Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


NFL Superfans: tips om warm te blijven tijdens spellen met koud weer

De onderste regel

 1. Een live voetbalwedstrijd kijken betekent uren van opwinding, juichen voor je favoriete team te midden van een zee van duizenden fans. Maar omdat maar weinig stadions daken en kachels hebben, zijn de tribunes geen plek voor fans van mooi weer.

 2. Terwijl het seizoen de koudere maanden ingaat, weten degenen die thuiswedstrijden raken de geheimen om warm te blijven tot aan de play-offs.

 3. Probeer deze 10 smakelijke koude weersverwachtingen >>

Advies van Frozen-Weather Fans

 1. Niemand weet hoe ijskoud weerstaat, zoals fans van Green Bay Packers. Lambeau Field was de thuisbasis van de legendarische "Ice Bowl", de matchup tussen de Packers en de Dallas Cowboys uit 1967. De temperaturen daalden die dag tot -15 graden Fahrenheit, of -48 graden met de gevoelstemperatuur.

 2. Adam Senn, een vrome Packers-fan en vrachtwagenchauffeur die in Green Bay woont, heeft zijn garderobe voor koud weer in de wind: wollen sokken, lange onderbroek, handwarmers, dikke handschoenen, een kous, en een zware jas.

 3. "Ook tailgating vóór het spel met wat whisky doet geen pijn", zegt Senn.

 4. Drie van de 10 koudste spellen die de Packers ooit hebben gespeeld, betroffen hun oude rivalen de Chicago Bears. Het tweetal zal deze maandag opnieuw bijeenkomen in Lambeau, waar het dieptepunt naar verwachting in de jaren 40 zal zijn.

 5. Berenfans die thuiswedstrijden bij Soldier Field aan de zuidkant van de Windy City bijwonen, ondergaan ook koude temperaturen naarmate de actie van het seizoen warmer wordt.

 6. Travis Hulce, een berenfan die woont in Wisconsin Rapids, Wis., Heeft hetzelfde advies om warm te blijven tijdens het spel: laag op. Hulce, een podcast-gastheer, beveelt aan om een ​​t-shirt, een t-shirt met lange mouwen, een sweatshirt en een trouwe Bears-jersey bovenop te dragen.

 7. Met een dikke, warme kousenmuts op zijn hoofd, atletische sokken, wollen sokken en winterlaarzen aan zijn voeten en geïsoleerde jeans op zijn benen, en Hulce is bijna klaar voor de speeltijd .

 8. "Waarlijk, als je genoeg en laag genoeg drinkt, is de temperatuur tegen de tijd dat je in het spel komt in wezen geen probleem", zegt hij. "Bovendien worden badkamers verwarmd om wat uitstel te geven."

 9. Leer deze belangrijke veiligheidstips bij koud weer >>

Warm blijven tijdens het spel

 1. Als u het advies van Senn en Hulce opvolgt en een paar glaasjes whisky en bier drinkt, komt u vroeg of laat in de badkamer terecht. Naast de warmte van de ventilatieopeningen, helpt urineren om warmte te besparen omdat uw lichaam zich geen zorgen hoeft te maken dat de vloeistof in uw blaas niet bevriest.

 2. Afgezien van het maken van uitstapjes naar de badkamer, zijn er nog andere manieren om warm te blijven tijdens koude voetbalwedstrijden:

Volg de drie W's

 1. Elke padvinder kent de drie W's voor het overleven van de koude temperaturen: luchtafvoer, warmte en wind.

 2. Bij het aanbrengen van lagen moet de eerste laag vocht van de huid afvoeren. Hulce beveelt atletische sokken of lang ondergoed aan. Hoe minder vocht je huid raakt, hoe warmer je zult voelen.

 3. De volgende laag daarover moet warmte creëren. Het dragen van fleece, wol of ander dik materiaal dat gemaakt is om je te warm te houden, zou het lukken.

 4. De laatste is wind, zoals in een windjack. Een wind- en waterdichte schaal houdt ongewenst vocht en wind af van uw huid. Veel bedrijven zoals The North Face en Columbia maken jassen en jassen die de warmte- en windlagen samenvoegen.

 5. En Senn heeft nog een W die hij aanbeveelt: gewicht.

 6. "Het doet ook geen pijn om de grootte van een groot huishoudapparaat te hebben, maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren voor de gemiddelde fan," zegt Senn over zijn eigen status. "Hoewel het misschien in Green Bay is."

 7. Elke padvinder kent de drie W's voor het overleven van de koude temperaturen: luchtafvoer, warmte en wind.

 8. Bij het aanbrengen van lagen moet de eerste laag vocht van de huid afvoeren. Hulce beveelt atletische sokken of lang ondergoed aan. Hoe minder vocht je huid raakt, hoe warmer je zult voelen.

 9. De volgende laag daarover moet warmte creëren. Het dragen van fleece, wol of ander dik materiaal dat gemaakt is om je te warm te houden, zou het lukken.

 10. De laatste is wind, zoals in een windjack. Een wind- en waterdichte schaal houdt ongewenst vocht en wind af van uw huid. Veel bedrijven zoals The North Face en Columbia maken jassen en jassen die de warmte- en windlagen samenvoegen.

 11. En Senn heeft nog een W die hij aanbeveelt: gewicht.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407