Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Ja, maanzaad bevat opiaten, en hier # x27; s wat u moet weten

Wat te doen als uw 401 (k) ondanks Trump's tweets anders geld heeft verloren

 1. Voor al jullie liefhebbers van papaverzaad bagel, we hebben nieuws voor je. Als je genoeg van die knapperige kleine zwarte zaadjes eet, kun je een drugstest doen mislukken. Ernstig.

 2. Mogelijk bent u enigszins op dit probleem afgestemd vanwege een oude aflevering "Seinfeld" waarin Elaine de drugstest van haar werk niet doorstaat omdat ze muffins met maanzaad had gegeten. En daar zit waarheid in.

 3. Veel overheidsinstanties ontmoedigen mensen juist om die reden om maanzaad te eten. Dit is waarom.

Het eten van maanzaad kan opiaten in uw lichaam introduceren.

 1. Die kleine zaadjes komen van dezelfde plant, de opiumpapaver (Papaver somniferum), die wordt gebruikt om heroïne te maken. En de zaden zelf bevatten eigenlijk sporen van de opiaten. Yep, deze onschuldig ogende zaden:

 2. Voor de goede orde, de zaden zelf worden niet gebruikt om opium te maken. Opium wordt gemaakt van het sap dat wordt overgehaald uit de zaadpod van de opiumpapaver. Het zaad dat zich in de peul bevindt, bevat veel minder opiaat dan het sap - een deel van het opiaat van het zaad komt van nature in het zaad voor, maar de rest van het opiaatgehalte is afkomstig van besmetting met het sap.

 3. Hoe dan ook, de opiaatinhoud kan voldoende zijn om een ​​test te laten mislukken. De maanzaad die u in de winkel koopt, kan tussen 0,5 en 10 microgram morfine per gram bevatten. En door de Wereld Anti-Doping Agency geaccrediteerde laboratoria testen positief op morfine als het niveau van morfine in de urine hoger is dan 1,3 microgram / milliliter.

 4. Hoewel de drugstest heroïne kan uitsluiten, kan het papaverzaad niet worden onderscheiden van andere opiaten. Dit werd zo een probleem dat de federale overheid de drempel voor opiaten in werkplektests verhoogde van 0,3 microgram per milliliter tot 2 microgram, dus er zouden minder gevallen van positieve opiaattests zijn in situaties waar medicijnen niet de oorzaak zijn.

Je zult de effecten van morfine door het eten van maanzaad niet voelen.

 1. Natuurlijk, de papaverzaden die u in de winkel koopt, bevatten tussen 0,5 en 10 microgram morfine per gram, maar een dosis medisch voorgeschreven morfine bevat ergens tussen de 5.000 tot 30.000 microgram. Dus om diezelfde dosis van de zaden te krijgen die je eet, zou je potentieel een belachelijke hoeveelheid ervan moeten eten.

 2. Voor de goede orde, het kan illegaal zijn om papavers in de Verenigde Staten te kweken - het is extreem ingewikkeld zoals de gerenommeerde voedselschrijver Michael Pollan ontdekte - hoewel hoveniers die ze planten gewoon voor hun verbluffende bloemen zoals die hierboven afgebeeld zijn meestal vergeven.

Ik wed dat je geen idee had hoe Quinoa eruitziet als het groeit

 1. CORRECTIE: Een eerdere versie van dit verhaal beeldde een klaproos van de verkeerde variëteit af en had Christopher Baird ten onrechte gelieerd aan Umass Lowell.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407