Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe krijg je een Europese blauwe kaart in Duitsland

IN VERBAND ...

 1. Als academische of andere gekwalificeerde werknemer biedt de EU Blue Card u een snellere en gemakkelijkere toegang om deel te worden van de Duitse arbeidsmarkt en levensstijl - een gekwalificeerd diploma en een vereist minimumloon zijn de documenten meestal verzorgd. Afgegeven in Duitsland onder andere EU-lidstaten, biedt het vele voordelen voor potentiële houders, naast wonen en werken.

 2. De belangrijkste voordelen van de Europese blauwe kaart zijn:

 3. De werkomstandigheden en faciliteiten die voor u beschikbaar zijn als gekwalificeerd personeel, zijn zeer motiverend voor het uitoefenen van uw beroep. Het is ook een zeer positieve stap om je te helpen je gezin te settelen en je te concentreren op integratie in de nieuwe omgeving.

De EU Blue Card aanvragen

 1. Toeristenvisum eerst U moet de Toeristen- of werkzoekende visum  in de Duitse ambassade in uw thuisland en u moet een duidelijk idee hebben van de vereiste documenten om uw aanvraag te voltooien. Wanneer u in Duitsland op een toeristenvisum bent, moet u eerst een geschikt appartement vinden om u een huurcontract te bieden. Dit is een zeer belangrijk onderdeel omdat het vereist is om een ​​geldig Duits adres te hebben voordat u de Europese blauwe kaart aanvraagt.

 2. Uw afspraak instellen Nadat u uw huurcontract en uw ziekteverzekeringsbewijs hebt ontvangen, moet u een afspraak maken. Om dit te doen, moet u contact opnemen met het vreemdelingenregistratiekantoor in uw stad - online of per telefoon. Er moeten ook online aanvraagformulieren in het Engels zijn. Als u besluit om zonder afspraak op het Vreemdelingenregistratiekantoor te verschijnen, moet u bereid zijn om langer in de rij te staan. Zelfs als je een afspraak hebt gemaakt, moet je misschien nog wachten voordat je wordt opgenomen voor het interview. Als je geen Duits spreekt, kun je een vriend meenemen die de taal spreekt. Het zal je interesse en opwinding tonen om je op je gemak te voelen in de Duitse taal en cultuur.

 3. De documenten die u moet meenemen bij het aanvragen van de Europese blauwe kaart zijn:

 4. * Opmerking: Gun uzelf wat tijd om uw documenten te verzamelen en documentvertalingen, kwalificatie / diploma-erkenning indien nodig of andere vergelijkbare vereisten te voltooien voordat u zich aanmeldt. Dit kan maximaal 4 maanden duren.

 5. U hebt dezelfde documenten nodig, zoals hierboven weergegeven, wanneer u rechtstreeks vanuit uw thuisland de Europese blauwe kaart aanvraagt.

 6. * Opmerking: mogelijk wordt u gevraagd om extra documenten mee te nemen en krijgt u een bepaalde tijd tot levering.

 7. Wachten op de reactie van uw aanvraag Nadat u de aanvraag heeft ingediend, moet u even wachten voordat u een reactie krijgt op uw status. Gewoonlijk duurt het 90 dagen / 3 maanden voordat de verwerking is voltooid. Deze wachttijd is niet noodzakelijkerwijs de beste tijd voor u, maar u kunt het in uw voordeel gebruiken door meer informatie over de te leren Duitsland Europese blauwe kaart  zoals: het Duitse werkgelegenheidssysteem - belasting op inkomen, sociale lasten, nationale en particuliere ziektekostenverzekeringen, kansen voor uw gezinsleden, zoeken en beginnen met netwerken, check integratiepunten binnen Duitsland of taalcursussen, of u kunt uw vaardigheden blijven bijwerken.

 8. Ervan uitgaande dat u een positieve reactie hebt ontvangen - we wensen u veel succes en succes bij het nastreven van uw passie in Duitsland!

 9. Dit is de beste tijd voor u en uw gezinsleden om met uw integratieproces in Duitsland te beginnen.

Voordelen voor permanente bewoning

 1. Hier kunt u meer informatie vinden over permanent verblijf en de vereiste documenten wanneer u interesse hebt in het aanvragen van de permanente verblijfsvergunning in Duitsland.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407