Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Heeft artisjok voordelen voor gewichtsverlies?

Home Vragen Heeft artisjok voordelen voor gewichtsverlies? Heeft artisjok voordelen voor gewichtsverlies?

 1. Ja, artisjokken zijn rijk aan vezels, wat helpt bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en het reguleren van de cholesterolafzettingen in het bloed. De insulineconcentratie van artisjokken zorgt ervoor dat de koolhydraten langzaam metaboliseren, waardoor verdere gewichtstoename wordt voorkomen. Bovendien stimuleert het cynarine-enzym de galproductie om de vetten beter te verteren en hun vlotte verwijdering uit het lichaam te vergemakkelijken.

 2. Maak een artisjokthee, drink deze regelmatig op en zie de verandering.

 3. Thee is niet voldoende, want ook junkfood moet gecontroleerd worden

 4. Artisjok staat bekend om zijn vele namen, zoals: grond, krijt, kenamol, ancenaar, schelp, corneum of kurk. Artisjok is een uitgebreide groente die alle noodzakelijke voedingsstoffen voor het menselijk lichaam bevat. De manier van eten van artisjok varieert van persoon tot persoon zoals gewenst. Eet het gestoomd of gekookt, of salade of bijgerecht, en we zullen in de volgende regels weten over de voordelen van artisjok, volgens de site "dames gezondheid mag." Voordelen van artisjok Bevat alle voedingsstoffen Artisjok bevat veel belangrijke voedingsstoffen, zoals: vitamine C, vitamine A, vitamine K, ijzer, kalium, calcium, magnesium, antioxidanten, eiwitten en vezels.

 5. Heeft een hoog eiwitgehalte Artisjok heeft een hoger eiwitgehalte dan elke andere groente met 3,5 gram eiwit per maaltijd. Onderzoek uitgevoerd door het American College of Cardiology heeft aangetoond dat degenen die een hoger percentage plantaardige eiwitten consumeren, een lager risico lopen op hart- en vaatziekten dan degenen die dierlijke eiwitten consumeren.

 6. Bescherming tegen kanker Artisjok helpt ontstekingen te verminderen en beschermt tegen de groei van kankercellen. Van artisjok is aangetoond dat het helpt bij het bestrijden van een aantal vormen van kanker. Het goede gehalte aan flavonoïden draagt ​​bij aan het doden van pancreaskankercellen. Omdat artisjokken tot de hoogste bronnen van flavonoïden behoren, ook in de strijd tegen borstkanker.

 7. Bevordert gastro-intestinale functies Artisjok bevat veel vezels, wat de spijsvertering helpt verbeteren en je een vol gevoel geeft. Vezel beschermt ook tegen het risico op hartaandoeningen. Een half kopje artisjok bevat ongeveer 7 gram vezels, of meer dan een kwart van de aanbevolen hoeveelheid voor vrouwen En ongeveer een vijfde van de aanbevolen hoeveelheid voor mannen.

 8. Bevordert de darmgezondheid Artisjok bevat linolzuur, een unieke vezelverbinding waarvan bekend is dat deze helpt beschermen tegen gastro-intestinale problemen zoals constipatie, de opname van mineralen zoals calcium bevordert en uw immuunsysteem verbetert. Inuline werkt ook als een gunstig spijsverteringssysteem dat de darmen gezond houdt.

 9. Versterkt het immuunsysteem Artisjok is effectief in het versterken van het immuunsysteem en het voorkomen van ziekten die kunnen worden blootgesteld aan het lichaam dankzij het gehalte aan vitamine A, dat beschermt tegen blootstelling aan virale en bacteriële infecties, en helpt beschermen tegen verkoudheid vanwege het goede gehalte aan vitamine C.

 10. Artisjok bevat van nature voorkomende polyfenolen, een antioxidant die beschadigde cellen kan repareren die uw immuunfunctie verzwakken en helpen beschermen tegen ziekten.

