Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Investeerders zien veel geld in onvruchtbaarheid, en ze transformeren de industrie

8 briljante manieren om kokosolie te gebruiken in uw schoonheidsroutine

 1. Door Rebecca Robbins

 2. Investeerders die op zoek waren naar een nieuwe manier om veel geld te verdienen in de geneeskunde, hebben een eeuwenoud probleem: onvruchtbaarheid.

 3. Het geld gaat niet alleen over de behandeling van oudere vrouwen die jarenlang hebben geprobeerd zwanger te worden. Het is in het overtuigen van jongere vrouwen, nog steeds in de twintig, om zich nu zorgen te maken over hun toekomstige vruchtbaarheid - en te betalen voor dure tests en diensten, zoals het bevriezen van eieren, als een hedge tegen problemen op de weg.

 4. Private equity-bedrijven voelen een lucratieve markt aan en storten geld in het bouwen van nationale ketens van vruchtbaarheidsklinieken. Sommigen besteden aan spetterende reclame en een weloverwogen strategie om jonge vrouwen te bereiken die nog niet proberen zwanger te worden. Durfkapitalisten komen ook in het bedrijf terecht; alleen al dit jaar heeft PitchBook meer dan $ 178 miljoen bijgedragen aan startups die vruchtbaarheidsproducten ontwikkelen, zoals een test die een kredietscore-achtige rating van de vruchtbaarheid van een vrouw belooft.

 5. De nieuwe investeerders zeggen dat ze beslissingen over de klinische praktijk overlaten aan artsen. Maar ze transformeren niettemin een industrie die lang werd gedomineerd door zelfstandige klinieken.

 6. Vruchtbaarheidsexperts zien echte voordelen voor patiënten: klinieken verenigd in nationale ketens delen best practices, introduceren nieuwere technologieën en bieden flexibelere betalingsplannen voor klanten.

 7. Maar sommige artsen zien ook mogelijke nadelen. Ze maken zich zorgen dat het nieuwe ethos van de behandeling van vruchtbaarheidsgeneesmiddelen als een contant geldkoe kan leiden tot klinieken die patiënten naar onnodige tests en diensten duwen. [! 3288 => 1140 = 1!

 8. Er is een fijne lijn die moet worden bewandeld om te voorkomen dat iemand "op iemands emoties jaagt", zei Dr. Ravi Gada, die mede-eigenaar is van Dallas Fort Worth Fertility Associates, die meerdere ouvertures van private equity-bedrijven.

 9. De VS heeft bijna 500 vruchtbaarheidsklinieken. Onder de recente verschuivingen in eigendom en aanpak:

Nieuwe services duiken op om de vruchtbaarheid te controleren

 1. Ondertussen promoten ondernemers een reeks nieuwe producten gericht op het beoordelen van de vruchtbaarheid.

 2. Een genetische test van $ 950 die dit jaar werd gelanceerd, genaamd Fertilome, rapporteert over de waarschijnlijkheid dat vrouwen bepaalde aandoeningen hebben die verband houden met vruchtbaarheidsproblemen, in een poging om hun volgende stappen te helpen. Het bedrijf erachter heeft het op de markt gebracht met avondseminars gericht op werkende vrouwen, waarin wordt beloofd "proactieve stappen te schetsen die u vandaag kunt nemen om uw toekomstige doelstellingen voor gezinsopbouw te bereiken."

 3. Een andere startup genaamd Modern Fertility is begonnen met het uitrollen van haar test, die verschillende hormoonspiegels meet, waaronder verschillende gecorreleerd met hoeveel eieren een vrouw in haar eierstokken heeft. (Zulke "ovariële reserve" -tests worden steeds populairder, hoewel ze enkele beperkingen hebben.) De moderne vruchtbaarheidstest, die een aantal rapporteert dat lijkt op een kredietscore die in de loop van de tijd moet worden gecontroleerd, is nu beschikbaar voor $ 149 bij Quest Diagnostics-laboratoria en binnenkort beschikbaar voor thuisgebruik.

 4. Dan is er bevriezing van eieren, een procedure die is ontwikkeld voor vrouwen die proberen hun vruchtbaarheid te behouden voordat ze kankerbehandelingen ondergaan. In de afgelopen paar jaar is het omgedoopt als een optie voor vrouwen die van plan zijn om de zwangerschap uit te stellen, misschien omdat ze hun carrière willen voortzetten of nog geen partner hebben gevonden in hun voortplantingsjaren.

 5. Topbedrijven in Silicon Valley zoals Google, Apple en Facebook bieden nu bevriezing van eieren aan als voordeel voor werknemers, terwijl sommige klinieken "eiersocialen" organiseren met wijn en hors d'oeuvres om vrouwen te pitchen op zijn voordelen. Meer dan 6.200 vrouwen bevroor hun eieren in vruchtbaarheidsklinieken in de VS in 2015, tegen 475 in 2009, volgens de Society for Assisted Reproductive Technology.

 6. Investeerders zien duidelijk de mogelijkheid: Extend Fertility, dat zegt dat dit de eerste praktijk in de VS is die uitsluitend is gericht op het invriezen van eieren, anderhalf jaar geleden geopend in Manhattan. Het wordt ondersteund door de New Yorkse private equity-onderneming North Peak Capital.

