Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Heerlijk Ella over hoe plantaardig leven haar leven heeft veranderd

De onderste regel

 1. In 2011 werd bij Ella Woodward het posturale tachycardiesyndroom vastgesteld. Voor de toen 20-jarige veroorzaakte de diagnose en de symptomen ervan - zoals chronische vermoeidheid, maagproblemen, hoofdpijn en oncontroleerbare bloeddruk - een enorme verandering in de manier waarop ze haar levensstijl en dieet benaderde.

 2. Na twee jaar bijna volledig bedlegerig te zijn geweest, besloot Ella haar leven weer in eigen handen te nemen. Bewerkte voedingsmiddelen uitsnijden ten gunste van een plantaardig dieet, begon ze aan een missie om haar manier van leven te vernieuwen, zodat ze haar symptomen kon beheersen - en experimenteren met lekker eten in de keuken!

 3. Snel vooruitspoelen zes jaar, en Ella is de oprichter van Deliciously Ella, mede-eigenaar van drie delicatessenzaken met haar man, Matthew, die heerlijke maaltijden serveert en auteur van drie best verkopende kookboeken. Ze heeft zelfs haar eigen app gemaakt!

 4. Tussen het promoten van haar nieuwste kookboek - "Natural Feasts: 100+ gezonde, plantaardige recepten om te delen en te genieten met vrienden en familie" - hebben we Ella ingehaald om te leren wat inspireert haar en waar ze enthousiast over is om verder te gaan.

Q A met Ella Woodward

 1. Onze lezers zijn mijn grootste inspiratiebron. Elke dag ontvangen we e-mails en reacties via social over hoeveel mensen genieten van de recepten, en dat ze zich zo goed voelen na het veranderen of aanpassen van hun dieet. We krijgen ook behoorlijk wat berichten over grote gezondheidsreizen, waar mensen hun gezondheid drastisch veranderen met behulp van voeding en levensstijl, en die maken me vaak aan het huilen!

 2. Ik hou van yoga. Ik weet dat het een beetje een gezond cliché is, maar het is een groot deel van mijn leven. Ik oefen bijna elke dag voor het werk en het helpt echt om balans in mijn dag te creëren. Het werk is momenteel gek, ik reis er veel mee en ons bedrijf groeit snel, en het is iets dat ik vind dat me het meest aanspreekt. Anders dan dat, ik hou er gewoon van om thuis te zijn met mijn man, Matt, en onze hond, Austin!

 3. Wetende dat er altijd een oplossing voor alles is en hoe negatief een situatie ook lijkt, is er altijd een soort zilveren voering - zelfs als je het op dat moment niet kunt zien. Ik heb een uitdagende ziekte meegemaakt, waar ik het grootste deel van twee jaar alleen in bed heb doorgebracht, en we gaan momenteel door een moeilijke periode met Matt's moeder die erg onwel is, terwijl ze ook een periode van intense groei beheren met ons bedrijf. Deze momenten waren soms heel zwaar, maar ik heb er veel van geleerd en gegroeid.

 4. Toen voor het eerst de diagnose van mijn ziekte werd gesteld (die mijn autonome zenuwstelsel aantastte en me in bed liet zitten), zakte ik echt in een donkere plaats, maar zes jaar later is dat negatieve veranderd in een enorm positief, dat uiteindelijk mijn hele leven heeft bepaald. Het leidde me tot een nieuwe liefde voor koken en goed eten, die ik online begon te delen en toen uitgroeide tot een succesvol bedrijf, dat ik runde met mijn man, met drie cafés in Londen, drie reeksen voedselproducten in meer dan 5.000 Britse winkels, vier boeken, een app, een website met meer dan 100 miljoen hits, en bovenal een echte passie en een doel dat ik het geluk heb om elke dag te delen.

 5. Mijn ochtendyoga - ik ga doordeweeks van 6.30 uur tot 7.30 uur - en daarna mijn wandeling naar het werk met Matt en Austin. Ik kijk er zoveel naar uit en ze helpen me echt om de dag positief te beginnen. Het derde deel zou het ontbijt moeten zijn, dat ik eet als ik op kantoor kom. Het is normaal iets eenvoudigs, zoals romige amandelmelkpap met bessen, banaan en notenboter, maar soms word ik creatiever en haal ik wat zoete aardappel rosti met rozemarijnbonen en kruidige guacamole of wat bosbessenpannenkoekjes!

 6. Dat u zoveel meer kunt doen dan u denkt. Vroeger was ik zo onzeker en ambitieus dat ik me nooit had kunnen voorstellen dat ik op enig moment in mijn leven een eigen bedrijf zou hebben of op een podium voor honderden mensen zou staan. Leren om weg te lopen van die angst en kansen te omarmen is zo belangrijk!

 7. Ik hou van cheesy 90's popmuziek!

 8. Ik ben dol op de kleine sinaasappel- en pistachetruffels met cacaopoeder en medjool dateert uit mijn recente boek 'Natural Feasts', evenals de haverachtige kardemomkoekjes daar en de chocoladepindakaas taart!

 9. Ik haat het concept van een cheat-dag! Wat we eten zou geen schuld moeten toebrengen en goed eten zou nooit als een dieet moeten voelen. We moeten allemaal de juiste balans vinden om ons lichamelijk en geestelijk te verzadigen en dan gewoon te genieten van alles wat we eten.

 10. Er zijn er zoveel! Ik volg zoveel mensen online die me inspireren, maar ik ben vooral dol op de blogs My New Roots en Green Kitchen Stories.

 11. Een manier van eten vinden waar je echt van geniet, want om duurzaam te zijn, moet het plezierig zijn. Gezond gaat niet over diëten of jezelf ontnemen, het gaat over het eten van lekker eten dat goed smaakt en je helpt je op je best te voelen.

 12. Mijn man, mijn gezondheid en elke dag iets doen waar ik van hou. Ik voel me ongelooflijk gelukkig dat ik op het pad ben dat ik ben.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407