Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewicht verliezen met bruin brood of witbrood

Pantotheenzuurgehalte

 1. Brood werd ooit beschouwd als een slecht woord in diëten en werd absoluut niet aanbevolen. Nu wordt echter volgens Dr. Joey Shulman in "Canadian Living" geaccepteerd dat de juiste soorten brood zijn toegestaan ​​en zelfs worden aanbevolen voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud. Er zijn een paar punten om te onthouden bij het selecteren van uw volkoren, vezelrijk brood om af te vallen.

Stap 1

 1. Koop brood dat voor 100 procent bestaat uit volkoren of volkoren, en onthoud dat er volkoren variëteiten zijn van zowel witte als bruine broden. Volgens Dr. Shulman zijn volkorenvariëteiten rijk aan vezels en laag in de glycemische index, wat betekent dat ze uw bloedsuikerspiegel houden en u niet moe of hongerig achterlaten. Dr. Shulman stelt voor op zoek te gaan naar broodetiketten die 100 procent volkoren of volkoren voor de naam van het graan aanprijzen.

Stap 2

 1. Eet de juiste hoeveelheid brood per dag. Volgens MyPyramid.gov van het Amerikaanse ministerie van Landbouw moet ten minste de helft van alle gegeten granen hele granen zijn. Mijn Pyramid.gov heeft een grafiek die de voorgestelde bedragen toont op basis van leeftijd, geslacht, gewicht en activiteitsniveau. Bijvoorbeeld, een actieve volwassen man boven de leeftijd van 30 zou 7 ons korrels nodig hebben en minstens 3,5 ons daarvan zou hele korrels moeten zijn. Volgens My Pyramid.gov kan 1 sneetje brood, 1 kopje kant-en-klare ontbijtgranen of 1/2 kopje gekookte rijst, gekookte pasta of gekookte ontbijtgranen worden beschouwd als het equivalent van 1 ons granen.

Stap 3

 1. Eet volkorenbrood en laat de vezel zijn werk doen, want volgens Mayo Clinic.com helpt vezel bij het afvallen. Vezelrijk voedsel zoals volkorenbrood zorgt ervoor dat je meer kauwt, waardoor je minder kans hebt om te veel te eten volgens de Mayo Clinic. De Mayo Clinic zegt dat de vezel je ook een voller gevoel geeft, de maaltijd groter doet lijken en vezelrijk voedsel bevat vaak minder calorieën voor dezelfde hoeveelheid voedsel. Vezel kan je ook meer energie geven en je kunt dat gebruiken om je activiteitsniveau te verhogen. Volgens Dr. Joey Shulman zal een overschakeling op volkorenproducten je energieniveau doen stijgen en je helpen kilo's af te werpen. De energietoename is waarschijnlijk te wijten aan het vermogen van vezels om de bloedsuikerspiegel te helpen beheersen. De Mayo Clinic zegt dat vezels de opname van suiker kunnen vertragen, wat betekent dat je een stabiel energieniveau hebt zonder pieken en dalen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407