoond dat ze HDL-cholesterol verlagen en het risico op een beroerte verhogen - raadt me aan dit type behandeling indien mogelijk te vermijden . (3) Het verhaal is vergelijkbaar voor testosteronsupplementen.

 8. Probeer in plaats daarvan een volledig natuurlijke benadering om testosteron en HGH te verhogen.

9 natuurlijke testosteronboosters

 1. De volgende stap op de natuurlijke schaal van testosteronboosters is om te beginnen met een leverreiniging. Je lever is zo cruciaal voor testosteronniveaus. Wanneer uw lever niet optimaal functioneert, heeft dit invloed op uw testosteronoutput. Dat komt omdat de lever een enzym bevat dat de 17beta-hydroxylgroep van testosteron conjugeert. (9)

 2. Een studie gepubliceerd in het Journal of Gastroenterology and Hepatology merkt op dat "serumtestosteron wordt verlaagd bij tot 90 procent van de mannen met cirrose, met niveaus die dalen naarmate de leverziekte vordert." (10) Dit laat zien hoe vitaal de gezondheid van de lever is voor uw testosteron, en talloze onderzoeken bevestigen de effecten van de leverfunctie op testosteron.

 3. Voor de meeste mannen met een laag testosteron, als je worstelt met frustratie, onvergeeflijkheid, woedeproblemen, laten die dingen je testosteronniveaus in de loop van de tijd dalen. Het is een van de manieren waarop chronische stress je kwaliteit van leven aantast.

 4. Geestelijke en fysieke stress kan behoorlijk therapeutisch zijn en is eigenlijk noodzakelijk voor het lichaam. Het probleem is wanneer je chronisch gestrest bent en je lichaam vastloopt in de toestand waarin het non-stop cortisol (het "stresshormoon") wegpompt.

 5. Een studie uit 2010, gepubliceerd in het tijdschrift Hormones and Behaviour, suggereerde dit voor het eerst toen onderzoekers de "dual-hormoonhypothese" klinisch evalueerden. (11) Ze ontdekten dat wanneer cortisol wordt verhoogd, testosteron ook reageert door te verhogen, maar al snel na een dieptepunt op een veel lager niveau dan voordat cortisol begon! Dat betekent dat je manieren wilt vinden om stress te verlichten om je testosteronniveau op peil te houden.

 6. Noteer een lijst met de mensen die u moet vergeven en doe dit dan. Je kunt dat alleen voor jezelf doen, tussen jou en God, of je kunt dat persoonlijk doen - maar het is echt belangrijk. Je kunt je ook wenden tot de Bijbel en andere persoonlijke groeiboeken, of de hulp inroepen van een raadgever of een goede kerk. Zorg echt voor die emotionele problemen, met name wrok, meedogenloosheid, woede en frustratie, en je zult zien dat dit je echt zal helpen je te reinigen en spiritueel te ontgiften. Het zal ook helpen om je testosteronniveaus op natuurlijke wijze te verhogen.

 7. Een van de belangrijkste voedingsstoffen die de testosteronspiegel kan helpen verhogen, is vitamine D3. In 2011 hebben de resultaten van een studie gepubliceerd in het tijdschrift Hormone and Metabolic Research aangekondigd dat vitamine D-suppletie testosteron bij mannen met overgewicht op natuurlijke wijze tot 30 procent verhoogt. (12) Dit is behoorlijk opwindend omdat onderzoek heeft aangetoond dat vitamine D3 ook is gekoppeld aan het helpen voorkomen en behandelen van kanker! (13)

 8. Als u symptomen van vitamine D-tekort heeft, zal dit uw testosteronspiegel absoluut verpletteren. Dus je wilt elke dag 20 tot 30 minuten in de zon gaan om je lichaam te ontgiften met de zon en die belangrijke vitamine D te krijgen

 9. Elke dag dat u geen 20 minuten direct zonlicht op uw huid krijgt, wilt u 5000 IE vitamine D3 aanvullen. Als u uw bloedspiegels laat testen en u bent extreem laag - minder dan 50 IE - wilt u meestal drie keer 5.000 IE twee keer per dag doen gedurende drie maanden totdat u dat aantal oploopt. Je kunt alles doen ter wereld, maar als je vitamine D-waarden niet kloppen, blijven je testosteronniveaus laag.

 10. Een paar andere supplementen die kunnen helpen zijn adaptogene kruiden die cortisol verlagen, zoals ginseng. Ginseng bevordert een gezond testosteronniveau. Onderzoek van de Universiteit van Hong Kong onthulde zelfs dat ginseng de testosteronspiegel bij ratten verhoogde, waardoor het weer een natuurlijke testosteronbooster werd. (14)

 11. Als u uw hormoonspiegels wilt normaliseren en uw testosteron op natuurlijke wijze wilt verhogen, is het eerste wat u moet doen de suiker gewoonte onmiddellijk schoppen. Er is gemeld dat de gemiddelde Amerikaan 12 theelepels suiker per dag gebruikt (ongeveer twee ton suiker in zijn leven), en suiker is op verschillende manieren in verband gebracht met het uitputten van T-niveaus.

 12. Zodra diabetes zich ontwikkelt, is uw lichaam niet in staat om de juiste niveaus van testosteron te produceren zoals zou moeten, en de ADA beveelt aan dat diabetici hun T-niveaus laten controleren door hun arts als ze beginnen te ontwikkelen een van de symptomen die ik hierboven heb genoemd.

 13. Als u deze stappen kunt volgen, zult u geweldige resultaten zien in het op natuurlijke wijze verhogen van uw testosteronniveaus.

