Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Deck the Halls! Vroege kerstversiering maakt je gelukkiger, zegt de wetenschap

Eet meer broccoli

 1. Het kan traditioneel zijn om na Thanksgiving te wachten om je kerstversiering op te hangen, maar laat je niet door die kerstscrooges schuldig voelen omdat je eerder dit jaar in de vakantiestemming bent geraakt. Volgens experts kan het zo gelukkiger zijn om je feest zo snel mogelijk op te zetten - en het heeft te maken met nostalgie.

 2. "Hoewel er een aantal symptomatische redenen kan zijn waarom iemand obsessief vroeg zou willen decoreren, [!meestal

 3. Volgens McKeown is al dat sprankelend rode en groene decor een "weg" naar je dierbare en magische jeugdemoties over de opwinding van Kerstmis: opwinding!"

 4. Vergelijkbaar met hoe de geur en smaak van pompoenkruiden een nostalgische reactie in onze hersenen teweegbrengt, helpen kerstversieringen ons opnieuw te verbinden met herinneringen uit ons verleden.

 5. Al met al wegen de voordelen van nostalgie op tegen de kosten, volgens de wetenschap. Naast het tegengaan van eenzaamheid, verveling en angst, en mensen gulder maken voor vreemden en tolerant voor buitenstaanders, kunnen koppels zich dichterbij voelen en er gelukkiger uitzien en letterlijk warme mensen opwarmen op koude dagen.

 6. Dus, met dat in gedachten, ga je gang en richt je die kerstboom op, dek je de hallen af ​​met hulstentakken en hang je die maretak op voordat je zelfs je kalkoen in de oven stopt. Fijne vakantie!

Wat denk je?

 1. Wanneer begin je met het inrichten van je huis voor de vakantie? Hoe voel je je tijdens kerstversieringen? Heeft nostalgie een positieve of negatieve invloed op u?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407