Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Halo Top is officieel Amerika # 39; s favoriete ijs

Sla de fastfoodversies over

 1. Wat is het favoriete ijs van Amerika? Merken als Haagen-Dazs en Ben Jerry's komen misschien meteen in je op, maar Halo Top, het caloriearme "schuldvrije" ijs, heeft alle andere merken officieel overtroffen om de best verkochte pint ijs in Amerikaanse supermarkten te worden , volgens Food Wine. Het is een ijsrevolutie!

 2. Halo Top is misschien gelanceerd in 2012, maar het is exponentieel populair geworden vanwege de ongelooflijk lage calorietellingen. De vanilleboonversie is een schamele 240 calorieën - per pint! Het aanbod van het bedrijf is zelfs zo uniek omdat pinten slechts 240 tot 360 calorieën bevatten. Dat is 60 tot 90 calorieën per portie, terwijl iets als de vanille van Ben Jerry je op ongeveer 230 calorieën per portie brengt. Dus het is een beetje no-brainer als je op je gewicht let en een ijsje nodig hebt.

 3. Met 17 verschillende smaken - van conventionele chocolade tot leuke verjaardagstaart of decadente zwarte kers - is de variëteit van Halo Tops net zo indrukwekkend als het idee van "schuldvrij" ijs zelf. Maar hoe schuldvrij is het eigenlijk?

 4. Alle pinten van Halo Tops bevatten weinig suiker en weinig koolhydraten, sommige hebben de toegevoegde bonus dat ze vetarm zijn. Een paar smaken bevatten zelfs een behoorlijke hoeveelheid eiwit. Volgens Stack slaagt Halo Top erin om redelijk "gezond" te zijn (wat betreft ijs, althans) vanwege de zoetstoffen die het gebruikt - een mengsel van rietsuiker, stevia, erythritol (vermeld als suikeralcoholen op het etiket ) - en het feit dat het zijn recept heeft aangepast om minder calorische ingrediënten te hebben, wat resulteert in een caloriearm ijs in vergelijking met andere merken.

 5. Het nadeel? Nou, tenzij je geen suiker kunt eten (in welk geval je waarschijnlijk ijsjes in de supermarkt helemaal moet vermijden), zou de enige echte zorg zijn als je sommige ingrediënten niet kunt verdragen. Stack legt uit dat er bij sommige consumenten meldingen zijn geweest van spijsverteringsproblemen, die in verband zijn gebracht met de aanwezigheid van erythritol. Houd er ook rekening mee dat kunstmatige zoetstoffen problematisch zijn gebleken voor gewichtstoename en andere gezondheidsproblemen.

 6. Als u aan het einde van de dag ijs in een caloriebeperkt dieet wilt plaatsen, is Halo Top misschien iets voor u. Maar een klein beetje van het "echte ding" is ook goed. Gewoon oefenen met moderatie!

Wat denk je?

 1. Heb je Halo Top geprobeerd? Wat is je favoriete smaak van Halo Top? Hoe bepaal je of een product gezond is? Laat het ons weten in de reacties.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407