Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De ingrediënten in Papa John # 39; s Pizza

Geneesmiddelinteractie met vitamine K

 1. Papa John's is een pizzeria die pizza's afhaalt en bezorgt met verschillende ingrediënten. Veel soorten pizza bevatten veel vet en calorieën, maar als u er een kiest met gezonde ingrediënten met mate, kunt u voedingsstoffen krijgen die belangrijk zijn voor een goede gezondheid. Ze bieden vlees, groenten en kaas om veel verschillende combinaties te maken met eiwitten, vitamines en mineralen.

Groenten

 1. Volgens Papa John's gebruiken ze verse groenten op hun pizza's om kwaliteitsproducten te leveren. Er zijn veel verschillende opties die u aan uw pizza kunt toevoegen. Onder hen zijn groene paprika's, champignons, tomaten, jalapenos, uien en olijven. Het eten van een dieet rijk aan groenten helpt u uw dagelijks aanbevolen totalen voor verschillende vitamines en mineralen te bereiken. Paprika's zijn bijvoorbeeld een goede bron van vitamine C met 60% van uw dagelijkse aanbevolen hoeveelheid in 1/2 kopje gehakte groene peper, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Tomaten bevatten vitamine A en C, evenals vezels en ijzer. Het laden van je Papa John's-pizza met groenten verhoogt je inname van voedingsstoffen en vermindert de hoeveelheid vet en calorieën die een traditioneel stuk pizza bevat.

Vlees

 1. Met keuzes zoals pepperoni, ham, Italiaanse worst, rundvlees, gegrilde kip en spek kunt u een goede dosis eiwit op uw bestelling krijgen van Papa John's. De pizzeria biedt ook speciale pizza's die dit vlees combineren met kaas en groenten. Het is echter belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze ingrediënten wat eiwit bevatten, veel van hen worden verwerkt, wat het natriumgehalte verhoogt, volgens de New Mexico State University Cooperative Extension. Bijvoorbeeld, 3 gram spek bevat 1356 mg natrium. Bovendien bevatten pepperoni, bacon en worst veel vet en calorieën en moeten met mate worden gegeten. Kies voor de gegrilde kip voor de meeste gezondheidsvoordelen van het vlees op je Papa John's-pizza.

Kaas

 1. Kaas is een nietje van pizza en Papa John's biedt Parmezaanse Romano en een mengsel van drie kaas. Volgens de Dairy Council van Californië verhoogt het opnemen van kaas in uw dagelijkse voeding uw calciuminname, wat het risico op osteoporose kan verminderen. Het kiezen van een Papa John's-kaaspizza biedt u ook eiwit, dat bijdraagt ​​aan gezonde spieren. Volvette kaas bevat echter meer verzadigd vet dan plantaardige toppings, dus bestel het met mate en combineer het met gezondere ingrediënten voor goede gezondheidsvoordelen. Dit betekent dat u geen extra kaas hoeft te bestellen wanneer u Papa John's belt. Sommige locaties bieden magere kaas aan en u kunt uw plaatselijke restaurant vragen of ze dat wel doen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407