Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dieet Havermout Dieet

Romaine Sla Voeding

 1. Wanneer u gezonder probeert te eten of gewicht wilt verliezen, kan een salade- en havermoutdieet aantrekkelijk zijn omdat het uw keuzes begeleidt, maar uw opties nog steeds open laat. Met een zorgvuldige planning kan een dieet op basis van salade en havermout qua voedingswaarde voldoende zijn. Een voedingsdeskundige kan u helpen bij het opstellen van een maaltijdplan en het ontwikkelen van recepten om uw doelen te bereiken.

 2. Bij dit dieet eet u mogelijk salade, havermout of beide voor elke maaltijd. Een restrictiever salade- en havermoutdieet kan alles uitsluiten behalve groenten en haver, terwijl een meer gematigd plan fruit, saladedressings en andere saladecomponenten, zoals bonen, noten of kipfilet, kan omvatten. Een voorbeelddag op een liberaal plan kan een fruitsalade met havermout zijn voor het ontbijt, havermout en een groene salade met geroosterde amandelen en dressing voor de lunch en een diner bestaande uit een groentesalade met kipfilet en een fruitsalade met yoghurt en havermout als dessert .

Nutrition

 1. Fruit, groenten en havermout zijn goede bronnen van voedingsvezels, die uw cholesterol verlagen, uw risico op constipatie verlagen en helpen uw bloedsuikerspiegel te stabiliseren, volgens de Mayo Clinic. Veel fruit en groenten bevatten veel vitamine A en C, kalium en foliumzuur en verrijkte havermout is rijk aan B-vitamines en ijzer, volgens de Dietary Guidelines van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Je dieet kan voldoende eiwitten en gezonde vetten bevatten als je salades zeevruchten, magere eiwitten, bonen en noten bevatten. Havermout gemaakt met melk of gemengd in yoghurt kan je helpen voldoende calcium te krijgen.

Gewichtscontrole

 1. Personen die meer fruit, groenten en volle granen eten, hebben doorgaans een lager lichaamsgewicht, volgens de Dietary Guidelines van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services van 2010. Een salade- en havermoutdieet kan u helpen uw calorie-inname onder controle te houden en uw gewicht te beheersen, omdat het veel voedingsvezels bevat, wat een vullende voedingsstof is. Een salade- en havermoutdieet is flexibel, er zijn geen speciale verpakte dieetproducten voor nodig en u kunt voedingsmiddelen kiezen die u graag eet. Dit zijn belangrijke factoren in een succesvol plan voor gewichtsverlies, volgens de Mayo Clinic.

Overwegingen

 1. Uw salade- en havermoutdieet helpt u alleen uw gewicht onder controle te houden als u uw porties in de gaten houdt en lege calorieën vermijdt, zoals geraffineerde zetmelen in croutons of noedels met chow mein. Andere calorierijke, ongezonde keuzes zijn deli-salades bereid met mayonaise, zoals pasta, aardappelsalade of tonijnsalade, en vette toppings, zoals spekjes of volle kaas. Een salade- en havermoutdieet kan leiden tot succes op lange termijn bij het beheersen van uw gewicht, omdat het u helpt bij het ontwikkelen van duurzame, gezonde eetgewoonten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407