Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Eieren- en kippendieet

Dieet met groenten en kip

 1. Het ei- en kippendieet is een caloriearm dieet dat afhankelijk is van veel eiwitten om het dieet vol te houden. In plaats van calorieën tot ongezond niveau te verlagen, zeggen gezondheidswerkers dat ze zich moeten concentreren op een langzaam, gestaag gewichtsverlies van 1 tot 2 pond per week.

Eieren- en kippendieet

 1. Het dieet zelf is niet alleen erg caloriearm, zegt de North Carolina Egg Association, het is koolhydraatarm. Een versie vraagt ​​om het eten van twee of meer eieren bij het ontbijt, wat grapefruit en koolhydraatarme groenten. Lunch bestaat uit meer eieren of een kleine portie kip of vis. Diner is vergelijkbaar met lunch. Salades en koolhydraatarme groenten zijn toegestaan, maar fruit is beperkt.

 2. Het probleem met het eierdieet, volgens de Egg Association, is dat het een kortetermijnmanier is om veel gewicht te verliezen, maar liefst 20 pond in twee weken. Caloriearme diëten kunnen uw gezondheid in gevaar brengen, zegt Harvard Health. Een veilig gewichtsverlies is 1 tot 2 pond per week.

 3. Gewoon om dat te doen, ga je 500 tot 1.000 calorieën per dag snijden. Voordat u probeert af te vallen, moet u de calorieën berekenen die nodig zijn om uw huidige gewicht te behouden. Harvard Health raadt aan uw huidige gewicht met 15 te vermenigvuldigen

 4. Stel dat je een vrouw van 5 voet en 4 inch bent die 155 pond weegt. Vermenigvuldig 155 keer 15, en je merkt dat je 2.325 calorieën per dag nodig hebt om je huidige gewicht te behouden. Voor een dieet wilt u dan 1325 tot 1.825 calorieën innemen om veilig te zijn. Je wilt ook samenwerken met een zorgverlener om ervoor te zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

Zijn eieren gezond?

 1. Eieren hebben veel voordelen voor de gezondheid. Eieren bevatten elk ongeveer 78 calorieën en zijn een efficiënte, rijke bron van eiwitten en vitamines, zegt de American Heart Association. Een groot ei bevat:

 2. 6 gram eiwit

 3. Vitamine D, dat bijdraagt ​​aan de gezondheid van de botten en een gezond immuunsysteem

 4. Choline, dat de stofwisseling en leverfunctie helpt

 5. Luteïne en Zeaxanthine, die het risico op cataract en maculaire degeneratie verminderen, de belangrijkste oorzaak van blindheid bij mensen van 55 jaar en ouder.

 6. Het bevat ook 186 milligram cholesterol. Volgens een artikel in maart 2019 in JAMA waarin zes studies over 30 jaar werden beoordeeld, hoe meer eieren je eet, hoe groter je risico op hartaandoeningen. Uit een langlopend Harvard-onderzoek bleek echter dat het eten van één ei per dag geen hoger risico op een hartaanval of beroerte opleverde.

 7. Harvard Health zegt dat vlees, volle zuivelproducten, gefrituurd en gebakken voedsel het meeste verzadigde vet bevatten in het Amerikaanse dieet. Dr. Teresa Fung, adjunct-professor aan het Department of Nutrition aan de Harvard T.H. Chan School of Public Health, zegt voor de gemiddelde persoon, het verhoogde risico op hartaandoeningen door het eten van eieren is klein. Om het veilig te spelen op het gebied van hartgezondheid, raadt ze aan om je eieren te beperken tot twee per week en een gevarieerd dieet te eten.

Gezonde manieren om te eten

 1. In plaats van alleen te focussen op het eten van eieren en kippen, en alleen op kip en eieren te vertrouwen voor gezond voedsel, moet u zich volgens de Mayo Clinic op lange termijn inzetten om gezonder te eten. De basis voor succesvol gewichtsverlies is een gezond, calorie-gecontroleerd dieet en lichamelijke activiteit, geen rage-diëten die snel gewichtsverlies beloven.

 2. De Mayo Clinic stelt voor om realistische doelstellingen voor gewichtsverlies te stellen, in kleine stukjes. Een redelijk doel is 5 procent van uw huidige gewicht. Als u 180 pond weegt, is dat 9 pond. En in plaats van alleen eieren en kip te eten, met een paar groenten, eet je een uitgebalanceerd dieet van eiwitten, koolhydraten en vet. Dat dieet zou moeten omvatten:

 3. Een onderzoek uit april 2012 in het tijdschrift BMJ zei dat een koolhydraatarm, eiwitrijk dieet een hoger risico op hartaandoeningen had. Bovendien zei de National Academy of Sports Medicine (NASM) dat een dieet met weinig calorieën mensen vaak moe en misselijk laat voelen, samen met onvoldoende voeding. Dergelijke diëten zijn meestal niet effectiever op lange termijn gewichtsverlies dan meer traditionele diëten, zegt de NASM. Vergeet niet dat wanneer u op dieet gaat, u dit eerst bij uw arts moet navragen.

 4. In plaats van alleen te focussen op het eten van eieren en kippen, en alleen op kip en eieren te vertrouwen voor gezond voedsel, maak je op de lange termijn een verplichting om gezonder te eten, volgens de Mayo Clinic. De basis voor succesvol gewichtsverlies is een gezond, calorie-gecontroleerd dieet en lichamelijke activiteit, geen rage-diëten die snel gewichtsverlies beloven.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407