Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De vele manieren om kokosolie in uw keuken te gebruiken

Je wist het niet, maar dit is waarom je aardbeien zou moeten eten

 1. Kokosolie is al lang geliefd vanwege het verbeteren van uw schoonheidsroutine, maar het is ook een populaire keuze in de keuken geworden voor iedereen die gezond wil eten.

 2. Kokosolie bevat hoge niveaus van middellange keten vetzuren (MCFA's), die de lever als energiebron gebruikt. Het wordt ook vereerd voor zijn boost van goede cholesterol - hoewel rapporten zeggen dat het ook je slechte cholesterol kan verhogen.

 3. Hoewel het oordeel nog steeds bestaat of kokosolie gezonder is dan andere populaire kookoliën, zoals olijfolie of groente, weten we zeker dat het een veelzijdig ingrediënt is om aan toe te voegen je voorraadkast. Je kunt het gebruiken zoals je boter zou gebruiken, in alles, van gebakken goederen tot groentegerechten. En dankzij het hoge rookpunt is het ook een goede keuze om te frituren.

 4. Hier is hoe u aan de slag kunt gaan met uw kokosoliereis:

Baking

 1. De eenvoudigste manier om te beginnen met koken met kokosolie is er eigenlijk mee bakken. Kokosolie biedt een eenvoudige manier om de boter uit gebakken producten te halen, of het nu zuivelvrij is of gewoon als middel om minder boter te eten. De olie heeft vergelijkbare fysieke eigenschappen als boter - stevig als het koel is en vloeibaar als het warm is - waardoor het een natuurlijke vervanging is. Bekijk deze recepten:

Cooking

 1. Koken met kokosolie is net zo eenvoudig als het gebruik van olijfolie. Zelfs als het stevig is wanneer je begint, smelt het snel in een warme pan en gedraagt ​​het zich op dezelfde manier als andere bakoliën. Probeer het met deze recepten:

Het braden

 1. Kokosolie is een stabiele olie, dankzij het hoge verzadigde vetgehalte. Het is een natuurlijke keuze om te frituren vanwege het hoge rookgehalte. Voor de knapperigste resultaten, breng de olie op 350-375 graden Fahrenheit voordat je gaat frituren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407