Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het voedsel, vult oliën aan om botgenezing te verhogen

Moet ik beginnen met het eten van burrito's en gebak?

 1. [!Hieronder staat mijn transcriptie van mijn video over botgenezing, samen met aanvullende informatie over het onderwerp.

 2. Als u gebroken botten op natuurlijke wijze wilt genezen, wilt u een zeer specifiek dieet volgen, een regime, een levensstijlregime aanvullen en bepaalde essentiële oliën en natuurlijke behandelingen gebruiken om uw lichaam te helpen veel te genezen sneller. Ik heb gebroken botten twee tot drie keer sneller genezen door deze eenvoudige stappen voor botgenezing te volgen.

5 natuurlijke methoden voor botgenezing

 1. Andere supplementen die botgenezing bevorderen, zijn calcium- en magnesiumsupplementen (idealiter een magnesiumchelaatsupplement). Andere dingen die kunnen helpen zijn een visoliesupplement en een groen superfood poeder. Visolie is goed voor je gezondheid en botten omdat de aanwezige omega-3-vetzuren ontstekingen kunnen verminderen en het genezingsproces kunnen versnellen.

 2. De volgende stap in het snel natuurlijk helen van gebroken botten is natuurlijke therapie, zoals op een trillingsplatform staan. Studies die aantonen dat staan ​​op een trillingsplatform de botdichtheid verhoogt. (9) Door driemaal daags 20 minuten op een trillingsplatform te staan, helpt u natuurlijk uw botdichtheid te verhogen - en dat doet het zonder grote impact. (10)

 3. De volgende natuurlijke methode voor botgenezing is het gebruik van etherische oliën. Drie krachtige etherische oliën voor het genezen van gebroken botten zijn etherische olie van cipressen, essentiële naaldolie en etherische olie van helichrysum. Maak een blend en doe dit vijf tot zes keer per dag op je lichaam, direct op het gebroken botgebied.

 4. Cypress olie verbetert de circulatie in het gebied echt, waardoor het genezingsproces wordt versneld; fir olie werkt echt bij het herstel van het bot; en helichrysum helpt bij het herstel van beschadigd zenuwweefsel vanwege zijn ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. (11, 12, 13)

 5. Last but not least is het krijgen van acupunctuurbehandeling een andere nuttige praktijk voor botgenezing. We weten dat acupunctuur echt werkt met de meridianen van uw lichaam en verschillende genezingsnetwerken. Het transformeert waar uw lichaamsenergie wordt gebruikt, ondersteunt uw organen en herstelt beschadigde botten.

 6. In een onderzoek naar traditionele Chinese geneeskunde over het helen van botfracturen gepubliceerd in Complementary Therapies in Medicine, versnelden acupunctuurbehandelingen botgenezing bij patiënten met gebroken botten. (14) Een overzicht van studies naar de effecten van acupunctuur op ratten, gepubliceerd in Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine, vond vergelijkbare resultaten bij de ratten. (15)

 7. Ik beloof je, als je deze tips doet, zul je zien dat je gebroken botten sneller genezen dan ooit.

 8. Lees de volgende: Behandeling met osteoporose + 7 natuurlijke manieren om de botdichtheid te verhogen

 9. Laten we beginnen met een dieet en de belangrijkste voedingsstoffen die u in uw dieet moet krijgen om gebroken botten te genezen. Nr. 1, je hebt veel mineralen nodig, vooral calcium en magnesium.

 10. Calcium is een essentiële structurele component van het skelet, waardoor het van vitaal belang is voor zowel de gezondheid als de botgenezing. (1) Dat is de reden waarom een ​​calciumtekort kan bijdragen aan gebroken botten - en waarom het eten van meer calciumvoedsel op natuurlijke wijze kan bijdragen tot botgenezing.

 11. De beste calciumrijke voedingsmiddelen zijn groene bladgroenten en rauwe gefermenteerde zuivelproducten. Dus het krijgen van veel bladgroenten zoals snijbiet en broccoli. Die in je dieet krijgen is essentieel. Voedingsmiddelen boordevol calcium - het belangrijkste mineraal dat helpt bij het vormen van sterke botten - zijn onder meer:

 12. Maar om uw lichaam zelfs calcium te laten gebruiken, moet u ook magnesium hebben omdat onderzoek aantoont dat magnesium en calciummetabolisme nauw verwant zijn. (2) In feite zijn "de intestinale absorptie en de renale excretie van de twee ionen onderling afhankelijk."

