Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Foster Farm Chicken Breast Tenders Cook

Stap 5

 1. Tenders van kipfilet zijn een deel zonder been en zonder vel van het borstvlees. Foster Farms kipfilettenders zijn 99 procent vetvrij, bevatten geen toegevoegd zout, chemicaliën of kunstmatige ingrediënten, zoals smaakversterkers, en zijn 100 procent natuurlijk. Ze worden goedgekeurd door de American Heart Association. Omdat borsttenders mager zijn, koken ze snel en zijn ze gemakkelijk te overkoken als u kookmethoden op hoog vuur gebruikt. Kook kipfilet door pan-grillen, bakken of sauteren.

Tenders met gebakken kip

 1. Spoel de kipfiletentenders en dep ze droog. Marineer de tenders in een mengsel van 1/3 kopje olijfolie, 1/3 kopje zoete rode wijn of sherry en 3 eetlepels sojasaus, of gebruik een marinade naar keuze. Marineer minstens twee uur in de koelkast.

 2. Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit.

 3. Combineer 1 kop paneermeel, 2 eetlepels gesmolten boter of olijfolie en 1 theelepel zwarte peper in een kom.

 4. Haal de kiprolletjes uit de marinade en leg ze in een enkele laag in een ovenschaal. Giet het paneermeelmengsel over de kipoffertes

 5. Bak de kiprolletjes gedurende 15 tot 25 minuten of totdat de interne temperatuur 160 graden Fahrenheit bereikt, gemeten met een vleesthermometer.

Pan-Grilled Chicken Tenders

 1. Spoel de borsttenders af en dep ze droog. Snijd in kleine plakjes van 1/2-inch dik.

 2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.

 3. Voeg de gesneden kipoffertes toe aan de koekepan. Breng op smaak met zout en zwarte peper. Eventueel op smaak brengen met knoflookpeper, gedroogde basilicum en / of gemalen rode pepers om meer smaak toe te voegen.

 4. Kook drie tot vijf minuten, onder af en toe roeren tot het gaar is. Serveer met een salade, taco's of als onderdeel van een pasta of een wokgerecht.

Gesauteerde kiptenders

 1. Spoel de kipfiletentenders en dep ze droog. Bestrooi beide zijden van de aanbestedingen met zout en zwarte peper.

 2. Smeer 1/4 kop bloem voor alle doeleinden op een bord en smeer de kipoffertjes in de bloem.

 3. Verhit 2 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels boter in een koekepan.

 4. Plaats de kiprolletjes in de koekenpan en kook twee tot drie minuten. Draai de tenders om en bak nog twee tot drie minuten of tot het vlees volledig gaar is. Kook tot de interne temperatuur van de inschrijvingen 160 F. bereikt

 5. Spoel de kipfiletentenders en dep ze droog. Bestrooi beide zijden van de aanbestedingen met zout en zwarte peper.

 6. Smeer 1/4 kop bloem voor alle doeleinden op een bord en smeer de kipoffertjes in de bloem.

 7. Verhit 2 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels boter in een koekepan.

 8. Plaats de kiprolletjes in de koekenpan en kook twee tot drie minuten. Draai de tenders om en bak nog twee tot drie minuten of tot het vlees volledig gaar is. Kook tot de interne temperatuur van de inschrijvingen 160 F. bereiktDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407