Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De bruidstaart van Meghan Markle kan een nieuwe trend onder bruiden beginnen

Afbraak van voedingsstoffen

 1. Lang voordat Meghan Markle de wereld liet zuchten met haar sprookjeswaardige koninklijke verloving met Prins Harry, was ze een gezond levende goeroe, die haar tips en trucs voor slim eten en blijven delen vorm. Het is dus vanzelfsprekend dat de voormalige "Suits" -ster een gezonde (ish) draai zou geven aan haar bruidstaart.

 2. Nu voordat u zich zorgen maakt: Ja, er zal glazuur zijn. (Het is tenslotte een bruidstaart!) Kensington Palace heeft op zijn officiële Twitter-pagina aangekondigd dat Markle en Prins Harry hebben besloten een citroenvlierbloesemcake met botercrème en verse bloemen te maken. Wat heel Brits.

 3. Hoewel buttercream niet echt het toppunt is van voedzaam eten, komt de gezonde draai aan deze cake van de ingrediënten: hun bakker, Claire Ptak van de in Londen gevestigde Violet Bakery, richt zich op 'seizoensgebonden en organische "ingrediënten, volgens de aankondiging. Betekent dit dat iedereen vanaf nu biologische cake krijgt?

 4. "Al mijn cakes worden gebakken met biologische bloem, suiker, melk en eieren," zegt Ptak. Toenemend onderzoek suggereert dat biologische landbouw veiliger en voedzamer kan zijn en zuivelproducten. Elk voedsel dat biologisch wordt genoemd, wordt geteeld zonder het gebruik van chemische pesticiden en zonder genetisch gemodificeerde organismen (GGO's).

 5. Als de cake is gemaakt met echt citroensap, heeft deze ook de voordelen van vitamine C - ongeveer 30 milligram of 40 procent van uw aanbevolen dagelijkse waarde per fruit - een krachtige antioxidant die je immuunsysteem verhoogt.

 6. Wat vlierbloesem betreft, het wordt gebruikt in de traditionele Duitse geneeskunde en kan bij thee worden gebruikt om griepverschijnselen te verminderen. Dus, net als bij de citroen, als echte vlierbloesem wordt gebruikt, des te beter om gezondheidsredenen. Maar wat we echt willen weten is: hoe smaakt het? Chef-kok Jamie Oliver beschrijft het als "uitgesproken muskachtig en zoet." Ga er echter niet naar zoeken, want ongekookte vlierbloesem is giftig. In plaats daarvan kunt u een likeur met vlierbloesem proberen, zoals St. Germain, of een cider met vlierbloesemsmaak.

 7. Met een cake die zo is gericht op door de lente geïnspireerde smaken, kunnen we ons alleen maar voorstellen hoe de receptie van 19 mei eruit zal zien. We zijn gewoon blij om te zien dat Markle vasthoudt aan haar gezonde levensstijl - natuurlijk met een klein beetje verwennerij. Het is tenslotte haar trouwdag!

Wat denk je?

 1. Zult u afstemmen op de koninklijke bruiloft? Wat zijn enkele van je favoriete natuurlijke smaken? Deel het in de comments!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407