Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
  • Ingrediënten
  • Diëten
  • Allergieën
  • Voeding
  • Technieken
  • Keukens
  • Tijd
Zonder


Kun je 's nachts volkorengranen eten?

Goede voedingsstoffen behalve één

  1. Het is gebruikelijk om 's avonds een snack te willen - je bent klaar met eten maar het ontbijt is nog een volledige nachtrust. Als je je buik 's nachts ziet rommelen, vermijd dan de drang om te snoepen van ongezonde desserts of vette traktaties. Volkoren granen is een voedzame en verzadigende snack om 's nachts te eten; sommige mensen kunnen echter merken dat het hun slaap verstoort.

Voordelen van volle granen

  1. Volkoren granen is een uitstekende bron van vezels, met veel merken die 4 tot 7 gram per portie bevatten. Vezel helpt je te vullen, zodat je minder kans hebt op meer zoete snacks in de avonduren. Dit is een groot voordeel voor gewichtsbeheersing. Volkoren granen zijn vaak een rijke bron van veel essentiële voedingsstoffen, waaronder B-vitamines. Als uw dieet vitamines en mineralen mist, kan een kom volkoren ontbijtgranen 's avonds helpen de gaten te vullen.

Calorieën bijhouden

  1. Het is OK om 's avonds een gezond tussendoortje te eten; Zorg er echter voor dat een avondsnack ervoor zorgt dat u uw caloriebehoeften voor de dag niet overschrijdt, wat kan leiden tot gewichtstoename. Houd het bij een enkele portie en gebruik magere melk om uw taille in toom te houden. Hele granen hebben meer tijd nodig om te verteren dan geraffineerde granen, wat betekent dat je lichaam harder moet werken. Als dit het moeilijk voor u maakt om in slaap te vallen, plant u dienovereenkomstig zodat u voldoende tijd overhoudt om uw snack te verteren voordat u de zak raakt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407