Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe ananas kan helpen maagvet te verminderen

Tips en aandachtspunten

 1. Zoete, scherpe ananassen zijn gemakkelijk te herkennen aan hun oneetbare, dennenappelachtige buitenkant en felgeel, sappig fruit. Gevuld met heilzame vitamines en mineralen, heeft deze vrucht een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen. Ananas heeft de afgelopen jaren zelfs de reputatie gekregen mensen te helpen afvallen en maagvet te verminderen.

Voordelen van het eten van ananas

 1. Ananas bevat veel mineralen en vitamines die voordelen voor de gezondheid hebben. De Food and Drug Administration beschouwt een portie ananas als ongeveer 112 gram (4 gram). Ananas is bijzonder rijk aan vitamine B-6, met een portie die 8 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde bevat, en boordevol vitamine C, met 88 procent van wat de meeste mensen op één dag nodig hebben. Een portie ananas bevat ook 8 procent van uw aanbevolen dagelijkse waarde van koper en meer dan de helft (52 procent) van uw dagelijkse behoefte aan mangaan.

 2. Fruit eten zoals ananas met veel belangrijke voedingsstoffen kan je helpen gezond te blijven terwijl je gewicht verliest en maagvet verbrandt. Mangaan is bijvoorbeeld belangrijk voor het metabolisme en koper helpt het bindweefsel in stand te houden en te herstellen. Ananassen bevatten ook vezels, die essentieel zijn voor de spijsvertering, en eiwitten, die nodig zijn als u vet door spieren wilt vervangen.

Voordelen van ananassap

 1. Naast de vitamines en mineralen in de hele vrucht, bevat ananas ook een enzym bromelaïne. Bromelaïne wordt aangetroffen in vezelachtige gebieden van de ananas, zoals de kern, de huid en de stengel. Omdat deze delen als niet-eetbaar worden beschouwd, is het zeer waarschijnlijk dat u bromelaïne uit rauwe ananas extraheert door sap te maken. Bromelaïne heeft nogal wat voordelen - als spijsverteringsenzym wordt het zelfs in gezondheidsproducten gebruikt om het lichaam te helpen meer energie te verbruiken.

 2. Dit is op zijn beurt waarschijnlijk waar de reputatie van ananas voor het helpen verbranden van maagvet vandaan komt - er wordt gedacht dat het proces van het verteren van dit enzym het lichaam meer calorieën laat verbranden, wat op zijn beurt vet verbrandt en bevordert spieropbouw. Bromelaïne kan ook helpen met de cardiovasculaire en spijsverteringssystemen, die beide een belangrijke rol spelen bij vetverbranding en gewichtsverlies.

Manieren om meer ananas te eten

 1. Met zoveel voedingsstoffen heeft ananas voordelen voor mannen en vrouwen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun gezondheid. Het is echter begrijpelijk als je je verveeld raakt door het eten van dit scherpe rauwe fruit. Het is mogelijk om ananas in veel gebakken producten op te nemen, zoals repen en cakes. Het is echter niet alleen een voedsel als dessert. Je kunt ananas zout en char-grillen, braden of zelfs sous-vide. In wezen kan alles wat kan worden gedaan met een stuk vlees of een bloemkool worden gedaan met een ananas om de opname ervan in uw dieet te vergemakkelijken. Als alternatief, als je geen zin hebt in ananas als onderdeel van je hoofdgerecht, kun je er een salsa van maken of er een augurk van maken, zoals een komkommer. De combinatie van lichaamsbeweging en gezond voedsel zoals ananas kan u helpen buikvet te verliezen en uw gezondheid te verbeteren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407