Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe en waarom moeten we meer groenten eten als ontbijt

Meer Amerikanen kennis laten maken met pecannoten

 1. We zijn hier met een vriendelijke herinnering: de gemiddelde persoon hoort volgens mijn bord tweeëneenhalve tot drie koppen groenten per dag te eten.

 2. Voor sommige mensen is dat een gemakkelijke prestatie. Voor anderen kan het bereiken van dat doel een beetje lastiger zijn. Dit is de gemakkelijkste manier om zonder problemen aan die aanbeveling voor groenten te voldoen: begin 's ochtends meteen.

 3. De meeste Amerikaanse ontbijtopties zitten boordevol suiker - zoals onze geliefde pannenkoeken met ahornsiroop en zelfs onze ontbijtgranen. En suiker, zoals de meesten van ons weten, levert ons geen voedingswaarde op. Het kan zelfs angst veroorzaken of ertoe bijdragen. Wie wil de dag zo beginnen?

 4. De American Heart Association beveelt aan dat vrouwen niet meer dan 100 calorieën per dag consumeren uit geraffineerde suiker, 150 calorieën voor mannen. Als je één medium Caramel Swirl Frozen Dunkin 'Coffee with Cream drinkt, dat 129 g suiker bevat, krijg je al meer dan 500 calorieën uit suiker. Dus als je je dag op die manier begint, begin je al slecht.

 5. Gezien het feit dat slechts negen procent van de Amerikanen voldoende groenten eet, wordt het tijd dat we allemaal serieus gaan eten. Als je groenten aan je ontbijt toevoegt, kun je die dag een jumpstart krijgen. En het is gemakkelijk genoeg om te doen, en niet te vergeten absoluut verrukkelijk.

 6. Andere culturen over de hele wereld nemen groenten op als een vast onderdeel van hun ochtendmaaltijd. Turkije eet 's ochtends regelmatig komkommers, tomaten en olijven. En Israël heeft een gehakte groentesalade aan de ontbijttafel. Er is geen reden waarom Amerika niet hetzelfde zou moeten doen.

 7. Hier zijn de recepten die u nodig hebt om te beginnen:

Millennials laden hun groenten op

 1. CORRECTIE: In een vorige versie van dit artikel werden de calorieën uit suiker voor de Dunkin 'Donuts-koffiedrank verkeerd berekend als 32,25 calorieën; het juiste cijfer is meer dan 500.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407