 13. Dus om de voordelen van calciumrijk voedsel te krijgen, moet u ook magnesiumrijk voedsel consumeren. Sommige calciumrijke voedingsmiddelen bevatten ook een hoog magnesiumgehalte, zoals groene bladgroenten en rauwe gefermenteerde zuivelproducten zoals geitenmelk kefir of rauwe geitenkaas. Andere magnesiumproducten zijn:

 14. Ook wilt u voedingsmiddelen krijgen die veel zink bevatten. Onderzoek gepubliceerd in het Saudi Medical Journal toont aan dat zinksuppletie een significante verhoging van de activiteit van serumzink en alkalische fosfatase veroorzaakte, en in de dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studie toonden de röntgenfoto's die werden beoordeeld bij de 30 zinkpatiënten een significante vooruitgang in callusvorming in gevallen vergeleken met de controles. (3) Zinkvoedsel is vergelijkbaar met calcium- en magnesiumvoedsel, zoals grasgevoerd rundvlees, pompoenpitten, chia en lijnzaad.

 15. Vervolgens wilt u veel vitamine C krijgen. Veel onderzoeken noemen de voordelen van vitamine C voor botgenezing. In een studie gepubliceerd in het Journal of Bone and Joint Surgery, ontdekten onderzoekers dat vitamine C "de mechanische weerstand van de callus van de breuk bij oudere ratten verbeterde." (4) Ze stelden voor dat dit ook zou kunnen werken bij het genezen van botbreuken bij oudere mensen.

 16. Een ander onderzoek bij ratten in de Archives of Orthopedic and Trauma Surgery wees uit dat de "vitamine C-gesupplementeerde groep sneller door de stadia van fractuurgenezing ging in vergelijking met de controlegroep." (5) Deze bevindingen werden bevestigd door een andere rattenstudie die werd gepubliceerd in het Journal of International Medical Research. (6) Vitamine C-voedsel omvat groentesappen, jus d'orange, echte sinaasappels, citroenen, paprika, kiwi's, broccoli en asperges.

 17. Dus je dieet moet echt uit veel groenten bestaan, wat fruit, wat biologisch vlees en wat noten en zaden, en dat zou het grootste deel van je dieet moeten zijn terwijl je probeert genees en krijg al die voedingsstoffen voor het bouwen van sterke botten.

 18. Nu zijn de voedingsmiddelen waarvan u weg wilt blijven voedingsmiddelen die de neiging hebben om te zuur te zijn, conventionele vlees- en zuivelproducten en alcohol. U wilt ook wegblijven van overtollig natrium en overtollige suiker. Die zullen je lichaam verzuren en daadwerkelijk die mineralen uit je lichaam uitlogen en ervoor zorgen dat je botgenezing en groei vertragen.

 19. Het beste natuurlijke supplement voor de behandeling van gebroken botten is een vitamine D-supplement. Hoewel de jury er nog steeds niet uit is of vitamine D-suppletie daadwerkelijk leidt tot botgenezing na een fractuur, suggereert bewijs dat een vitamine D-tekort vaak een rol speelt bij gebroken botten. (7) Aldus speelt vitamine D op zijn minst indirect een rol bij botgenezing. * = (8)

 20. Dus als je een gebroken bot hebt, is uitstappen in de zon ideaal omdat vitamine D rechtstreeks uit zonlicht halen erg belangrijk is voor botgroei. Bovendien kun je je lichaam tegelijkertijd ontgiften met de zon. Bovendien kunt u drie maanden lang elke dag 5000 IE vitamine D nemen om gebroken botten snel te genezen.

 21. Een groen superfood krijgen met nuttige spirulina en chlorella - samen met andere alkaliserende groenten en fruit - is ook zeer nuttig bij het genezen van gebroken botten.

 22. 5. AcupunctuurDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407