 14. Volgens een artikel uit het tijdschrift Current Opinion of Endocrinology, Diabetes and Obesity zijn voldoende slaap en op de juiste momenten twee van de meest effectieve natuurlijke manieren om testosteron te verhogen. (15) De meeste mensen hebben elke nacht ongeveer 7 uur slaap nodig en het is van cruciaal belang om te profiteren van de 22:00 uur. - 14:00 uur.

 15. De eerste van de natuurlijke testosteronboosters is intermitterend vasten. Een van de grootste voordelen van intermitterend vasten? Het is aangetoond dat het testosteron met bijna 200 procent of zelfs tot 400 procent verhoogt. (4) Bovendien merkte een studie van de University of Virginia Medical School op dat groeihormoonspiegels 2000 procent hoger waren dan de uitgangswaarde bij mannen die 24 uur lang geen calorieën aten, en groeihormoonspiegels zijn gecorreleerd met testosteron. (5)

 16. Intermitterend vasten betekent in feite dat u het ontbijt overslaat en uw maaltijden dichter bij elkaar eet. Je eet drie maaltijden per dag: één om 12.00 uur en één om 15.00 uur. en je laatste maaltijd rond 18.00 uur Daardoor kunnen je organen rusten, vooral je lever, wat zo cruciaal is voor het natuurlijk in evenwicht brengen van hormonen, vooral testosteron.

 17. Als u testosteron en HGH op natuurlijke wijze wilt stimuleren, combineert u gewichtstraining met HIIT-workouts (intervaltraining met hoge intensiteit). Ga minstens drie dagen per week naar de sportschool, idealiter minstens drie dagen per week, en til zware gewichten op. Het optillen van zware gewichten 6-12 herhalingen met grotere spiergroepen zoals je quadriceps, hamstrings, rug, schouders en borst helpt je lichaam om de maximale hoeveelheid spieren aan te pakken. In het bijzonder kan het tillen van ten minste 30 minuten tot een uur of zo een zeer, zeer gunstige boost zijn voor lage testosteronniveaus.

 18. Onderzoekers van Ball State University ontdekten dat "krachttraining groeihormoon en testosteronafgifte kan veroorzaken." (6) Een andere studie van het University of Nebraska Medical Center onderzocht de acute effecten van gewichtheffen op serumtestosteronspiegels. (7) De resultaten concludeerden dat zelfs matig gewichtheffen en lichtgewichtheffen serumtestosteronspiegels bij deelnemers verhoogde.

 19. Naast gewichtstraining is de combinatie met intervaltraining zoals burst-training de beste algehele combinatie om de HGH te verhogen. Het is zelfs bewezen dat Burst-training niet alleen het T-niveau verhoogt, het helpt uw ​​testosteron verhoogd te houden en kan de achteruitgang ervan voorkomen. Burst-training houdt in dat u gedurende een korte periode 90-100 procent van uw maximale inspanning traint om de opgeslagen suiker (glycogeen) van uw lichaam te verbranden, gevolgd door een periode van weinig impact voor herstel.

 20. Hierdoor verbrandt uw lichaam de komende 36 uur vet om de vitale energievoorraden van uw lichaam te vervangen. Naast het verhogen van uw T-waarden, kan het helpen om 3-9 keer meer vet te verbranden, uw rusthartslag te verlagen, de bloeddruk te verlagen, uw hersenen jong te houden door de bloedsomloop te vergroten en helpt bij ontgifting door het lymfestelsel te stimuleren.

 21. Stap drie is het toevoegen van veel gezonde vetten aan uw dieet. De meeste mannen met weinig testosteron consumeren te veel junkfood en te veel koolhydraten. Je moet die lege calorieën kwijtraken en gezond vet binnenkrijgen.

 22. Een studie gepubliceerd in het Journal of Steroid Biochemistry onderzocht de effecten van voeding op serum-geslachtshormonen bij gezonde mannen. De resultaten toonden aan dat wanneer mannen hun gezonde vetinname verminderden, de serumconcentraties van androstenedione, testosteron en vrij testosteron ook afnamen. (8) Dit geeft aan dat u weinig testosteron kunt toevoegen aan de lijst met vetarme dieetrisico's.

 23. Er zijn drie categorieën gezond vet. Nummer één is gezond verzadigd vet. De waarheid over verzadigd vet is dat het eigenlijk goed voor je is als het de juiste soort is. Gezond verzadigd vet is te vinden in kokosolie en rauwe, gefermenteerde zuivelproducten zoals kefir van geitenmelk, yoghurt of rauwe kaas van geiten- of schapenmelk. Vermijd echter conventionele zuivelproducten, omdat deze je testosteron daadwerkelijk dempen.

 24. Het andere type vet dat u nodig hebt, is gezonde omega-3-vetzuren. Een paar keer per week voordeelrijke zalm consumeren of een visoliesupplement van hoge kwaliteit toevoegen is geweldig. Lijnzaad, chiazaad en walnoten zijn ook geweldig voor laag testosteron als je die omega-3 vetzuren krijgt.

 25. Ten slotte kunnen enkelvoudig onverzadigde vetten natuurlijke testosteronboosters zijn. Het consumeren van een avocado per dag of wat olijfolie en amandelen helpt echt om die gezonde vetten te krijgen die je kunnen helpen je testosteronniveau op natuurlijke wijze te verhogen.

 26. Volgens de American Diabetes Association (ADA) hebben diabetes type II bijvoorbeeld twee keer zoveel kans om lage T-waarden te ontwikkelen. Dit is hoe het werkt:Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407