Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Nagel de timing van perfect geroosterde groenten met deze infographic

Om mee te nemen

 1. Zoveel als we weten dat het eten van voldoende groenten in onze voeding goed is voor onze gezondheid, hebben we soms gewoon niet het gevoel dat een stapel planten de plek raakt.

 2. Voor veel groenten kunnen koken, magnetronen of zelfs stomen ze saai en onsmakelijk maken. Als je ooit oma's doodgekookte broccoli hebt gehad, weet je wat we bedoelen.

 3. Roosteren is daarentegen een uitstekende manier om groenten te laten stralen voor de gezonde, bevredigende lekkernijen die ze werkelijk zijn.

 4. Het karamelisatieproces dat plaatsvindt bij hoge temperaturen brengt een smakelijke zoetheid en aangename crunch voort die samen onweerstaanbaar zijn.

 5. Om nu aan de slag te gaan en uw groenten voor de perfecte hoeveelheid tijd te braden - alleen of als combo - houdt u zich aan deze handleiding:

 1. Hoewel groenten op verschillende temperaturen kunnen worden geroosterd, helpt het handhaven van een gestage temperatuur het proces te stroomlijnen als u meerdere groenten samen wilt braden.

 2. Was en bereid uw groenten voor. Besprenkel of gooi dan met olijfolie en breng op smaak met zout, peper en andere smaakstoffen. Hier zijn enkele van onze favorieten:

 3. Smeer ze in een enkele laag op een bakplaat. Begin met degenen die langer koken, anderen toevoegen die later minder tijd koken.

 4. Zet de lade in de oven om te braden. Voor het beste resultaat, vergeet niet om minstens één keer te roeren tijdens het koken.

 5. Om te controleren op gaarheid, zoekt u naar bruine vlekken en een textuur die aan de buitenkant knapperig is en aan de binnenkant zacht. Genieten!

 6. Sarah Garone, NDTR, is voedingsdeskundige, freelance gezondheidsschrijver en voedselblogger. Ze woont met haar man en drie kinderen in Mesa, Arizona. Vind haar die nuchtere gezondheids- en voedingsinformatie en (meestal) gezonde recepten deelt op A Love Letter to Food.

 7. Hoewel groenten op verschillende temperaturen kunnen worden geroosterd, helpt het handhaven van een gestage temperatuur het proces te stroomlijnen als u meerdere groenten samen wilt braden.

 8. Was en bereid uw groenten voor. Besprenkel of gooi dan met olijfolie en breng op smaak met zout, peper en andere smaakstoffen. Hier zijn enkele van onze favorieten:

 9. Smeer ze in een enkele laag op een bakplaat. Begin met degenen die langer koken, anderen toevoegen die later minder tijd koken.

 10. Zet de lade in de oven om te braden. Voor het beste resultaat, vergeet niet om minstens één keer te roeren tijdens het koken.

 11. Om te controleren op gaarheid, zoekt u naar bruine vlekken en een textuur die aan de buitenkant knapperig is en aan de binnenkant zacht. Genieten!

 12. Sarah Garone, NDTR, is voedingsdeskundige, freelance gezondheidsschrijver en voedselblogger. Ze woont met haar man en drie kinderen in Mesa, Arizona. Vind haar die nuchtere gezondheids- en voedingsinformatie en (meestal) gezonde recepten deelt op A Love Letter to Food.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407