Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is Burger King # x27; s # x27; Onmogelijk # x27; Whopper Gezond?

De onderste regel

 1. De vleesloze 'Onmogelijke' hamburger is verkrijgbaar bij Burger Kings in het hele land.

 2. Is er eindelijk een groene revolutie gekomen voor fastfood?

 3. Vandaag heeft Burger King, de op een na grootste hamburgerketen in de Verenigde Staten, aangekondigd dat het een onmogelijke Whopper zal aanbieden - een vegetarische versie van hun vlaggenschipbroodje bij landelijke verkooppunten tegen het einde van het jaar .

 4. De nieuwe vegetarische optie gebruikt een pasteitje van Impossible Foods, een in Californië gevestigde startup die plantaardige alternatieven voor vlees ontwikkelt. Ondanks de switcheroo en de nieuwe groene papierverpakking, wil BK dat consumenten weten dat de sandwich nog steeds 100% Whopper is, ondanks het gebrek aan rundvlees.

 5. Burger King is niet de eerste fastfoodketen die nieuwe vegetarische opties uitrolt op basis van innovatieve ontwikkelingen in de wereld van plantaardige alternatieven voor vlees - maar het is verreweg de grootste datum.

 6. Carl's Jr. begon in januari van dit jaar een Beyond Famous Star aan te bieden - een vegetarische versie van hun beroemde sandwich met een plantaardig patty van Beyond Meat, een concurrent van Impossible Foods.

 7. White Castle heeft sinds eind 2018 ook een onmogelijke schuifregelaar beschikbaar.

 8. Aanvankelijk kondigde Burger King een beperkte oplage van hun Impossible Whopper aan bij 59 restaurants in en rond de omgeving van St. Louis.

 9. Ondanks dat het een vegetarische optie is, heeft het bedrijf het eten niet aangeprezen op basis van zijn gezondheidsopties. In plaats daarvan is hun boodschap aan consumenten geweest dat je het verschil niet kunt zien.

 10. Die gevoelens werden weerspiegeld door Burger King's hoofd marketingofficier, Fernando Machado, die de New York Times vertelde: "Mensen in mijn team die de Whopper van binnen en van buiten kennen, proberen het en ze worstelen om te onderscheiden welke welke is. "

Gemaakt van planten, maar geen gezondheidsvoedsel

 1. Is deze plantaardige Whopper eigenlijk gezonder voor u dan de versie op basis van vlees? Niet echt.

 2. "Ik zou het niet als gezonder definiëren, ik zou het meer als ethisch definiëren," zei ze.

 3. De originele Whopper telt 660 calorieën (meer dan de helft komt uit vet), 40 gram vet en 28 gram eiwit. De Impossible Whopper heeft 630 calorieën (alweer de helft uit vet), 34 gram vet en 25 gram eiwit.

 4. De onmogelijke Whopper heeft een aanzienlijk lager cholesterol - 10 milligram vergeleken met 90 milligram - maar heeft meer natrium bij 1.240 milligram in vergelijking met 980 milligram.

 5. Bij White Castle bevat de schuifregelaar Onmogelijk eigenlijk meer calorieën dan een traditionele schuifregelaar. De voedingswaarde-informatie is beter afgestemd op wat u in een dubbele schuifregelaar zou vinden.

 6. "Wat bijdraagt ​​aan obesitas is je calorie-inname en uiteraard de kwaliteit van je calorieën, dus als je nog steeds de friet en het broodje en de frisdrank krijgt, is het helaas niet zo dat je een onmogelijke hamburger hebt ga de calorieën van de andere voedingsmiddelen wegvagen, "zei Zarabi.

 7. "Het komt overeen met dezelfde hoeveelheid calorieën als het hebben van de onmogelijke hamburger versus een op vlees gebaseerde hamburger," zei ze.

 8. Ondanks dat het niet gezonder is in termen van calorieën en vet, is de aanwezigheid van plantaardige alternatieven die verkrijgbaar zijn bij nationale restaurantketens, vooral die met beperkte opties voor vegetariërs, veelbelovend.

 9. Kirkpatrick zei dat de opkomst van hamburgers op basis van groenten consumenten meer opties biedt.

 10. "Zoveel als ik zou willen zeggen dat fastfood nu tot het verleden behoort, is de verklaring niet in overeenstemming met consumententrends," zei ze. "Mensen eten nog steeds fastfood, ondanks pogingen om het te verminderen. Ze hebben tenminste een optie buiten de gefrituurde en vleesopties - ze hebben nu een keuze. Ik denk dat dit nog maar het begin is omdat meer mensen zich bezighouden met gezondheid en omgeving, zoek naar alternatieve opties. "

 11. Een plantaardige hamburger serveren lijkt misschien een nutteloze oefening, wanneer deze naast grote frisdranken en friet zit, maar aan de andere kant is het misschien de meest praktische manier om consumenten daadwerkelijk te bereiken .

Verandert fastfood?

 1. Fastfood blijft even populair als altijd, maar de bereidheid van merken als Burger King om plantaardige alternatieven aan te nemen zegt iets belangrijks over de veranderende houding van Amerika tegenover vlees en gezondheid.

 2. "Het is leuk om een ​​trend te zien in de richting van plantaardig eten," zei Zarabi.

 3. "Ik denk dat we met de toekomst van voedsel veel voedselimpulsen zullen zien, vergelijkbaar met melk. Veel mensen zijn weggegaan van zuivelproducten en vervangen nu door [! alternatieven voor melkDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407