Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De nr. 1 Pumpkin Spice Latte-ingrediënt om dit najaar te vermijden

Hoe u darmbacteriën darmgezondheid kunt verbeteren

 1. Met ongecontroleerde toegevoegde suikers zoals dit, is het niet moeilijk om te zien waarom kinderen bijvoorbeeld gemiddeld 32 theelepels suiker per dag gebruiken. (2) In feite zijn moderne ziekten zoals niet-alcoholische leververvetting nu terug te voeren op het innemen van teveel suiker.

Pumpkin Spice Latte Ingredient Public Enemy No. 1

 1. Carrageenan. Dat is een ingrediënt op veel lijsten met pompoenkruiden latte, dat maakt me even stil. Vaak op de markt gebracht als een "natuurlijk" ingrediënt afkomstig van zeewier, suggereert het onderzoek dat we het misschien beter willen bekijken. Dus wat is carrageen?

 2. Carrageen wordt gewonnen uit rode eetbare zeewieren en wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie voor het geleren, verdikken en stabiliseren van voedingsmiddelen en dranken. Het is erg populair voor gebruik in zuivelproducten en zuivelvervangende producten vanwege het sterke bindende vermogen aan voedseleiwitten. Het is verboden in kindervoeding in de Europese Unie, maar wordt vrij gebruikt in producten in de VS, waaronder biologisch voedsel en dranken. (3)

 3. Fabrikanten van zuivel-, amandel-, kokos- en sojamelk gebruiken ook carrageen omdat het een vettig "mondgevoel" creëert in vetarme of vetvrije producten. Het probleem? Carrageen is een uiterst betrouwbaar ontstekingsmiddel en kankerverwekkend. Het is zelfs zo ontstekingsarm dat onderzoekers het vaak gebruiken om de moleculaire signalen van kanker en ontstekingsremmende medicijnen te bestuderen. Meer dan 3.800 onderzoeken tonen aan dat carrageen ontstekingen veroorzaakt.

 4. In april 2016 publiceerde het Cornucopia Institute samenvattend onderzoek dat de achtergehouden gegevens van de industrie blootlegde waaruit bleek dat zelfs carrageen van voedselkwaliteit - het soort dat de industrie al tientallen jaren veilig noemde - carcinogeen was contaminant poligeenan met laag molecuulgewicht. Afgezien van kankerverwekkende eigenschappen, tonen onderzoeken aan dat carrageen GI-ontsteking veroorzaakt, een hoger risico op darmletsels, ulceraties en zelfs kwaadaardige tumoren. Wetenschappers ontdekten dat carrageen een immuunreactie veroorzaakt die een ontstekingsreactie in het maagdarmstelsel veroorzaakt. (4)

 5. Dit gaat schuil in de slagroom in Starbuck's Pumpkin Spice Latte. Ik raad aan om deze drankjes helemaal te vermijden, vooral vanwege te veel suiker, maar als je hier en daar een beetje voor een traktatie kiest, zeg dan "geen slagroom."

 6. En terwijl Starbucks zich in veel heet water bevindt over de lijst met pompoenkruiden latte ingrediënten, inclusief het gebruik van carrageen, serveren andere koffiereuzen ook geen volledig welwillende drankjes. Bijvoorbeeld, Dunkin 'Donuts' pompoenkruidenproducten bevatten karamelkleurstoffen. Deze nep-voedingskleurstof wordt vaak gemaakt door een suikerverbinding te verwarmen met ammoniumverbindingen, zuren of alkaliën. Wanneer geproduceerd met ammoniak, worden de verontreinigingen 2-methylimidazol en 4-methylimidazol geproduceerd. De Wereldgezondheidsorganisatie classificeert deze verbindingen als "mogelijk kankerverwekkend voor de mens." Dunkin 'Donuts gebruikt ook high-fructose glucosestroop in zijn pompoenkruiddranken. (5, 6)

Een schonere Pumpkin Spice Latte ingrediëntenlijst

 1. Maar dit goede ingrediënt wordt aangetast door overtollige suiker en vaak onnodige ingrediënten zoals neparoma's en carrageen (afhankelijk van het bedrijf dat de drank produceert, variëren de ingrediënten van de slechte acteur).

 2. Eerlijk gezegd is Pumpkin Spice Latte iets geweldigs, maar helaas zult u waarschijnlijk zelf het heft in handen moeten nemen. De meeste commerciële franchises gebruiken twijfelachtige of ronduit schadelijke ingrediënten. Carrageen is een onnodig ingrediënt dat verband houdt met spijsverteringsontsteking en ziekte. Bespaar geld en uw gezondheid door mijn recept te gebruiken om thuis uw eigen met antioxidanten gevulde pompoenkruid latte te maken, zonder al het overtollige suiker en industriële ingrediënten.

 3. Maar dit goede ingrediënt wordt aangetast door overtollige suiker en vaak onnodige ingrediënten zoals neparoma's en carrageen (afhankelijk van het bedrijf dat de drank produceert, variëren de ingrediënten van de slechte acteur).

 4. Eerlijk gezegd is Pumpkin Spice Latte iets geweldigs, maar helaas zult u waarschijnlijk zelf het heft in handen moeten nemen. De meeste commerciële franchises gebruiken twijfelachtige of ronduit schadelijke ingrediënten. Carrageen is een onnodig ingrediënt dat verband houdt met spijsverteringsontsteking en ziekte. Bespaar geld en uw gezondheid door mijn recept te gebruiken om thuis uw eigen met antioxidanten gevulde pompoenkruid latte te maken, zonder al het overtollige suiker en industriële ingrediënten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407