Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Ierse Soda Bread Calorieën

Overwegingen

 1. Iers sodabrood is een stevig, snel brood dat traditioneel is in Ierland. De belangrijkste ingrediënten in het traditionele brood zijn bloem, karnemelk, zuiveringszout en zout. Iers sodabrood heeft een knapperige korst en een stevig interieur. Het werd traditioneel gekookt in een ijzeren pan in de open haard of op een bakplaat, maar het kan ook in uw oven worden gekookt. Het wordt het beste gegeten op dezelfde dag dat het wordt gemaakt.

Traditioneel Iers Sodabrood

 1. Traditioneel Iers sodabroodrecept van Europese Keukens vraagt ​​om 3 1/2 kopjes cake of bloem voor alle doeleinden, 1 theelepel. suiker, 1 theelepel. zout, 1 theelepel. zuiveringszout en 8 tot 10 oz. van karnemelk. Dit recept maakt 16 porties, en elke portie heeft ongeveer 106 calorieën, volgens de USDA-voedingsstoffendatabase.

Frisdrankbrood Met Fruit

 1. Een recept voor Iers sodabrood gepubliceerd op de King's County, Washington, website voor volksgezondheid wordt gemaakt met 2 kopjes bloem voor alle doeleinden, 3 el. ongezouten boter, 2 eieren, 3/4 kop karnemelk, 2 el. van bruine suiker en 1/3 kopje gedroogde cranberries of rozijnen plus bakpoeder, bakpoeder en zout. Dit recept maakt 10 porties en elke portie bevat 158 ​​calorieën.

Notes

 1. Cakemeel dat erg zacht is en de minste gluten van alle tarwebloem heeft, maakt een malser sodabrood. All-purpose vier heeft meer gluten en maakt een ietwat steviger brood. Karnemelk draagt ​​bij aan de smaak, net als in karnemelkkoekjes of pannenkoeken, maar je kunt gewone melk gebruiken met een theelepel citroensap of azijn als je geen karnemelk hebt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407