 11. Bevordert hersenfuncties Artisjokken zijn nuttige voedingsmiddelen om de hersenfunctie te verbeteren en hun zenuwcellen te beschermen tegen schade, vanwege het vitamine K-gehalte, dat beschermt tegen de ziekte van Alzheimer en helpt bij het uitbreiden van bloedvaten die zuurstof leveren aan de hersenen sneller.

 12. Versterkt botten Artisjok helpt het bot te versterken door het calcium- en magnesiumgehalte, dat osteoporose bestrijdt en de botdichtheid en sterkte verhoogt.

 13. Bevordert de leverfunctie Artisjok draagt ​​bij aan de verwijdering van vetophopingen in de lever, wat de gezondheid van de lever bevordert en beschermt tegen ziekten, het bevat antioxidanten Cimarin en Sirin, dat werkt om beschadigde cellen in de lever te herstellen en de productie van geel te verhogen en de eliminatie van gifstoffen in de lever.

 14. Verlaagt het vetgehalte Een recente studie wees uit dat artisjok absoluut nuttig is bij het handhaven van een gezond lichaamsgewicht. Artisjok bevat ongeveer 25 calorieën, dus je kunt het in elk dieet opnemen om af te vallen.

Gerelateerde vraag

 1. Bloedsuiker handhaven Artisjok is een geschikt dieet voor diabetici. Het helpt de bloedsuikerspiegel te handhaven omdat het de opname van bloedglucose bevat. Artisjok is ook effectief bij het verhogen van de insulinesecretie en remt de activiteit van alfa-glucosidase, wat de toename van suiker veroorzaakt.

 2. Verlaagt het vetgehalte Een recente studie wees uit dat artisjok absoluut nuttig is bij het handhaven van een gezond lichaamsgewicht. Artisjok bevat ongeveer 25 calorieën, dus je kunt het in elk dieet opnemen om af te vallen.

 3. Perfect voedsel voor zwangere vrouwen Artisjok bevat een groot deel van foliumzuur, wat essentieel is voor de ontwikkeling van de foetus en het beschermt tegen aangeboren afwijkingen, vooral in het zenuwstelsel, dus het is nuttig voedsel voor zwangere vrouwen, maar geadviseerd om de arts te raadplegen voor het eten, en artisjok is rijk aan magnesium, dat voorkomt dat vocht in de voeten achterblijft tijdens de zwangerschap.

 4. Verbeter de gezondheid van de huid Artisjok bevat een hoog percentage antioxidanten, de belangrijkste elementen die nodig zijn om te voorkomen dat rimpels en verouderingsfactoren naar de huid kruipen, en dus eten artisjok de opkomst van tekenen van veroudering en behouden de jonge huid en glans langdurig.

 5. Bevordert de gezondheid van het haar Artisjok helpt de gezondheid van het haar te behouden, omdat het vitamine A, C, calcium en fosfor bevat, die het haar allemaal beschermen tegen schade en droogheid, de hoofdhuid versterken, haaruitval en bombardement voorkomen en het glans en glans geven.

 6. Ja, artisjokken zijn rijk aan vezels, wat helpt bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en het reguleren van de cholesterolafzettingen in het bloed. De insulineconcentratie van artisjokken zorgt ervoor dat de koolhydraten langzaam metaboliseren, waardoor verdere gewichtstoename wordt voorkomen. Bovendien stimuleert het cynarine-enzym de galproductie om de vetten beter te verteren en hun vlotte verwijdering uit het lichaam te vergemakkelijken.

 7. Maak een artisjokthee, drink deze regelmatig op en zie de verandering.

 8. Alleen thee is niet voldoende, want ook junkfood moet je controleren

 9. Artisjok staat bekend om zijn vele namen, zoals: grond, krijt, kenamol, ancenaar, schelp, corneum of kurk. Artisjok is een uitgebreide groente die alle noodzakelijke voedingsstoffen voor het menselijk lichaam bevat. De manier van eten van artisjok varieert van persoon tot persoon zoals gewenst. Eet het gestoomd of gekookt, of salade of bijgerecht, en we zullen in de volgende regels weten over de voordelen van artisjok, volgens de site "dames gezondheid mag." Voordelen van artisjok Bevat alle voedingsstoffen Artisjok bevat veel belangrijke voedingsstoffen, zoals: vitamine C, vitamine A, vitamine K, ijzer, kalium, calcium, magnesium, antioxidanten, eiwitten en vezels.

