Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hier # x27; s Waarom je echt je havermout zou moeten bevriezen

20 Spot-On Tweets voor mensen die paddenstoelen haten

 1. We weten dat we u niet hoeven te herinneren aan hoe gehaaste ochtenden kunnen voelen. Dus we gaan meteen aan de slag en geven je een kleine truc die we net hebben ontdekt die deze chaotische ochtenduren net een beetje gemakkelijker kunnen maken: bevroren havermout.

 2. Het lijkt erop dat instant havermout de behoefte aan een snelle ontbijtoplossing heeft vervuld. En zeker, in sommige opzichten is dat zo. Maar als we eerlijk zijn, is instant havermout de minst bevredigende van alle havermoutopties. Het wordt snel gomachtig en is niet helemaal bevredigend. Bovendien maken de met suiker gevulde smaakopties het snel een niet-zo-slimme ontbijtkeuze.

 3. Als je een grote partij havermout maakt - we raden staal gesneden aan omdat het gewoon zo goed is, maar ook gerold werkt - je kunt individuele porties in muffinvormpjes invriezen en ze in een rits bewaren -lock plastic zak in de vriezer. Dan verwarm je ze gewoon 's morgens wanneer je klaar bent voor het ontbijt.

 4. We zagen dit idee voor het eerst bij Popsugar en moesten het zelf proberen. Is het echt de moeite waard? Nadat we dit hadden geprobeerd en in een paar minuten 's ochtends genoten van een kom met stalen gesneden haver, was het antwoord een volmondig ja.

 5. Ben je klaar om het eens te proberen? Hier is hoe het te laten gebeuren:

 6. 1.Kook de havermout volgens de aanbevelingen van de fabrikant. We hebben een grote partij stalen havermout gedaan.

 7. 2. Vet je muffinvormpjes licht in. Verdeel de havermout erin (elk blik van normale grootte kost ongeveer 1/2 kop gekookte haver).

 8. 3. Voeg smaken en toppings toe. De smaken die we gebruikten waren:

 9. 4. Plaats drie uur in de vriezer, of tot het volledig bevroren is. Haal ze uit de blikken met een mes om de pucks los te maken en bewaar ze in een diepvrieszak.

 10. 5. Om te eten, neem een ​​puck of twee en verwarm opnieuw in de magnetron of op het fornuis. Een tot twee minuten in de magnetron met een roer in het midden zou het lukken. Of gewoon een paar minuten in een pan op het fornuis, met een beetje water.

 11. Het is snel werken voor een heerlijke kom met nootachtige, in staal gesneden haver in de ochtend.

Het geheim van het maken van de beste kom havermout ooit

 1. CORRECTIE: In een vorige versie van dit artikel werd gezegd dat er 1/4 kopje kaneel werd gebruikt terwijl het 2 eetlepels zou moeten zijn.

 2. CORRECTIE: In een vorige versie van dit artikel stond dat er 1/4 kopje kaneel werd gebruikt terwijl het 2 eetlepels zou moeten zijn.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407