Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het beste voedsel om acne te verwijderen

Andere opties

 1. Het beste voedsel om acne te verwijderen, moet deel uitmaken van een goed uitgebalanceerd dieet om de beste resultaten te behalen. De beste voedingsmiddelen die acne opruimen, zijn rijk aan verschillende nuttige voedingsstoffen die uw huid helpen genezen en uw lichaam optimale voeding bieden. De voedingsmiddelen die goed zijn voor het opruimen van acne bevatten over het algemeen vitamine A, zink of Omega-3 vetzuren.

Rijk aan vitamine A

 1. Volgens Acne Care Tips is vitamine A een belangrijk onderdeel van de gezondheid van de huid. Retinol, een vitamine A-derivaat, wordt vaak aangetroffen in verschillende vrij verkrijgbare huidverzorgingsproducten. Deze antioxidantrijke vitamine heeft eigenschappen die uw huid kunnen helpen genezen, waardoor het uiterlijk van acne vermindert. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A zijn onder meer paprika's zoals rode, groene en gele variëteiten. Zuivelproducten zijn ook rijke bronnen van vitamine. Eieren, melk, room, harde en zachte kazen en boter bevatten respectabele hoeveelheden vitamine A, volgens voedingsgegevens.

Rijk aan zink

 1. Sommige van de beste voedingsmiddelen om acne op te ruimen zijn die met zink. Zink is een essentieel mineraal waarvan is aangetoond dat het een rol speelt bij het genezen van wonden en huidontsteking. Door dit te doen, kan het helpen het uiterlijk van acne te verminderen door het aantal puistjes te verminderen.

 2. Schelpdieren bevatten bijzonder veel zink. Vooral weekdieren bevatten het hoogste zinkgehalte. Een typische portie gekookte wilde oesters van 3 ons bevat bijvoorbeeld 154 milligram mineraal. Dezezelfde portie levert u meer dan 1.000 procent van uw dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen. Andere versies van oesters die rijk zijn aan zink zijn ingeblikte en rauwe variëteiten uit alle regio's van het land. Pindakaas, tarwekiemen en variëteiten van granen in dozen kunnen ook grote hoeveelheden zink bevatten, volgens voedingsgegevens.

Rijk aan Omega-3

 1. Naast het efficiënt houden van uw cardiovasculaire systeem, bevatten Omega-3-vetzuren een schat aan antioxidanten die uw huid gezond en flexibel kunnen houden, aldus de Mayo Clinic en Acne Care Tips. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze vetzuren zijn onder meer vis zoals zalm, makreel, sardines, forel, spiering, tonijn, haring en viseieren. Als een voorbeeld, een eetlepel. portiegrootte van de zwarte en rode variëteit van cavier (viseieren) bevat meer dan 1.000 milligram van de vetzuren, volgens voedingsgegevens.

 2. Noten en zaden zijn ook rijke bronnen van Omega-3. Deze omvatten zonnebloempitten, lijnzaad, pistachenoten, pinda's, walnoten, boternoten, cashewnoten en pijnboompitten. Als van de noten boter wordt gemaakt (zoals in pindakaas of amandelboter), zijn ze ook uitstekende bronnen van de vetzuren. Oliën gemaakt van deze noten en zaden bevatten ook grote hoeveelheden Omega-3. Andere plantaardige oliën die veel Omega-3 bevatten, zijn canola, olijfolie, katoenzaad en groente.

 3. Hele korrels zijn rijke bronnen van omega-3-vetzuren. Deze omvatten volkoren en tarwekiemen, haver en haverzemelen, gerst, quinoa, gierst en bruine rijst. Naast het eten van de volle granen zoals ze zijn, kunnen ze worden gemaakt van granen in dozen, brood, pasta, crackers en voedingsrepen.

 4. Naast het efficiënt houden van uw cardiovasculaire systeem, bevatten Omega-3-vetzuren een schat aan antioxidanten die uw huid gezond en flexibel kunnen houden, aldus de Mayo Clinic en Acne Care Tips. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze vetzuren zijn onder meer vis zoals zalm, makreel, sardines, forel, spiering, tonijn, haring en viseieren. Als een voorbeeld, een eetlepel. portiegrootte van de zwarte en rode variëteit van cavier (viseieren) bevat meer dan 1.000 milligram van de vetzuren, volgens voedingsgegevens.

 5. Noten en zaden zijn ook rijke bronnen van Omega-3. Deze omvatten zonnebloempitten, lijnzaad, pistachenoten, pinda's, walnoten, boternoten, cashewnoten en pijnboompitten. Als van de noten boter wordt gemaakt (zoals in pindakaas of amandelboter), zijn ze ook uitstekende bronnen van de vetzuren. Oliën gemaakt van deze noten en zaden bevatten ook grote hoeveelheden Omega-3. Andere plantaardige oliën die veel Omega-3 bevatten, zijn canola, olijfolie, katoenzaad en groente.

 6. Hele korrels zijn rijke bronnen van omega-3-vetzuren. Deze omvatten volkoren en tarwekiemen, haver en haverzemelen, gerst, quinoa, gierst en bruine rijst. Naast het eten van de volle granen zoals ze zijn, kunnen ze worden gemaakt van granen in dozen, brood, pasta, crackers en voedingsrepen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407