Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Nagelriemolie: voordelen, gebruik en nagelgroei

De onderste regel

 1. Nagelriemolie is een vochtinbrengend product voor je nagels en nagelriemen. Het is meestal samengesteld uit plantaardige oliën en bevat soms vitamines en citroenzuur.

 2. Nagelriemen die worden blootgesteld aan extreme kou, zon, chloor of zout of zeepwater kunnen scheuren, barsten en droog worden. In deze gevallen van extreme droogheid en beschadiging, kan nagelriemolie helpen om je nagelriem en nagel te hydrateren en deze weer gezond te maken.

 3. Het aanbrengen van nagelriemolie kan de bloedsomloop rond uw nagels verhogen en de nagelgroei stimuleren. Het kan ook helpen om je nagel en nagelriem te beschermen tegen trauma.

 4. De olie kan ook helpen de gezondheid en het uiterlijk van uw nagel te verbeteren. Als je je nagels lakt, kan nagelriemolie ook je nagellak beschermen voor een langdurige glans.

Hoe het te gebruiken

 1. U hoeft slechts een paar druppels te gebruiken, omdat de meeste oliën het beste in kleine hoeveelheden werken.

 2. Afhankelijk van het product dat u gebruikt, kunt u uw nagelriemen deppen met een wattenbolletje of de olie erop borstelen. Breng een paar druppels aan op elke nagelriem en masseer daarna enkele minuten in.

Hoe wordt nagelriemolie gekocht

 1. De beste nagelriemolie absorbeert snel in uw huid. Ze zijn ook vrij dun, omdat dikke oliën niet ook in je huid zullen opnemen. De meeste nagelriemolie bevat een combinatie van verschillende oliën, zoals:

 2. Je kunt ook een nagelriemolie kopen met vitamines of andere ingrediënten, zoals antioxidanten. Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream bevat bijvoorbeeld zowel vitamine E als antioxidanten. Opi Avoplex Nail Cuticle Replenishing Oil bevat ook vitamine E maar heeft een kwastapplicatie. Als u op zoek bent naar een meer luxe optie, wordt Dior Creme Abricot geleverd in een reliëfpot en bestaat al sinds 1963.

 3. Hoewel nagelriemolie niet absoluut noodzakelijk is voor de gezondheid van je nagels, kan het een geweldige behandeling zijn als je nagels en nagelriemen bijzonder droog aanvoelen. Gewoon een beetje deppen, inwrijven, en je hebt jezelf - en je nagels - een dienst gedaan.

 4. De beste nagelriemolie absorbeert snel in uw huid. Ze zijn ook vrij dun, omdat dikke oliën niet ook in je huid zullen opnemen. De meeste nagelriemolie bevat een combinatie van verschillende oliën, zoals:

 5. Je kunt ook een nagelriemolie kopen met vitamines of andere ingrediënten, zoals antioxidanten. Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream bevat bijvoorbeeld zowel vitamine E als antioxidanten. Opi Avoplex Nail Cuticle Replenishing Oil bevat ook vitamine E maar heeft een kwastapplicatie. Als u op zoek bent naar een meer luxe optie, wordt Dior Creme Abricot geleverd in een reliëfpot en bestaat al sinds 1963.

 6. Hoewel nagelriemolie niet absoluut noodzakelijk is voor de gezondheid van je nagels, kan het een geweldige behandeling zijn als je nagels en nagelriemen bijzonder droog aanvoelen. Gewoon een beetje deppen, inwrijven, en je hebt jezelf - en je nagels - een dienst gedaan.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407