Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gezonde traktaties voor Halloween: tips voor zelfgemaakte en in de winkel gekochte snacks

Heb een gezond Halloween

 1. Halloween is een van de meest verwachte feestdagen van het jaar voor veel kinderen en zelfs sommige volwassenen. Feestjes bijwonen, snoep van deur tot deur verzamelen en genieten van zoete lekkernijen is allemaal onderdeel van het plezier. Het verhogen van de voedingswaarde van Halloween-lekkernijen kan de gelegenheid nog steeds leuk maken zonder het risico op gaatjes, obesitas en chronische aandoeningen zoals diabetes. Denk nog eens na over je Halloween-menu voor een unieke manier om het te vieren.

Halloween-feestmaaltijden

 1. Een Halloween-feest geven is een ideale manier om uw kinderen veilig te houden, de vrienden van uw kinderen te leren kennen en de hoeveelheid suiker te controleren die uw kleine monsters consumeren. Dat wil niet zeggen dat je geen kom met snoep kunt aanbieden of wat cupcakes kunt bevriezen. Serveer deze snoepjes met mate, samen met een overvloed aan gezonde snacks, zoals fruit, groentebakken en met lucht gepofte popcorn. Andere gezonde zelfgemaakte Halloween-lekkernijen zijn onder meer:

Snacks in de winkel gekocht

 1. Trucjes of traktaten die aan uw deur aankomen, hebben hoogstwaarschijnlijk de opdracht gekregen alleen voorverpakte lekkernijen te accepteren. Hoewel snoep in de meeste wijken standaard is, hoeft Halloween niet gezonder te zijn als je toilet toiletpapier in huis heeft! Veel gezonde snacks, dezelfde lekkernijen die je misschien in de lunchbox van je kind stopt, kunnen dubbele plicht doen op deze speciale avond. Individueel verpakte pakketten met gedroogd fruit, pretzels, suikervrije kauwgom, kaasstengels, sapdozen of snackcrackers zijn vetarme, caloriearme en suikerarme alternatieven voor de typische traktaties die uw kind naar huis haalt door de emmerlading per stuk Oktober. Deze snacks kunnen spoken en kabouters ter grootte van een pint voorzien van een verscheidenheid aan voedingsstoffen, waaronder vezels, eiwitten, calcium en vitamine C. Niet-eetbare opties om aan kinderen uit te delen kunnen stickers, valthema-potloden en tijdelijke tatoeages omvatten.

Managementtools

 1. Om de verleiding te verminderen om Halloween snoep te snacken tijdens een trick of behandeling, stelt de Universiteit van Illinois voor om uw kinderen een selectie gezonde voeding aan te bieden voordat ze de wijk in gaan. Kinderen die enthousiast zijn over de vakantie, hebben misschien niet het geduld om te gaan zitten voor een volledige maaltijd. Vervang in plaats daarvan gesneden fruit, magere kaas, mager lunchvlees of vetvrije yoghurt - eiwitrijke snacks die ze de hele nacht van voedsel voorzien. Stel in de dagen na Halloween limieten in voor uw kinderen met betrekking tot de hoeveelheid snoep die ze elke dag kunnen consumeren. Zorg ervoor dat ze fruit, groenten en volle granen eten voor de traktaties.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407