Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Eimasker voor acne

Recepten na een bypass-operatie

 1. Omgaan met vlekken kan een hobbelige rit zijn. Er zijn echter dingen die u kunt doen in combinatie met het gebruik van acne-bestrijdende reinigingsmiddelen en medicijnen om de puistjesstorm te doorstaan. Maak thuis een ei-wit acne gezichtsmasker en breng het wekelijks aan om je puistjes te verwijderen en je geïrriteerde huid te verzachten.

Waarom eiwitten helpen

 1. Eieren zijn een goede eiwitbron die, wanneer ze op de huid worden aangebracht, grote poriën kunnen verminderen. Omdat eieren veel vitamine A bevatten, wat wordt gebruikt om littekens te behandelen, kunnen eiwitten helpen acne-laesies te verzachten. Bovendien dient het eiwit in eieren als een mild samentrekkend middel voor de vette huid en als een verstevigend middel om te voorkomen dat de huid gaat verslappen.

Het masker maken

 1. Nadat u de dooier van het eiwit hebt gescheiden. Klop het eiwit tot een romig schuim. Snijd een citroen in twee en pers het sap in de kom. Klop een beetje meer om te combineren. Citroen is een natuurlijke bron van vitamine C en rijk aan alfahydroxyzuren, die dode huidcellen kunnen exfoliëren en poriën kunnen ontstoppen. Breng het eiermasker op je huid aan met je vingertoppen of een zachte borstel. Wacht ongeveer 30 minuten tot het eiwit droog is.

Vervolgzorg

 1. Spoel het masker af met warm water en dep uw gezicht droog met een schone handdoek. Breng een niet-comogene, olievrije en parfumvrije vochtinbrengende crème aan op je gezicht. Het is belangrijk om daarna te hydrateren omdat het eimasker droogt. Als je de huid hydrateert, krijg je de nodige hydratatie zodat je lichaam geen olie produceert om dit te compenseren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407