Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gezondheidsvoordelen van gemengd cranberry-sinaasappelsap

Cholesterolprofiel verbeteren

 1. Sinaasappelsap en veenbessensap bieden beide voordelen voor de gezondheid, maar wanneer u ze combineert, kunt u veel voeding in een glas sap verpakken. Voor mensen die moeite hebben met het innemen van aanbevelingen voor fruitinname, kan het toevoegen van een glas 100 procent sap volgens Fruit Juice Facts helpen. Zelfs 100 procent vruchtensap bevat echter meer calorieën dan heel fruit, dus matiging is belangrijk.

Vitamine C

 1. Zowel veenbessen als sinaasappels zijn goede bronnen van vitamine C en gecombineerd tot sap bevat het mengsel een grote dosis van deze belangrijke voedingsstof. Vitamine C is van vitaal belang voor uw lichaam om wonden effectief te genezen en helpt uw ​​tanden en tandvlees gezond te houden, meldt de Centers for Disease Control and Prevention. Als je in de supermarkt geen 100% vruchtensapmengsel van veenbessen en sinaasappels kunt vinden, is het mogelijk om er zelf een te maken met een blender of citruspers. Voldoende dagelijkse inname van vitamine C helpt uw ​​lichaam ook om infecties te bestrijden en kan de hoeveelheid tijd die u doorbrengt als u verkouden bent, verminderen.

Vermindert het risico op ziekten

 1. Het meeste fruit is goed om u gezond te houden en veel gezondheidsproblemen te voorkomen, en veenbessen en sinaasappels zijn geen uitzondering. Beide vruchten bevatten veel antioxidanten die schade door vrije radicalen bestrijden, wat je kansen op het ontwikkelen van kanker kan helpen verminderen. Bovendien kan een voldoende inname van fruit, in zijn geheel of in sap, helpen bij het voorkomen van hartaandoeningen en kan het helpen een gezond gewicht te behouden. Volgens Fruit Juice Facts bevatten fruit, veenbessen en sinaasappels fytochemicaliën, unieke verbindingen die in plantaardig voedsel voorkomen en belangrijk zijn omdat ze werken met de vezels in uw dieet om uw lichaam te beschermen tegen DNA-schade die tot ziekten kan leiden. Wanneer veenbessen en sinaasappels worden geperst, blijven hun fytochemicaliën behouden, zodat u nog steeds van hun voordelen kunt profiteren.

Nutriënten

 1. Wanneer fruit langere tijd in de bak in de winkel ligt, beginnen de voedingsstoffen die het bevat te verslechteren. Sap, inclusief cranberry-sinaasappelsap, wordt echter meestal gemaakt van rauw fruit, zodat de voedingsstoffen behouden blijven. Dit maakt het voor u gemakkelijker om voldoende hoeveelheden van de voedingsstoffen in deze twee vruchten te krijgen. Bovendien bevat sap gemaakt van veenbessen en sinaasappels ijzer, iets waar veel mensen niet genoeg van krijgen in hun dieet. Over het algemeen, als je niet om heel fruit geeft of het moeilijk vindt om genoeg te krijgen, kan het toevoegen van 100 procent fruitsap aan je eetplan je gezond houden door je te helpen je dagelijks aanbevolen totalen voor vitaminen en mineralen te bereiken die een goede gezondheid ondersteunen, meldt Fruit Juice Feiten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407