Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voordelen van Ceylon Cinnamon

Waarschuwing

 1. Kaneel, of Cinnamomum ceylon, is een geneeskrachtig kruid geoogst uit een groenblijvende boom afkomstig uit Sri Lanka, een regio die vroeger bekend stond als Ceylon, die de basis vormt voor de botanische naam van het kruid. Kaneel ceylon bezit een zoetere, meer delicate smaak dan kaneel cassia, de andere belangrijkste variëteit van kaneel die minder waardevol is en vaker wordt verkocht in de Verenigde Staten, volgens Botanical-Online. Kaneel wordt al lang gebruikt als medicinaal kruid en heeft wortels die teruggaan tot het oude Egypte. Het medicinaal gebruiken van kruiden kan effectief zijn voor het bestrijden van gezondheidsstoornissen, maar een arts moet altijd worden geraadpleegd voordat u ze gebruikt. [! 31965 => 1130 = 2!

 1. Kaneel consumeren kan de bloedsuikerspiegel, cholesterol en triglyceriden verlagen. Het werkingsmechanisme van het kruid is niet bekend, maar er wordt gedacht dat componenten in kaneel de gevoeligheid van de insulinereceptor kunnen verhogen, wat het vermogen van het lichaam kan verhogen om glucose uit de bloedbaan te verwijderen en op te slaan in de lichaamsweefsels, volgens het tijdschrift "Goed eten" ." De aanbevolen dosis is ongeveer 1/2 theelepel. kaneelpoeder gemengd met water per dag.

Behandelt spijsverteringsstoornissen

 1. Kaneel wordt veel gebruikt voor de behandeling van spijsverteringsstoornissen zoals misselijkheid, winderigheid, diarree, verlies van eetlust en indigestie. Bovendien helpen de essentiële oliën van cinnamon bij de verspreiding van voedseldeeltjes en stimuleren ze speeksel en maagsappen, wat helpt bij de meeste aspecten van de spijsvertering en opname van voedingsstoffen. Overweeg om kaneel op de maaltijd te strooien om indigestie bij het eten van zure voedingsmiddelen te voorkomen. Een aanbevolen dosis kaneel, volgens Botanical-Online.com, is een infusie van een 1/2 theelepel. kaneel en 8 oz. water een half uur voor de maaltijd verbruikt.

Verbetert de circulatie

 1. Cinnamons actieve stof, cinnamaldehyde, verhoogt de perifere bloedstroom, wat betekent dat het kruid geschikt kan zijn voor de behandeling van slechte circulatie in handen en voeten. Kaneel kan volgens Botanical-Online.com bijzonder effectief zijn voor de behandeling van de winterziekte winterhanden. Dit zijn zweren in de vingers en tenen die worden veroorzaakt door blootstelling aan koud weer. Bovendien bezit kaneel eigenschappen die helpen bij het verwijderen van obstructies in de bloedvaten, zoals cholesterol, dat de algemene bloedcirculatie verbetert, volgens het Epicenter. Een aanbevolen dosis kaneel voor vaatgezondheid is een infusie van 1 theelepel. van kaneel toegevoegd aan 16 oz. water, dagelijks verbruikt in twee verdeelde doses.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407