Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoeveel calorieën zitten er in een sandwichbroodje?

Tofu in uw dieet opnemen

 1. Subway staat bekend om verschillende soorten brood waaruit u kunt kiezen bij het bestellen van een sub. Alle broden bevatten meestal een vorm van tarwebloem. Het type brood dat u selecteert, is van invloed op het totale caloriegehalte van de sub.

Types

 1. Subway heeft een verscheidenheid aan broodsoorten voor zijn subs van 6 inch of 12 inch. Er is 9-graan tarwe, stevige Italiaanse, honinghaver, Italiaanse witte, Italiaanse kruiden en kaas, Monterey cheddar, Parmezaanse oregano, geroosterd lookbrood en plat brood. De speciale broodsoorten zoals de hartige Italiaanse, Monterey Cheddar en geroosterd lookbrood zijn mogelijk niet in alle Subway-restaurants verkrijgbaar.

Calorieën

 1. Een portie van 9 inch van het 9-tarwebrood heeft 210 calorieën. Het Italiaanse kruiden- en kaasbrood heeft 250 calorieën per portie van 6 inch, terwijl het stevige Italiaanse, Parmezaanse kaas en platte brood allemaal 220 calorieën bevatten voor een portie van dezelfde grootte. Het Italiaanse wit heeft 200 calorieën per portie van 6 inch. Het honinghaverbrood heeft de meeste calorieën bij 260 per 6-inch portie. De Cheddar van Monterey heeft 240 calorieën voor een portie van dezelfde grootte, terwijl geroosterd knoflookbrood 230 calorieën per portie levert.

Overwegingen

 1. De laagste caloriewaarde onder de broden is het Italiaanse wit. Dit maakt het de beste keuze voor mensen die caloriebewust zijn; de honinghaver en de 9-graantarwe hebben echter de meeste gram vezels bij 4 gram per portie. Een vezelrijk voedingspatroon kan de stoelgang normaliseren, het cholesterolgehalte in het bloed verlagen en de bloedsuikerspiegel helpen beheersen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407