Een markt detecteren die klaar is om van start te gaan

 1. De zakelijke geest bij Lee Equity werd voor het eerst aangetrokken tot het vruchtbaarheidsveld door gegevens die de klimleeftijd van eerste moeders in de VS aantoonden. Ze waren ook geïntrigeerd door de legalisatie van hetzelfde geslacht huwelijk, waardoor het aantal koppels dat graag diensten zoekt zoals in-vitrofertilisatie zou kunnen uitbreiden, wat een gemiddelde van $ 12.000 kost voor een cyclus maar de prijs kan verdubbelen met extra diensten.

 2. Maar toen ze het veld begonnen te onderzoeken, kwamen ze erachter dat de potentiële markt nog groter was.

 3. "Waarschijnlijk de grootste verrassing voor ons toen we aan onze investeringsthese in deze industrie begonnen te werken, was hoe laag bewustzijn is van vruchtbaarheidsdiensten - niet alleen IVF, maar ook bevriezing van eieren, zoals en donoreieren, "zei Collins Ward, een partner bij Lee Equity die de investering leidt in Prelude, de keten van vruchtbaarheidsklinieken.

 4. Ward en zijn team hebben Prelude dus gedeeltelijk gebouwd om de nieuw verworven klinieken te helpen hun marketingstrategie op te knappen. (Dr. Mehmet Oz, misschien wel de meest invloedrijke marketeer van de geneeskunde als gastheer van 'The Dr. Oz Show', zit in de raad van bestuur van Prelude.)

 5. Voor de klinieken die lid worden van het Prelude-netwerk, betekent dit advertentiecampagnes op lokaal niveau, zowel op sociale media en online als op traditionele kanalen zoals radio en print. Prelude pusht ook een nationale advertentiecampagne op sociale media en digitale kanalen.

 6. Prelude's doel: de keten opzetten als een one-stop-shop voor vruchtbaarheidszorg, lang voordat een vrouw klaar is om zwanger te worden. We "maken [!de advertenties

 7. Al die marketing, plus de agressieve uitbreidingspush, heeft "aanzienlijke kosten toegevoegd", zei Ward - en het bedrijf is bereid erin te investeren, vanwege de belofte van een aanzienlijk voordeel in de komende jaren.

 8. "Je hoort over private equity die binnenkomt, mensen ontslaan, banen schrappen, dingen tot op het bot inkorten en dan proberen een uitgang te vinden. Dat is echt niet het geval geweest in de IVF-industrie. De kwaliteit van de zorg is zeer hoog gebleven ... of gestegen ", zegt dr. David Sable, die eerder jaren als IVF-arts heeft doorgebracht en nu investeert in biotech voor een fonds op Wall Street.

 1. Vruchtbaarheidsklinieken zijn slechts de laatste in een lange lijst van medische praktijken die de aandacht van private equity-bedrijven hebben getrokken. Ze hebben al eerstelijnszorgpraktijken, oogheelkundepraktijken en dermatologische klinieken gekocht. In sommige gevallen maken artsen die de pensioengerechtigde leeftijd naderen, de kans om belangen in hun klinieken te verkopen, met het oog op het versterken van hun eigen financiële zekerheid en het benutten van de zakelijke expertise van de nieuwe investeerders.

 2. Maar andere artsen hebben de beweging weerstaan.

 3. Shady Grove Fertility, een snelgroeiend netwerk van klinieken in het Midden-Atlantische gebied, heeft investeringen in private equity 'van tijd tot tijd' overwogen, maar heeft nog niet gebeten, zei CEO Mark Segal. In plaats daarvan blijft het mede-eigendom van 28 van zijn artsen.

 4. Eén reden: bezorgdheid dat externe investeerders de kliniek zouden kunnen duwen in de richting van "meer focus op gewoon doorgaan met het toevoegen van meer patiënten," zei Segal, "zonder noodzakelijkerwijs te focussen op hoe dat de patiëntenzorg zou beïnvloeden . "

 5. "Het is belangrijk voor ons om die controle over operaties en beslissingen te behouden", zei Gada, een van de vier artsen die Dallas Fort Worth Fertility Associates mede-eigenaar is en de interesse van private equity bedrijven. Hij maakt zich zorgen dat de geïmproviseerde flexibiliteit die mogelijk is in een dergelijke kliniek - zoals het aanbieden van een korting aan een vrouw die terugkomt voor een tweede of derde IVF-cyclus - niet mogelijk zou zijn in een keten die wordt ondersteund door private equity-geld.

 6. Er is tot nu toe geen bewijs dat de consolidatie van klinieken de kosten voor vruchtbaarheidsbehandelingen opdrijft. Maar er is ook geen bewijs dat het hen naar beneden drijft.

 7. Sable zei ondanks hun voordelen, de groeiende ketens bieden niet wat de industrie echt nodig heeft: meer betaalbare opties die vruchtbaarheidsbehandelingen zouden openen voor minder rijke Amerikanen. Zoals hij het uitdrukte: "We hebben de IVF-versie van de Holiday Inn nodig."Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407