 10. Heeft een hoog eiwitgehalte Artisjok heeft een hoger eiwitgehalte dan elke andere groente met 3,5 gram eiwit per maaltijd. Onderzoek uitgevoerd door het American College of Cardiology heeft aangetoond dat degenen die een hoger percentage plantaardige eiwitten consumeren, een lager risico lopen op hart- en vaatziekten dan degenen die dierlijke eiwitten consumeren.

 11. Bescherming tegen kanker Artisjok helpt ontstekingen te verminderen en beschermt tegen de groei van kankercellen. Van artisjok is aangetoond dat het helpt bij het bestrijden van een aantal vormen van kanker. Het goede gehalte aan flavonoïden draagt ​​bij aan het doden van pancreaskankercellen. Omdat artisjokken tot de hoogste bronnen van flavonoïden behoren, ook in de strijd tegen borstkanker.

 12. Bevordert gastro-intestinale functies Artisjok bevat veel vezels, wat de spijsvertering helpt verbeteren en je een vol gevoel geeft. Vezel beschermt ook tegen het risico op hartaandoeningen. Een half kopje artisjok bevat ongeveer 7 gram vezels, of meer dan een kwart van de aanbevolen hoeveelheid voor vrouwen En ongeveer een vijfde van de aanbevolen hoeveelheid voor mannen.

 13. Bevordert de darmgezondheid Artisjok bevat linolzuur, een unieke vezelverbinding waarvan bekend is dat deze helpt beschermen tegen gastro-intestinale problemen zoals constipatie, de opname van mineralen zoals calcium bevordert en uw immuunsysteem verbetert. Inuline werkt ook als een gunstig spijsverteringssysteem dat de darmen gezond houdt.

 14. Versterkt het immuunsysteem Artisjok is effectief in het versterken van het immuunsysteem en het voorkomen van ziekten die kunnen worden blootgesteld aan het lichaam dankzij het gehalte aan vitamine A, dat beschermt tegen blootstelling aan virale en bacteriële infecties, en helpt beschermen tegen verkoudheid vanwege het goede gehalte aan vitamine C.

 15. Artisjok bevat van nature voorkomende polyfenolen, een antioxidant die beschadigde cellen kan repareren die uw immuunfunctie verzwakken en helpen beschermen tegen ziekten.

 16. Bevordert hersenfuncties Artisjokken zijn nuttige voedingsmiddelen om de hersenfunctie te verbeteren en hun zenuwcellen te beschermen tegen schade, vanwege het vitamine K-gehalte, dat beschermt tegen de ziekte van Alzheimer en helpt bij het uitbreiden van bloedvaten die zuurstof leveren aan de hersenen sneller.

 17. Versterkt botten Artisjok helpt het bot te versterken door het calcium- en magnesiumgehalte, dat osteoporose bestrijdt en de botdichtheid en sterkte verhoogt.

 18. Bevordert de leverfunctie Artisjok draagt ​​bij aan de verwijdering van vetophopingen in de lever, wat de gezondheid van de lever bevordert en beschermt tegen ziekten, het bevat antioxidanten Cimarin en Sirin, dat werkt om beschadigde cellen in de lever te herstellen en de productie van geel te verhogen en de eliminatie van gifstoffen in de lever.

 19. Bijdragen aan de behandeling van allergieën Een dieet rijk aan groenten, zoals artisjok, heeft het potentieel om ontstekingen te voorkomen. Artisjok is een uitstekende bron van folaat, een vitamine B die onderzoekers nuttig hebben gevonden bij het verminderen van ontstekingen die allergieën en astma veroorzaken, en is ook belangrijk tijdens de zwangerschap.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407