Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De meest populaire Halloween-snoep, staat voor staat

Stap 8

 1. Het mag geen schok zijn dat Halloween de nummer 1 vakantie is voor snoepverkoop in het land, met Amerikanen die maar liefst 2,7 miljard dollar besteden aan zoete lekkernijen.

 2. Luister nu: 'Simpsons' schrijver deelt zijn grappige reis van Couch Potato naar Marathoner

 3. Als je dit jaar het meest populaire huis wilt zijn met trick-or-treaters, kan het nuttig zijn om te weten welk type snoep het populairst is in jouw deel van het land. Gelukkig heeft online snoepverkoper CandyStore.com voor 10 jaar Halloween-verkoopgegevens verzameld, waarmee de topverkopers in elke staat worden geïdentificeerd.

 4. Candy corn is officieel het meest populaire Halloween-snoepje, volgens de enquête. Ondanks dat ze verschillende kunstmatige kleuren en een enorme hoeveelheid suiker bevatten (28 gram voor slechts één portie van 19 stuks), slaan mensen in Alabama, Idaho, Michigan, New Mexico, Rhode Island en South Carolina de tricolor-traktatie op in de maand oktober .

 5. Dit is een leuk feit: 90 miljoen pond chocolade wordt gekocht in de week van Halloween, goed voor meer dan de helft van alle Halloween-snoepjes die in het land worden verkocht. Zes snoepjes voor de tweede plaats in deze Halloween-snoep populariteitswedstrijd, en, niet verrassend, vier van hen zijn chocolade. (Niet zo leuk feit: de meeste populaire chocoladesnacks zitten vol met suiker.)

 6. Mensen in Arizona, New Hampshire, Oklahoma en Virginia gaven het meest uit aan Snickers, terwijl die in Californië, North Carolina, District of Columbia en Pennsylvania de voorkeur gaven aan mevrouw mevrouw Colorado, Maryland, Missouri en Vermont snakken naar een Melkweg, terwijl Reese's Peanut Butter Cups het snoepje van keuze zijn in Iowa, Kansas, Oregon en Wyoming.

 7. Sour Patch Kids - beschouwd als een van de meest ongezonde snoepjes op de markt omdat ze voornamelijk bestaan ​​uit suiker, glucosestroop en kunstmatige kleuren en smaken - zijn de populairste snoepjes in Illinois, Maine , Massachusetts en Nebraska, terwijl Tootsie Pops topposities veroverde in Kentucky, Minnesota, Tennessee en Washington.

 8. Drie staten - Florida, Hawaii en New Jersey - geven de voorkeur aan de fruitige smaak van Skittles (230 calorieën, 42 gram suiker en 2,5 gram verzadigd vet per portie), terwijl South Dakotans, Texanen en Wisconsin hebben een neiging naar Starburst-snoep, dat 23 gram suiker, 160 calorieën en drie gram verzadigd vet per acht kauwtabletten bevat.

 9. Jolly Ranchers zijn favoriet in Arkansas en Utah, Hot Tamales in Indiana en North Dakota en Blow Pops in Ohio en West Virginia.

 10. De andere populaire snoepjes zijn als volgt: Twix (Alaska), Almond Joy (Connecticut), Life Savers (Delaware), Zweedse vis (Georgia), Lemonheads (Louisiana), 3 Musketiers (Mississippi ), Double Bubble Gum (Montana) en Hershey Kisses (Nevada).

 11. Hoewel het meeste Halloween-snoepje niet bepaald gezond is, zijn er enkele voordelen die kunnen worden behaald door de griezelige vakantie: de gemiddelde 14-jarige jongen loopt ongeveer vijf mijl tijdens twee uur trick- of behandelen, wat betekent dat hij tot 446 calorieën kan verbranden. Maar houd in gedachten: dat komt overeen met slechts vijf tot zes snoeprepen van "leuke grootte". Dus oefen tijdens deze meest griezelige vakantie moderatie uit. Je tanden zullen je bedanken!

Stap 8

 1. Wat is je favoriete Halloween-snoepje? Ben je verrast dat snoepgraan het populairste Halloween-snoepje van het land is? Denk je dat Halloween een ongezonde vakantie voor kinderen is?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407