Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kunnen honden vijgen eten

Kunnen honden vijgen eten

 1. Dat gezegd hebbende, veel mensen zijn een groot voorstander van het geven van vijgen aan honden, althans met mate. Veel van dezelfde redenen waarom mensen het eten, blijven ook voor honden gelden, zoals hun hoge gehalte aan voedingsvezels en uitgebalanceerde mix van mineralen.

Voordelen van vijgen voor honden

 1. Voor honden met lage kaliumspiegels zijn deze vruchten bijzonder belangrijk, omdat kalium hun bloeddruk kan helpen verlagen.

 2. Als u probeert uw huisdier te helpen afvallen, zijn vijgen ook uitstekend omdat ze de neiging hebben om een ​​vullend voedingsmiddel te zijn. 1-2 van deze vruchten (in gedroogde vorm) is meestal voldoende om je huisdier te helpen als het om honger gaat.

 3. De vezel, gevonden in vijgen, is ook goed voor honden die mogelijk risico lopen op diabetes mellitus, die last hebben van gewichtsproblemen of die te maken hebben met een verzwakte dikke darm.

 4. Je kunt deze gedroogde vruchten gewoon als traktatie aan je huisdier geven, of je kunt ze in stukken snijden en aan hun voerbak toevoegen. Ze zijn zoet en smaakvol, dus het zal niet moeilijk zijn om hen te overtuigen om dit nieuwe gezonde voedsel te proberen!

Vijgen opnemen in het dieet van uw hond?

 1. U kunt uw honden toestaan ​​verse of gedroogde vijgen te eten, en in het grootste deel van de wereld zijn gedroogde vijgen de meer toegankelijke optie. De meeste experts stellen voor om ze te beperken tot een of twee keer per week, omdat ze het spijsverteringsproces kunnen versnellen wanneer ze te veel worden gegeten, wat leidt tot diarree.

 2. Vijgen zijn rijke bronnen van voedingsvezels, evenals vitamine B6, kalium, mangaan en koper. Ze staan ​​bekend als voedzaam voedsel voor de mens, maar als je toevallig een bord met deze Midden-Oosterse favorieten eet en je hond er een van je bord pakt, let er dan op!

Te nemen voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van vijgen voor honden

 1. Alvorens vijgen toe te voegen aan het dieet van uw hondgenoot, probeer het in kleine doses, één beet tegelijk, om ervoor te zorgen dat de hond geen nadelige reacties heeft. Zelfs kleine reacties moeten serieus worden genomen en het is verstandig om uw hond naar de dierenarts te brengen als u iets ongewoons opmerkt. Als uw hond spijsverteringsproblemen, braken, diarree of andere soorten allergische reacties ervaart, stop dan onmiddellijk met vijgen in zijn dieet.

 2. Over het algemeen zijn vijgen veilig voor honden om te eten, in zorgvuldig gecontroleerde hoeveelheden, dus als uw hond er een van je bord hapert, is dit niet het einde van de wereld, maar bewaar je let op mogelijke bijwerkingen.

 3. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de Universiteit van Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 4. Alvorens vijgen toe te voegen aan het dieet van uw hondgenoot, probeer het in kleine doses, één beet tegelijk, om ervoor te zorgen dat de hond geen nadelige reacties heeft. Zelfs kleine reacties moeten serieus worden genomen en het is verstandig om uw hond naar de dierenarts te brengen als u iets ongewoons opmerkt. Als uw hond spijsverteringsproblemen, braken, diarree of andere soorten allergische reacties ervaart, stop dan onmiddellijk met vijgen in zijn dieet.

 5. Over het algemeen zijn vijgen veilig voor honden om te eten, in zorgvuldig gecontroleerde hoeveelheden, dus als uw hond er een van je bord hapert, is dit niet het einde van de wereld, maar bewaar je let op mogelijke bijwerkingen.

 6. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de Universiteit van Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407