Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het belang van vooruit plannen

Geen 'dieet'

 1. Voel je de verandering van het seizoen in de lucht? Met de herfst in aantocht, ga ik natuurlijk over op het plannen van het komende jaar, maar plannen is meer dan het bepalen van nieuwe jaarresoluties. Vooruit plannen of we het nu over tijd of geld hebben, kan een geweldig jaar zijn.

 2. Vooruit plannen maakt uw toekomst helderder!

 3. Wat betekent vooruit plannen voor u? Of uw eerste instinct is om na te denken over geld of tijd, de principes erachter zijn vergelijkbaar, evenals de voordelen. Met het nieuwe jaar voor u, wilt u vooruit plannen voor uw bedrijf en leven.

 4. Als u dit goed doet, kan planning u helpen nieuwe projecten uit te voeren, uw doelen te bereiken en uw visie te vervullen. En dat terwijl je nog steeds plezier hebt en ten volle van het leven geniet.

 5. "Planning brengt de toekomst in het heden zodat u er nu iets aan kunt doen." - Alan Lakein

 6. Tijd om ervoor te zorgen dat uw projecten, zowel persoonlijk als professioneel, worden uitgevoerd, niet op een dag, maar wanneer u dat wilt!

Wat zijn de voordelen van vooruit plannen?

 1. Minder stress

 2. Wanneer u uw dag, week en maand vooruit plant, zult u meer controle hebben over uw dagelijkse leven. Niet meer rondrennen zonder te weten waar u terecht kunt!

 3. En als het op geld aankomt, kunt u zich door vooruit te plannen veilig voelen en klaar zijn voor de onvoorziene kosten die onvermijdelijk in uw leven zullen gebeuren.

 4. Minder uitgeven ... tijd en geld!

 5. Dingen voor het laatste moment verlaten kan u kosten! Het kan u tijd, geld en vooral uw verstand kosten! Door vooruit te plannen, kunt u profiteren van die tijd om dingen goedkoper te maken of u goed voor te bereiden op een verandering in uw bedrijf, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het corrigeren van de cursus.

 6. Blijf op de hoogte

 7. Vooruit plannen betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over wat er morgen of volgende week zal gebeuren. Je hebt de leiding over je eigen tijd en dat betekent dat je op dit moment meer tijd kunt doorbrengen (als je eenmaal je plan hebt opgemaakt).

 8. Trouw blijven aan uw woord.

 9. We hebben het allemaal gedaan. Een vergadering gemist, vergeten die e-mail te sturen die we hadden beloofd. Wanneer u een effectief plan maakt voor uw leven en bedrijf, kunt u zich houden aan uw beloften, geen gemiste vergaderingen meer.

 10. Bereid je voor op het onverwachte

 11. Plan voor de dingen waar u nooit van plan bent: de autoreparatie, belastingen, ziektedagen. Wanneer u vooruit plannen voor deze onverwachte gebeurtenissen door het geld te besparen, de tijd te nemen om te rusten en een clausule in uw contract op te nemen voor het onverwachte, zult u zich veiliger voelen in uw dag tot dag.

Hoe vooruit te plannen:

 1. Wat wilt u bereiken en voorbereiden?

 2. Wat wilt u het komende jaar bereiken? Waar wil je je voorbij je comfortzone uitstrekken?

 3. Waar moet u proactiever zijn?

 4. Soms kan een beetje planning van pas komen! Als je je voorbereidt op de uitdagingen die voor je liggen, heb je niet het gevoel dat je rond rent om iets in te halen of iets op te lossen!

 5. Wees productiever

 6. Ik weet dat dit vreemd kan lijken, maar vooruit plannen zal je dagelijks productiever maken. Met een duidelijke actie kunt u meer krijgen dan in minder tijd.

 7. Tijd om te groeien

 8. U bent niet begonnen met zaken doen om elke dag hetzelfde te doen. Als je je bedrijf wilt laten groeien, heb je tijd nodig om te plannen voor groei. Of het nu gaat om het laten groeien van een team om u te ondersteunen of het plannen van nieuwe lanceringen, producten en diensten. [! 891 => 1140 = 3!

 9. Waarvoor ga je de komende maanden van plan zijn? Waar maak je je op voor?

 10. Op zoek naar iemand om u te ondersteunen bij het plannen van het nieuwe jaar? Klik hier om een ​​gesprek in te plannen.

 11. Wat wilt u bereiken en voorbereiden?

 12. Wat wilt u het komende jaar bereiken? Waar wil je je voorbij je comfortzone uitstrekken?

 13. Waar moet u proactiever zijn?

 14. Soms kan een beetje planning van pas komen! Als je je voorbereidt op de uitdagingen die voor je liggen, heb je niet het gevoel dat je rond rent om iets in te halen of iets op te lossen!

 15. Wees productiever

 16. Ik weet dat dit vreemd kan lijken, maar vooruit plannen maakt u dagelijks productiever. Met een duidelijke actie kunt u meer krijgen dan in minder tijd.

 17. Tijd om te groeienDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407