Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kleed uw salade aan met dit recept voor wilde rijst en kippenkool

Healthline zegt

 1. Betaalbare lunches is een serie met voedzame en kosteneffectieve recepten om thuis te maken. Meer willen? Bekijk hier de volledige lijst.

 2. Deze salade met wilde rijst is een geweldige manier om overgebleven kip te gebruiken. Het zit boordevol eiwitten, vezels en gezonde vetten en bevat ongeveer 400 calorieën per portie.

 3. Hoewel wilde rijst duurder is dan typische rijst, kijk dan naar wilde rijstmengsels die andere soorten bevatten, zoals bruine, langkorrelige en rode rijst, omdat deze meestal goedkoper zijn.

 4. Deze salade bevat boerenkool, sappige druiven, rijpe tomaten, knapperige groenten, amandelen en een snelle en gemakkelijke vinaigrette gemaakt met pantry nietjes.

 5. Misschien kent u al de vele voedingsvoordelen die boerenkool kan bieden, maar voor het geval u een herinnering nodig hebt: boerenkool is een van de meest voedzame voedingsmiddelen ter wereld en heeft een royale hoeveelheid vitamines (K, A en C), vezels en antioxidanten.

Recept met wilde rijst en boerenkoolsalade

 1. Porties: 4

 2. Kosten per portie: $ 2,78

 3. Tiffany La Forge is een professionele chef-kok, receptontwikkelaar en voedselschrijver die de blog Pastinaak en gebak beheert. Haar blog richt zich op echt eten voor een evenwichtig leven, seizoensgebonden recepten en toegankelijk gezondheidsadvies. Als ze niet in de keuken is, geniet Tiffany van yoga, wandelen, reizen, biologisch tuinieren en uitgaan met haar corgi, Cocoa. Bezoek haar op haar blog of op Instagram.

 4. Porties: 4

 5. Kosten per portie: $ 2,78

 6. Tiffany La Forge is een professionele chef-kok, receptontwikkelaar en voedselschrijver die de blog Pastinaak en gebak beheert. Haar blog richt zich op echt eten voor een evenwichtig leven, seizoensgebonden recepten en toegankelijk gezondheidsadvies. Als ze niet in de keuken is, geniet Tiffany van yoga, wandelen, reizen, biologisch tuinieren en uitgaan met haar corgi, Cocoa. Bezoek haar op haar blog of op Instagram.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407