Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is Drake echt veganistisch? We zoeken naar de waarheid

Andere bronnen van ijzer in de Indiase keuken

 1. Drake's gloednieuwe nummer "Nice for What" is niet het enige 6 God-nieuws dat u moet weten. De 31-jarige rapper bevestigde onlangs dat hij is gestopt met het eten van vlees, en een cryptische Instagram-post heeft fans die speculeren dat hij eigenlijk volledig veganist is geworden.

 2. Vorige maand wekte de rap-superster het vermoeden dat hij vegan was geworden toen hij een foto van zichzelf op Instagram plaatste met de titel: "Als twee veganisten boos op elkaar zijn ... is het rundvlees?"

 3. Enkele dagen later, tijdens een verschijning op de livestreamsite Twitch, bleek meteen dat hij geen vlees meer eet. Hij zei ook dat hij dacht dat ananas en kip goed samen zouden gaan op een pizza (maar dat is een andere controverse die op een ander moment moet worden besproken). Een belangrijk ding om op te merken is dat de rapper niet heeft bevestigd dat hij is gestopt met het eten van alle dierlijke producten. De wereld vroeg zich dus af: is Drake veganistisch?

 4. Geruchten verspreidden zich vorige week toen een reeks reclameborden verscheen in Toronto, Canada met Drake's kenmerkende gebedshanden en de woorden "KALE GOD." De in Toronto gevestigde fast-casual "health-food" -keten Freshii zat achter de reclamebordcampagne.

 5. Het bedrijf heeft zelfs een aangepaste URL-bestemming gemaakt voor de campagne, met een brief van Freshii's hoofdvoedingsdeskundige Andie Shapira. Daarin feliciteert Shapira Drake met het vegetarisch worden en schetst de vele voordelen van een plantaardig dieet.

 6. "Ik weet dat de overgang even wennen is", schrijft Shapira. "Niemand wordt 's nachts Kale God." Opgemerkt moet worden dat Freshii niet betekent dat Drake volledig vegan is geworden. In plaats daarvan zegt de brief: "Er is geen eenduidige aanpak als het gaat om een ​​vegetarisch dieet."

 7. Een paar favorieten van Drake's eten kunnen suggereren dat hij (nog) niet helemaal vegan is. Hij houdt van witte wijn spritzers, die toevallig een verrassend caloriearme keuze voor alcoholische dranken zijn, hoewel het wijngedeelte van de drank niet helemaal vegan is. Vaak worden van dieren afgeleide producten, waaronder eiwitten, pectine en vislijm (gemaakt van visblazen) gebruikt in het productieproces.

 8. Wat meer is, Drake is een grote fan van The Cheesecake Factory, zoals aangegeven door deze teksten van zijn nummer "Child's Play": "Waarom moet je met me vechten bij Cheesecake? Je weet dat ik hou van erheen gaan." Helaas wijst geen van deze voorbeelden echt op een conclusie: je kunt bij Cheesecake veganistische opties vinden, op voorwaarde dat je om een ​​paar vervangingen vraagt, en er zijn veel veganistische wijnen die er zijn.

 9. Nog een hint met betrekking tot Drizzy's voedingstendensen: in zijn 2016-nummer "16:00 in Calabasas" rapt hij de hele zomer over het eten van calamares. Natuurlijk is het sindsdien twee jaar geleden en is er veel veranderd, waaronder het feit dat hij onlangs de eerste mannelijke solo-artiest is geworden die 10 weken lang twee singles top Billboard's Hot 100 heeft. Hij is ook begonnen zijn tanden te poetsen met actieve kool.

 10. Uiteindelijk is er geen manier om te weten of deze plantaardige papi echt veganistisch is totdat hij het zelf bevestigt. Tot die tijd moeten we gerust zijn dat zijn keuze om vegetarisch te zijn, voorkomt dat hij kip-met-ananaspizza eet.

Wat vindt u ervan?

 1. Denkt u dat Drake veganist is? Heb je verder bewijs dat hij zich onthoudt van het eten van dierlijke producten? Laat het ons weten in de reacties!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407