Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Nieuwe Spicy Skittles en Starburst kunnen de gezondheidsvoordelen hebben verstopt

Capsaïcine in uw dieet verhogen

 1. Als je jezelf als een chilihead beschouwt en alle dingen pittig-zoet verlangt, hebben we wat spannend nieuws voor je: Wrigley heeft zojuist aangekondigd dat pittige Starburst en pittige kegelen iets zijn. Hoewel de producten een hoop suiker bevatten (het is tenslotte snoep), zijn er enkele ongelooflijke gezondheidsvoordelen van voedingsmiddelen die hoog op de Scoville-schaal staan.

 2. Op de Sweets Snacks Expo 2017 in Chicago hebben tonnen bedrijven aangekondigd wat zoete lekkernijen de komende jaren in de schappen zullen liggen, maar niemand lijkt zich ergens druk om te maken behalve de "Sweet Heat" Skittles en Starburst. Naar verwachting officieel in december te lanceren, wordt het nieuwe snoepje geleverd in een zwart pakket bedekt met vlammen [!?

 3. Hoewel traditionele Skittles en Starburst niet de slechtste gezondheidskeuze zijn die je kunt maken als het gaat om snoep (een standaardzakje Skittles bevat 230 calorieën en 2,5 gram vet, terwijl acht stuks Starburst kost je 160 calorieën en 3,5 gram vet), hun pittiger tegenhangers kunnen onverwachte gezondheidsvoordelen bieden.

 4. Naast alle vitamines en voedingsstoffen waar hete chilipepers over opscheppen, halen ze hun warmte uit capsaïcine - een vrij ongelooflijke kleurloze plantaardige stof waarvan bekend is dat ze alles doet, van kanker afweren tot eetlust onderdrukken en gewichtsverlies bevorderen.

 5. Maar de magie van capsaïcine houdt daar niet op. Door zich te binden aan de pijnreceptoren in de neus en mond, geeft capsaïcine een brandend gevoel aan de hersenen, dat reageert door endorfines vrij te geven en een high te produceren. Dit verklaart volledig waarom sommige mensen "verslaafd" zijn aan pittig eten.

 6. Als u niet tot december kunt wachten om zoete en pittige snoepjes te eten, zoek dan een Mexicaanse supermarkt en pak wat mango-chili-lollies. Of je kunt gewoon gewone kegels en Starburst met hete saus doven. (Ew? Yum?)

 7. En als u op zoek bent naar meer pittig-zoete snacks, kunt u Mike's Hot Honey of deze pittige zoete aardappel friet proberen met chili-peper.

 8. Abonneer u op de sterkere podcast op iTunes.

Wat denk je?

 1. Ben je enthousiast om Skittles en Starburst Sweet Heat te proberen? Ben je een fan van zoet-gekruide gerechten? Ben je verrast dat hitte gezondheidsvoordelen heeft?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407