Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe regenboogforel koken

Bevroren vis ontdooien

 1. "En papillote," uitgesproken "op papeeYOTE," is een Franse techniek die oorspronkelijk het proces beschrijft van het koken van voedsel verpakt in pakjes gemaakt van dunne stukjes lamsvel - perkament. Tegenwoordig is bakpapier van papier beschikbaar, maar folie zorgt ook voor het vasthouden van smaak en voedingsstoffen en elimineert de noodzaak van lastige vouwtechnieken. Regenboogforel, een van 's werelds meest populaire wildvissen, leent zich bijzonder goed voor het bakken in zijn eigen kleine mini-oven. In tegenstelling tot veel Franse kooktechnieken is "en papillote" eenvoudig en biedt het, wat vis betreft, extra voordelen door zowel keukenrommel als de aanhoudende geur te verminderen die iedereen herinnert aan wat u voor het diner van gisteravond hebt gekookt.

Rainbow Trout en Papillote

 1. Verwarm de oven voor op 350 graden F.

 2. Was de filets en dep ze droog met keukenpapier. Net als zijn naaste relatieve zalm heeft de regenboogforel delicaat vlees dat gemakkelijk kan worden beschadigd door ruwe behandeling. Dompel de filets niet onder - een lichte spoeling onder koud stromend water is voldoende.

 3. Wrijf olijfolie aan beide kanten in de filets.

 4. Breng de filets op smaak met zout en peper.

 5. Leg elke filet met de velzijde naar beneden op een vel folie.

 6. Leg de dillebladen op de filets zodat het vlees bedekt is maar roze nog zichtbaar is. Hoe meer dille je gebruikt, hoe groter de intensiteit van de smaak in de gekookte filets. Voor mensen die alleen een lichte aanraking verkiezen, is minder meer.

 7. Leg de plakjes citroen op de dille. Wanneer het citroensap bij het koken vrijkomt, druppelt het door de deken van dille om de filets een citroen-dillesmaak te geven.

 8. Vouw de folie zodat de filets volledig omsloten zijn en leg de pakketten op de bakplaat.

 9. Plaats de bakplaat in de oven.

 10. Bak gedurende 15 minuten of totdat het gaar is. Wanneer u een vork in het dikste deel van de filet steekt en deze een beetje wiebelt, moet de vis gemakkelijk schilferen en de hele tijd dezelfde lichtroze kleur hebben. Laat de pakketten ongeveer 5 minuten rusten om ervoor te zorgen dat alle sappen gelijkmatig worden verdeeld voordat ze worden geopend en geserveerd.

 11. Verwarm de oven voor op 350 graden F.

 12. Was de filets en dep ze droog met keukenpapier. Net als zijn naaste relatieve zalm heeft de regenboogforel delicaat vlees dat gemakkelijk kan worden beschadigd door ruwe behandeling. Dompel de filets niet onder - een lichte spoeling onder koud stromend water is voldoende.

 13. Wrijf olijfolie aan beide kanten in de filets.

 14. Breng de filets op smaak met zout en peper.

 15. Leg elke filet met de velzijde naar beneden op een vel folie.

 16. Leg de dillebladen op de filets zodat het vlees bedekt is maar roze nog zichtbaar is. Hoe meer dille je gebruikt, hoe groter de intensiteit van de smaak in de gekookte filets. Voor mensen die alleen een lichte aanraking verkiezen, is minder meer.

 17. Leg de plakjes citroen op de dille. Wanneer het citroensap bij het koken vrijkomt, druppelt het door de deken van dille om de filets een citroen-dillesmaak te geven.

 18. Vouw de folie zodat de filets volledig omsloten zijn en leg de pakketten op de bakplaat.

 19. Plaats de bakplaat in de oven.

 20. Bak gedurende 15 minuten of totdat het gaar is. Wanneer u een vork in het dikste deel van de filet steekt en deze een beetje wiebelt, moet de vis gemakkelijk schilferen en de hele tijd dezelfde lichtroze kleur hebben. Laat de pakketten ongeveer 5 minuten rusten om ervoor te zorgen dat alle sappen gelijkmatig worden verdeeld voordat ze worden geopend en geserveerd.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407